2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Doktordan durum bildirir raporu aliyosun canim kuruma da dilekce yaziyosun su tarihte 24 haftalik gebe olmam sebebiyle idari izin hakkimi kullanmak istiyorum falan gibi benim okulum gerek yok dilekceye dedi ama ben yazmistim verdim

Hayirli olsun canim masallah muhtemelen en kucuk minnoslar seninkiler burda 🤗
Teşekkür ederim. Bugün keseyi görünce rahatlarım diyodum hiç de öyle olmuyomuş 🙈 hemen kalp atışlarını duymak istiyorum :)

Yaa evet herkes öyle diyor asla rahatlamayacaksın zaten diye 🙈🙈 ama sanki şu önemli eşikleri atlatsak bi oh çekicem gibi. Sanki birinin kalbini duymayacakmışız gibi bir aksilik olacak gibi
O hisler cok normal endiseler hic bitmiyor ama dedigin gibi kalp atisi 14.haftanin bitisi 20.hafta ayrintili ultrason bunlar onemli esikler insallah saglikla hepsinden gecersin 🤗

Maşallah subhanallah :) kaçıncu gün kalp atışı duydunuz :) cinsiyetlerini tahminen söyledi mi doktorunuz?
Benim 10. Haftamda ikinci keseyi gördüler. İkiz olduğuny öğreneli iki hafta oldu. İlk 6 haftalıkken gittiğimde bebek bile görünmemişti. Tek kese görüldü. 7+4 te başka doktora kalp atışı için gittin. Tek kese tek bebek görüldü. Kalp atışı duyuldu. 10. Haftamda kendi doktoruma gittiğimde iki kese iki bebek ve kalp atışlarını duyduk. 😊 benim biraz süpriz oldu yani. Biri tam 10 haftalık diğeri 9+4 çıkmıştı. Haftaya kontrolüm var inşallah sağlıklıdırlar. İnşallah sende en yakın zamanda duyarsın. Aksi bi durum olmazsa 7. Haftanın sonuna doğru git bence. Bir çok şey netleşmiş olur. 😊 sağlıkla gelsinler

Merhaba kızlar ben de 11+6 haftalık ikiz annesiyim.Tüp bebek ile hamile kaldım Türkiyede tedavi yapmıştık ama ben italyada yaşıyorum:KK43:Alabildiğine zor bir hamilelik yaşıyorum bitmeyen iki haftada bir kanama,bitmeyen bulantılar, bitmeyen rahim ağrısı ama iyi düşünmeye çalışıyorum en azından bebeklerimde hiç bir sorun yokmuş.Hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım minik iki patatesle yaşamak harika olsa gerek,inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız🙏🏻🥰

Kizlar merhaba ben 9 aralikta ovitrelle catlatma ignesi oldum. Klomen ve femara kullanmistim yumurtalarim gelismedigi icin. Pco var bende
9 aralikta igne oldum ilk iliski 11 aralikta oldu gun asiri devam etti
Gecen hafta pazartesi 10.11
Carsamba 16.37
Cuma 37.38 cikti
Bugun ki betam iseee 276.78 cikti
Sizce ikiz gebelik olabilir mi 😍

Merhaba kızlar ben de 11+6 haftalık ikiz annesiyim.Tüp bebek ile hamile kaldım Türkiyede tedavi yapmıştık ama ben italyada yaşıyorum:KK43:Alabildiğine zor bir hamilelik yaşıyorum bitmeyen iki haftada bir kanama,bitmeyen bulantılar, bitmeyen rahim ağrısı ama iyi düşünmeye çalışıyorum en azından bebeklerimde hiç bir sorun yokmuş.Hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım minik iki patatesle yaşamak harika olsa gerek,inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız🙏🏻🥰
Hayirli olsun canim o haftalar hep oyle geciyor buyudukce duzene girer insallah endiselenme 🤗 amin aminn 🙏🤗
Kizlar merhaba ben 9 aralikta ovitrelle catlatma ignesi oldum. Klomen ve femara kullanmistim yumurtalarim gelismedigi icin. Pco var bende
9 aralikta igne oldum ilk iliski 11 aralikta oldu gun asiri devam etti
Gecen hafta pazartesi 10.11
Carsamba 16.37
Cuma 37.38 cikti
Bugun ki betam iseee 276.78 cikti
Sizce ikiz gebelik olabilir mi 😍
Beta degerine gore yorum yapmak cok zor canim kiminin cok yuksek degerle tek oluyor kiminin cok dusuk degerle ikiz Allah gonlune gore nasip etsin insallah ikizdir 🙏🤗

Hayirli olsun canim o haftalar hep oyle geciyor buyudukce duzene girer insallah endiselenme 🤗 amin aminn 🙏🤗

Beta degerine gore yorum yapmak cok zor canim kiminin cok yuksek degerle tek oluyor kiminin cok dusuk degerle ikiz Allah gonlune gore nasip etsin insallah ikizdir 🙏🤗
Hic beklemedigim bir deger cikti esimle şok olduk 2 kati artmasini beklerken cok fazla artmis ben 110 120 bekliyordum acikcasi 🥰
saglikli olsun da tek veya ikiz hic farketmez 🙏🏻

İnşallah canım benim iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var ilaç gibi geldin.Allah razı olsun🙏🏻🥰

İnşallah canım benim iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var ilaç gibi geldin.Allah razı olsun🙏🏻🥰
Ne demek canim Allah senden de razi olsun tup bebek sureci olsun hamileligin basinda olsun cok ihtiyac duydum ben de tecrubelilerden biseyler duymaya o yuzden istiyorum ki elimden geldigince yardimci olayim 😊 benim 10. Haftada keselerden buyuk bir kanama alanim olustu bir gun hastanede yattim igneler ilaclar sukur toparladik yaklasik 8 hafta kahverengi leklenmelerim hic bitmedi hatta bazen adet kanamasi gibi geliyodu leke yani senin de gececek rahat ol ilaclar ve bol dinlenme ile 😊 rahimdeki agriya gelince o hamileligin boyunca ara ara olacak ama ozellikle 15e kadar falan cok oluyo bulantilarin da yakinda ya tamamen gecer ya da hafifler merak etme 🤗

Merhaba kızlar nasılsınız hep yazamasamda takip etmeye çalışıyorum sıkıntı yasayan arkadaslar olmuş çok geçmiş olsun inşaallah vaktinde saglıkla gelsin bebişlerimiz. Bende hep yatıyorum yemek tuvalet namaz dısında kalkmıyorum aslında hiç böyle hayal etmemiştim yuruyusler yaparım daha dinç olurum diye düşünmüştüm ama kısmet bunada şükür🙏 geçen hafta çarşamba şeker yüklemesi perşembe tetanoz oldum şeker yüklemesi mahvetti beni tetanozda da agrı oldu ama dayanılmıcak kadar değildi yalnız benim ellerimde çok uyusma ve agrı oluyor sizde de var mı ben gece uyanıyorum agrıyla mesela acaip uyuşuyor magnezyum vitamin falanda kullanıyorum 24te kontrole gitmiştim doktorum bu altı hafta cok önemli dedi hayırlısı bakalım inşaallah hepimiz için

Merhaba kızlar nasılsınız hep yazamasamda takip etmeye çalışıyorum sıkıntı yasayan arkadaslar olmuş çok geçmiş olsun inşaallah vaktinde saglıkla gelsin bebişlerimiz. Bende hep yatıyorum yemek tuvalet namaz dısında kalkmıyorum aslında hiç böyle hayal etmemiştim yuruyusler yaparım daha dinç olurum diye düşünmüştüm ama kısmet bunada şükür🙏 geçen hafta çarşamba şeker yüklemesi perşembe tetanoz oldum şeker yüklemesi mahvetti beni tetanozda da agrı oldu ama dayanılmıcak kadar değildi yalnız benim ellerimde çok uyusma ve agrı oluyor sizde de var mı ben gece uyanıyorum agrıyla mesela acaip uyuşuyor magnezyum vitamin falanda kullanıyorum 24te kontrole gitmiştim doktorum bu altı hafta cok önemli dedi hayırlısı bakalım inşaallah hepimiz için
Seninle haftalarimiz aynı benim de ellerim çok uyuşuyor üstelik tuzu da çok az tüketirim ben çok şükür başka sorun yok . Hepimiz sağlıkla zamanında alalım bebekleri kucağımıza 😍

Ellerde agri bende de oluyor gun icinde hafifliyor dedigin gibi canim gece oluyor agri daha cok. Ben de hep yatiyorum olsun saglikla zamaninda dogsun da kuzucuklar yatariz napalim 🤗

Kotu dusunme insallah boyle yata yata 36yi en az gorecez canim inaniyorum 🙏

Sagol kuzum😘Ben de acile gittim geldim ilac icmistim onun demekki faydasi oldu sukur sanci cikmadi kendi doktoruma yarin gideyim diyodum oyle olunca normal kontrol gunum carsamba o gun gidecem insallah. Bana doktor magnezyum vermedi acilin doktoru yazdi faydasi olur kasilmalara dedi 🙏
Canım magnezyum çok fayda sagliyo kasilmalara bana da kendi tüp doktorum vermedi buradaki arada gittiğim doktor verdi o günden snra olmadı kasilma şükür.

Kızlar benim bugün kontrolum vardı (30+1 im ) 30. Hafta raporumu verdim. İlk kez nst çekildi çok hafif sancılarım çıktı önlem amaçlı nidilat başlandı pruloton Depot ile duphastona devam dedi bebişlerin biri 1800 biri 1750 çıktı rahım ağzı uzunluğuda kaç oldugunu söylemedi iyi dedi ikiside baş gelişdi biri dönmüş makat geliş olmuş
Maşallah kilolari iyi olmuş bebislerin.Rapor derken canım resmi yazı gibi bişey mi oluyo yoksa iş gormezlik raporu gibi mi?gittiğin yer özel doktor veya klinik mi? Bende Ocak sonu ona göre alayım işyeri bildirsin SGK ya

Maşallah kilolari iyi olmuş bebislerin.Rapor derken canım resmi yazı gibi bişey mi oluyo yoksa iş gormezlik raporu gibi mi?gittiğin yer özel doktor veya klinik mi? Bende Ocak sonu ona göre alayım işyeri bildirsin SGK ya
İş görmezlik raporunda hastalık kısmına çoğul gebelik yazdı devlet hastanesinden aldım

X