-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.521
25. Haftadayim hiç olmadı bulantım. Keseler bir mercimek bir fasulye şeklindeydi ben biri kız biri erkek diyordum ama hiç ona bakmıyor. Üstelik hep tatlı aşeriyordum ve diğer belirtiler de erkek bebeğe çıkıyordu ama dediğim gibi hiç belli olmuyor. Önemli olan sağlıklı olması ama gönlümden geçen kızdıKacinci haftadasınız acaba hic mi olmadı bulantiniz
Allah razı olsun güçlü kalmaya çalışıyorum ama boğulacak gibiyim içim boş kucağım boş Allah yine de acılarını göstermesin geçer inşallah bu günlerde Rabbim dayanma gücü versincanim sabirli ol, guclu ol, sutunun 1 damlasi bile azalmasin, cok degerli bebeklerin icin. inan ki hepsi geride kalacak, dilerim en kisa zamanda kavusacaksiniz, aramizdaki en tecrubeli ikiz annesi sen olacaksin Allah'in izniyle,hep sana sorucaz icinden cikamadigimiz herseyi:)))
seni dusundukce kendi korkularim icin kiziyorum ben de bazen kendime. cok guclu bir annesin, birakma kendini, guzel haberler al bize de haber et hep bundan sonra insallah, dualarimiz seninle..
Canım benim içini ferah tut benim her iki yeğenim erken doğdu hatta birine doktor hiç ümit bağlamayın diyordu çok şükür şimdi ikisi de çok sağlıklı. Ben inanıyorum sağ salim gelecek kızlar evineAllah razı olsun güçlü kalmaya çalışıyorum ama boğulacak gibiyim içim boş kucağım boş Allah yine de acılarını göstermesin geçer inşallah bu günlerde Rabbim dayanma gücü versin
O kesenin şekil muhabbeti çok saçma hiç takılma vakti geldiğinde ogrenirsin ultrasonda bebeğin duruşuna alınan görüntüye göre kese şekli değişiyo benim ikisi de farklı goruntudeydi ama iki kızım olacakEki Görüntüle 2751993 kizlar keseler bu sekilde cinsiyet tahmini yapabilecek varmı acaba burda 5 +4 gunluk hani diyolarya fasulye şeklindeyse erkek vs. Felan diye benimki ne oluyor şimdi
Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah sizin bulantiniz oluyomuydu brnjm7.hafta daha baslamadiO kesenin şekil muhabbeti çok saçma hiç takılma vakti geldiğinde ogrenirsin ultrasonda bebeğin duruşuna alınan görüntüye göre kese şekli değişiyo benim ikisi de farklı goruntudeydi ama iki kızım olacak
Benim toplasan 5 kez olmadı bile sadece tiksinmelerim oldu yiyeceklere karşı.Tatli hiçbir şey yiyemedim tavuktan tiksindim vs buna benzer şeyler.Sadece sürekli kasık ağrım oldu özellikle hafta dönumlerindeAllah kucaginiza almayi nasip etsin insallah sizin bulantiniz oluyomuydu brnjm7.hafta daha baslamadi
Bulantı olup olmaması ile cinsiyetin bir bağlantısı yok canım benim bulantı yoktu bir kız bir erkek meselaKizlar bende tup bebekle ikizlere hamileyim 7.haftaya girdim ama hic bulantim yok hic bulanti yaşamayanlar bebeklerinizin cinsiyeti ne oldu acaba
O da yalan canımEki Görüntüle 2751993 kizlar keseler bu sekilde cinsiyet tahmini yapabilecek varmı acaba burda 5 +4 gunluk hani diyolarya fasulye şeklindeyse erkek vs. Felan diye benimki ne oluyor şimdi
Canım ya aynı konuşmayı yaptık biz deDonmuş embriyolarınızı napıcaksınız kızlar benim bir yıl olacak donduralı senelik ücret ödüyoruz eşim diyoki (bunlar doğduktan sonra ama ) bi daha tüp bebek yaptırmayalım üçüncü olursa kendiliğinden olsun bende diyorumki orda yavrularımızı çöpe mi atsınlar nasıl kıyarım onlara iki tane var donmuş bu arada . Siz napıcaksınız ne düşünüyorsunuz
Benim dondurulmus hic kalmadi. Kalsa ben de cok kararsiz kalirdim siz napcaksiniz takipteyimDonmuş embriyolarınızı napıcaksınız kızlar benim bir yıl olacak donduralı senelik ücret ödüyoruz eşim diyoki (bunlar doğduktan sonra ama ) bi daha tüp bebek yaptırmayalım üçüncü olursa kendiliğinden olsun bende diyorumki orda yavrularımızı çöpe mi atsınlar nasıl kıyarım onlara iki tane var donmuş bu arada . Siz napıcaksınız ne düşünüyorsunuz
Bende kararsızdım kızlar hakkaten çöpe gitmelerini hiç istemiyorum.... nolcak bilmem..12 yaşında bir kızım ikide erkek bebek bekliyorum... eşim sen karar ver dediCanım ya aynı konuşmayı yaptık biz debenim de 3 tane var . Eşim diyor bir kız bir erkek olsaydi hiç düşünmezdim ama ben çöp olsun istemiyorum cinsiyet fark etmez sağlıkla doğurayım sanki bir daha da istiyorum
Kaç tane dondurulmuş varBende kararsızdım kızlar hakkaten çöpe gitmelerini hiç istemiyorum.... nolcak bilmem..12 yaşında bir kızım ikide erkek bebek bekliyorum... eşim sen karar ver dedi
Hadi benim iki tane bazılarının bir sürü oluyo o daha zorBenim dondurulmus hic kalmadi. Kalsa ben de cok kararsiz kalirdim siz napcaksiniz takipteyim
Sağlıkla al kucağına inşallah. Ama 3. Den sonra cesaret edermiyim bilemiyorum. Gerçi herşey nasip canım Rabbim verecekse her türlü olur vermeyecekse yapsak da olmazBende kararsızdım kızlar hakkaten çöpe gitmelerini hiç istemiyorum.... nolcak bilmem..12 yaşında bir kızım ikide erkek bebek bekliyorum... eşim sen karar ver dedi
Ay evet kiminin cok kaliyorHadi benim iki tane bazılarının bir sürü oluyo o daha zorembriyo ama sonuçta oda canlı
Benim 1 tane donmuş var ne yaparım hiç bilmiyorum ama sağlıkla gelirse ikizler sanırım tekrar yaptırmam bir kızımda var çünkü 2 kız 1 erkek olacak nasipseDonmuş embriyolarınızı napıcaksınız kızlar benim bir yıl olacak donduralı senelik ücret ödüyoruz eşim diyoki (bunlar doğduktan sonra ama ) bi daha tüp bebek yaptırmayalım üçüncü olursa kendiliğinden olsun bende diyorumki orda yavrularımızı çöpe mi atsınlar nasıl kıyarım onlara iki tane var donmuş bu arada . Siz napıcaksınız ne düşünüyorsunuz