2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aynen ben de hem okul hem iş.. 7000 iş gününe dh olan son grup.. gerisi 9000. Ama sigortalılık yılından dolayı 9 yıl sonra 4000 iş gününden emekli olup yaşı bekleyebilirim ya da gün doldurup yaşı bekleyebilirim. Yaş dediğim de 58 yaşar mıyım belli değil

Benım 36+5 kız her konuda iyi MaşaAllah. Oğlanın dönmesinde falan sıkıntı yok. Benım oglanda dönünce asırı mutsuzdu ağlardı düzeldi bu durum. Sadece basmasında ve uzanmasında sıkıntı var. Bacaklar hamur gibi hala. Galıba Bende böylr giderse yürütec alacagım. Hem de birazcık oyalansınlar Bende nefes alayım. Yarasın bebişlerine ek gıda. İştahlılar o zaman seninkiler
Benımkıler 1 2 kaşık yese yemedı sayıyorum istiyorum ki baya yesinler. Su mama sandalyesine geceydim bi kucakta yedirmekte zor.

Benim kiz 35 aylık su an 1bucuk yildir deliksiz uyuyor 20 ayliktan falan beri, ama iş ki19 ay daha gecmeli benim icin ahahah delirmeden gecerse iyi
masallah kizina benim oglan 3 bucuk yasinda ama deliksiz uyku hala nadir :) hele hamileligimde gunduz az ilgilenebildigim icin gece 2-3 kere yanina cagirarak çıkarıyor acısını

Dogru diyorsun kuzum Allah sabir versin sana da ben 3 cocukla telef oldum ve istekleri de yok yani kizim sadece anne süt ver diyor anne çikolata istiyorum diyor senin oglanlar buyuk olunca istekleri de ona gore sekilleniyor iste, ve bence erkek coxuk daha zor bakma acisindan. Senin yazininokuyunca dedim kizim sen bi sus, allah bebelere sqglik sihhat versin ama cocuk bwkmqk zor cidden ya.

masallah kizina benim oglan 3 bucuk yasinda ama deliksiz uyku hala nadir :) hele hamileligimde gunduz az ilgilenebildigim icin gece 2-3 kere yanina cagirarak çıkarıyor acısını
Hala mama iciyor mu? Ben ne zaman memeyi kestim, kizim o zaman deliksiz uyumaya basladi uyanmadi hic. Ben de bu aralar kizimla cok ilgilenemiyorum ona bagirip kizmaya basladim sinirlenince gerilince kurban olurum ona ya sıkılıyor

Peki sen altını falan değiştirirken seni bacaklarıyla itiyor mu ? Doktorumuz iki defadır bunu soruyor gittiğimizde, sanırım bu bir kriter belli bir ayda.
Kuzum su banyo mama oturagi çok güzel bisey. Biz iki tane aldik, masanın üzerine sabitleniyor çok rahat, sağa soya yamulmuyor çocuklar. Civil de indirime girmişti geçen gün bi bak istersen. Sonra banyo yaparken de kullanmayı düşünüyorum.

Aynı zamanlarda sigortamız başlamış benim koşullarda tam olarak bu O yaşa kadar çalıştığımı düşünemiyorum bile hadi yaşı çalışmadan bekleyelim tamamda Ya çalışmak zorunda olsak 58 yaş

Oğlan ittirmiyor bacaklar hep havada bez değiştirirken. Senın o bahsettıgın mama oturagına sen gecen yazınca baktım. Şimdilik 1 tane alacagım. Çünkü kızım asırı hareketli durmuyor. Sürünerek gezmeye basladı.

Hala mama iciyor mu? Ben ne zaman memeyi kestim, kizim o zaman deliksiz uyumaya basladi uyanmadi hic. Ben de bu aralar kizimla cok ilgilenemiyorum ona bagirip kizmaya basladim sinirlenince gerilince kurban olurum ona ya sıkılıyor
yok gece mamasini 8 aylikken birakti ama mutlaka beni görmek sarılmak istiyor. yanina yatarak uyutuyorum. gece kalkinca neden gittin diye soruyor ona onu sevdiğimi ama kendi yatağımda uyumak istedigimi anlatıyorum yatagimi da sev diyor :)
kizin bebekleri kıskandı mi hic bahsetmiyorsun

Onda çok güzel oturuyorlar, 1 tane alıp denersin bakalım indirmdeyken kaçırma 120 liraya düşmüştü, biz 150 ye almıştık. Doktoruna oğlun için bir sor bakalım, belki ek vitamin falan başlayabilirsiniz. Hani doktor da anlar bi sorun var mı .
Maşallah minik prensese. Her çocuk farklı işte, az çok aynı özellikleri değişik zamanlarda gösteriyorlar.

Valla Allahtan çalışmışız yoksa şimdiki koşullara göre yüreğim dayanmazdı o zamanlar küçükmüş üm tahammül etmişim bazı durumlara

Sadece zaman gerekiyor sanırım genede bi sorarım doktora. Ürün hoşuma gitti. Alacagım. Çok sagol

Kızlar instagramda yonca görgül diye bir fizyoterapist var bebeklerle ilgileniyor genelde. Faydalı bilgiler paylaşıyor. İlgilenen olursa diye aşağıya bırakıyorum

Kuzum Rabbim ferahlık versin kolaylık versin inşallah. Yüreğinden öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…