2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Koyuyorum canım dua edin bana bugün her ihtimale karşı çantalar hazırlandı kendim yapamadığım için üzüldüm erken diyenlere aldırmayın iyiyken herşeyini kendiniz yapın dursun köşede ne olacak
Hiç aklımdan çıkmıyorsun inan bir sen bir masal gruba ara ara bakıp çıkıyorum sizin için zamanında gelsin inşallah bebişler

Koyuyorum canım dua edin bana bugün her ihtimale karşı çantalar hazırlandı kendim yapamadığım için üzüldüm erken diyenlere aldırmayın iyiyken herşeyini kendiniz yapın dursun köşede ne olacak
Kotu dusunme insallah boyle yata yata 36yi en az gorecez canim inaniyorum
Hiç aklımdan çıkmıyorsun inan bir sen bir masal gruba ara ara bakıp çıkıyorum sizin için zamanında gelsin inşallah bebişler
Sagol kuzumBen de acile gittim geldim ilac icmistim onun demekki faydasi oldu sukur sanci cikmadi kendi doktoruma yarin gideyim diyodum oyle olunca normal kontrol gunum carsamba o gun gidecem insallah. Bana doktor magnezyum vermedi acilin doktoru yazdi faydasi olur kasilmalara dedi

Tabi faydası olur kuzum ben bazen 2 içiyorum bacak ağrım vs olunca çok şükür sancın yokmuş çok sevindim canım

İnşallah canım

Kızlar benim bugün kontrolum vardı (30+1 im ) 30. Hafta raporumu verdim. İlk kez nst çekildi çok hafif sancılarım çıktı önlem amaçlı nidilat başlandı pruloton Depot ile duphastona devam dedi bebişlerin biri 1800 biri 1750 çıktı rahım ağzı uzunluğuda kaç oldugunu söylemedi iyi dedi ikiside baş gelişdi biri dönmüş makat geliş olmuş

Maşallah canım kiloları çok iyi

Kizlar 24.hafta idari izin için kurumunuza dilekçe verdiniz mi. Dilekçe örneği var mı nasıl bir dilekçe yazacağız
Doktordan durum bildirir raporu aliyosun canim kuruma da dilekce yaziyosun su tarihte 24 haftalik gebe olmam sebebiyle idari izin hakkimi kullanmak istiyorum falan gibi benim okulum gerek yok dilekceye dedi ama ben yazmistim verdim
Kızlar selam :) bugün ikizlerim olacağını öğrendim elhamdülillah. Daha 5 hqftalığız kalp atışı bile duymadık var mı benim gibi yeni olan
Hayirli olsun canim masallah muhtemelen en kucuk minnoslar seninkiler burda

Canım tedbir iyidir kiloları çok şükür güzel ilaçlarda fayda eder o sancı da kaybolur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…