2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Nicee yavrum umut oluyosun bizlere
LaRisaCca larisimde cok pozitifti ama bu durum gecici toparlancaksın kuzum

Bizden de herkese günaydın

Ben dışardan ödeyenlerdenim ... henüz bin küsür oldu... eşimin günü doldu onu beklemiştim ...size maşallah valla..

18 yaşımdan itibaren çalıştım olsun o kadar Dışardan ödeyince 7.000 gün sayısı isteyecek oda çok uzun geliyor bazen. Bakalım ne olacak Ama emeklilik olsun hepimizin ya ev hanımı bile olsak hakkımız

Kızlar ne çok sayfa birikmiş
Yarım yamalak bakabildim
Covid olanlar ne durumdasınız
Bebelerinize geçmemiştir
Kolayca aylatıyosunuzdur inşallah

Biz de temaslıyız sonunda bizi de buldu
20 gün ankaradaydık kendimizi koruduk
sakaryaya döndük temasta bulunduk.
N95 maskesini hiç çıkarmamıştı kız
Yarımşar saat fizyoterapi yaptı bebelerime kucağına alıp
İnşallah bulaş olmamıştır diye dua ediyorum.

İlla güzel günleri perdeleyecek bisey yaşanır dediğin gibi takma diycem de olmuyo biiyorum

Canlarım ya duygularınız da çok haklısınız . Çok yorucu süreçlerden geçtik en başından beri . Tüp bebek hamilelik doğum vs artık sinirler yıpranıyor anne bile olsak . Hele de ikiz bebeğe sahip olmak başlı başına çok yorucu . Hep kendimizden ödün veriyoruz. Evet büyüdüklerinde bunların hepsi geçecek ama sorumluluğumuz hiç bir zaman bitmeyecek . Aranızda en çok yorulan benim gördüğüm kadarıyla. Sabah 7 den gece 1 e kadar çok yoğun bir tempodayım . Çocuk çok malum . Yardım ediyorlar çoğu zaman ama ben çok titizim onların yaptığı yerin peşinden ben tekrar yapıyorum . Yapmasam o gün kendimi suç işlemiş gibi hissediyorum. Bu da benim için çok yorucu oluyor . Bazen karar veriyorum yok artık yapmayacağım diyorum ama olmuyor .Bu bir hastalık inanın elimde değil . Evet temizliğe gelen var inanın ben de onunla beraber yapmaya çalışıyorum . İşin kötüsü eşimde benim gibi . Bazen eve geldiği zaman döküntü kirlilik görürse yapıyor ama bu sefer de geriliyor hem işte hem evde çalışıyorum diye söylemiyor . Arada giriyoruz birbirimize . O yardımcı alalım diyor ama ben kabul etmiyorum . Şimdi niye diyeceksiniz . Ben evde yabancı biriyle yaşayamam . Özel tüzel hiç bir şey kalmıyor bir noktada . İster istemez her şeyine dahil oluyor . Ben eşimle dövüşecek olsam evde yabancı var niye bilsin diye dövüşenem açıkçası . Ya da özel bir şey konuşmam gerekiyorsa onun duymaması için özel bir gayret sarfedemem.Ha bir de bizim buralarda çok sayılı insanın evde yardımcısı var . Bu tür durumlar göze batıyor . Belki çok saçma gelecek ama öyle . Hele de kaynanamların tarafı . Hep bak işte evinde hizmetçisi var diyecekler . Oğlum karısının elini sıcak sufan soğuk suya sokmuyor aman işte çok şanslı, öyle yaşıyor böyle yaşıyor diye diye beni yerler gözden yemin ederim . 5 senedir halen arabamı kabullenmediler . İnanın henüz tüp bebek olduğunu bile söyleyemedim . Belki bunlar sizler için çok saçma gelebilir ama inanın maşallah dedikleri 3 gün yaşamaz dediğimiz cinstenler. Yapacağın varsa da kendini çekiyorsun . Bilmiyorum bana göre değil diye kabul etmiyorum. Her şeye ben koşturuyorum sırtımın ağrısı doğumdan sonra hiç geçmedi . Vakit bulup hastaneye gidemiyorum Ev büyük her yer temizlik istiyor. Benim oğlanlar çok yemek seçerler . Normal bi kahvaltı yaptıklarını hatırlamam hiç . Mutlaka sıcak bir şey olacak . Hep zor olanı severler . E Buda benim için ekstra bir sıkıntı . ufak oğlum hiperaktif bir çocuk ilaç kullanıyoruz . İlacın etkisi bitikten sonra düz duvara tırmanıyor . Yıkıp döküyor etrafı . Sürekli abilere sataşıyor sonra evde bir cümbüş kopuyor . Yani çok şey var anlatacağım . Şunun için söylüyorum ne kadar çok çocuk o kadar çok sorun . Hepinizin sıkıntısına saygı duyuyorum . Kim ne yaşadığını biliyor ve ona zor geliyor. Emin olun ben çok daha büyük bir stres altında ikiz büyütüyorum. Yapacak bir şey yok doğmuşuz artık aAllah sıkıntılarını acılarını göstermesin. Sağ olsunlar var olsunlar başka bir şey istemez

Anladım canım çok teşekkür ederim

İnşallahhh oyledir ama benim mudur yardimcim merak edip esiyle antikor testi verdi ve yuksek antikor cikti bilmeden atlatmislar adam sok olmustu
Bende öyleymişim tüp bebekte ki doktor kan degerlerıme antıkora bakarak demisti. Kovıt ilk çıktığı dönem hastalandım bi ara acaba o mu kovitti diyorum. Bu arada cok cahılmışim çok öksürür agır grip gibi gecti nefesi alamazdım. Doktora gitmedim.Bende şaşırmıştım
Sonuclarımı arastırdım gercekten öyleymiş geçirmişim

Suya yavaş yavaş alışacaklar bence canim, çünkü bizimkiler ilk gün anlayamadılar bu ne, anne sütü değil, mama değil boş tatsız bisey yeni yeni yaşımlar devam ettikçe az az içmeye başladılar.

Balkabagını havucla dene canım bide havucun tatlı olsun yalnız. Ikısını haşla kapatmaya yakın zeytinyağı ekle.
Brokoli corbasını nasıl yapacaksın
Fotoğraf atmaya çalıştım ama olmadi kuzum bi bakayım tarifi yazayım burdan .
Senin işin hepimizden zordur eminim. Allah hepimize kolaylık versin. Çoğu zaman bunalımda olsak da , napalim bi şekilde büyüyecekler. Insalla sağlık sihhatle büyürler de .

Bencede canım. Seninle aramızda 1 gün var. Oğlun var mı? Benım oğlan ayaklarını falan basmıyor gibi tam. Nesnelere de uzanmıyor cok nadır uzanır. Senın kıde mı öyle
Kızla kıyaslayınca baya geride kafama takıldıda

M Mevsimyaz06 canin ekledim fotoğrafı. Bir de az önce su muhallebiyi yaptım elmalı. Çok sevdiler . Sanırım güzel doyurdu uyudular hemen kuzular maşallah diyim de .

Eklentiler

• 20220204_132216.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 20220204_130807.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 31
Brokoli corbasını neyle yapsam bilemedim. Kremalı biliyorum saglık sız
Bide sütle biliyorum felaket gaz yapıyor oda
Acaba dedim senın tarif farklı mı

Ah Larişim benimde ruh halim senin gibi ..dayanmak çok zor oluyor bazen ..şükür edip devam etmeye çalışıyorum ama bebişler de hasta olunca daha zor ..Yüreğine ferahlık diliyorum tez zamanda canım

Bir kız bir oğlan benim de. Oglum bayadir basıyor ayaklarının üzerine, nesnelere uzanmaya 3 haftadır falan başladı, oyun halısında uzanıyor epey çekip asılıyor falan. Kızım bunu daha önce yapiyordu.
Oğlum tam tur donuyor 2 hafta oldu o da, yüz üstü, sonra tekrar sırt üstü ama ağlaya ağlaya, çok mutsuz oluyor döndum diye. Kızım sadece yan donuyor. Doktor kızın algıları daha iyi, oğlanın da hareketleri iyi dedi.
Bir de 35+6 doğdu benimkiler. Belki senin daha önce doğmuşlardır. Bir de her çocuk farklı oluyor. Ne kadar yerde zaman geçirirlerse daha aktif oluyorlar. Ben dönme alıştırması falan yapıyordum her gün, oğlan döndü , kiz poPişini kaldıramıyor daha. Yürüteç aldik onun da uzun basmada faydası oldu. Kızım uzun duramıyordu ayaklarını üzerinde, ek gıda ve yürütecten sonra baya ileri gitti maşallah. Ek gıda yaradı bizimkilere.

Haklısın okul hep var ..Bakıcı idare etmek çok yıpratıyor insanı binde bir ihtimal memnun olan var .. anne kayınvalide de sürekli olmuyor ..neyse ki gece mesain yok canım gündüzleri iyi bir kreşle götürebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…