- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.361
Sürekli gittiğin doktor mu yoksa normal randevu alıp rica mi ettin?bı arkadaş da bana normal gebelik haftani bildiren bı yazı gotursen yeterli demişti ondan kafam karistiİş görmezlik raporunda hastalık kısmına çoğul gebelik yazdı devlet hastanesinden aldım
Yaa insallah kuzum az once ilk kez ictim magnorm diye bi ilac bakalim insallah faydasini gorurumCanım magnezyum çok fayda sagliyo kasilmalara bana da kendi tüp doktorum vermedi buradaki arada gittiğim doktor verdi o günden snra olmadı kasilma şükür.
Bana da magosist vermişlerdi günde 1 kez içiyorum Şifa olsun canim.Yaa insallah kuzum az once ilk kez ictim magnorm diye bi ilac bakalim insallah faydasini gorurum
Ben senin de yaşadığın süreçleri az buçuk bilmek için ikiz gebelik ile ilgili geçmiş yorumlarına göz attım hatta neredeyse yarısını okudum bir ara ay ben sapıkmıyım napıyorum böyle dedim ama gerçekten birilerinden aynı süreci yaşadım korkma bak şimdi çocuklarım sağlıklı kelimelerini duymak için herşeyi yapabilirim.Bunun için hakkını helal etmeni rica ediyorumNe demek canim Allah senden de razi olsun tup bebek sureci olsun hamileligin basinda olsun cok ihtiyac duydum ben de tecrubelilerden biseyler duymaya o yuzden istiyorum ki elimden geldigince yardimci olayimbenim 10. Haftada keselerden buyuk bir kanama alanim olustu bir gun hastanede yattim igneler ilaclar sukur toparladik yaklasik 8 hafta kahverengi leklenmelerim hic bitmedi hatta bazen adet kanamasi gibi geliyodu leke yani senin de gececek rahat ol ilaclar ve bol dinlenme ile rahimdeki agriya gelince o hamileligin boyunca ara ara olacak ama ozellikle 15e kadar falan cok oluyo bulantilarin da yakinda ya tamamen gecer ya da hafifler merak etme
Fitili 32 ye kadar kullacağım ben nasip olursa erken doğumu da önlemesi için leke bitmeden kes demesi garipBen senin de yaşadığın süreçleri az buçuk bilmek için ikiz gebelik ile ilgili geçmiş yorumlarına göz attım hatta neredeyse yarısını okudum bir ara ay ben sapıkmıyım napıyorum böyle dedim ama gerçekten birilerinden aynı süreci yaşadım korkma bak şimdi çocuklarım sağlıklı kelimelerini duymak için herşeyi yapabilirim.Bunun için hakkını helal etmeni rica ediyorumBenim tüp bebek doktorum iyi çıkmadı çok pişman oldum sanırım yurt dışında olduğum için bazen aramalara cevap dahi vermiyor ki bu güne kadar üç defa aradım sadece,sana sormak istediğim; Progestan fitili kaçıncı haftaya kadar kullandığın?Ben iğneyi bitireli bir hafta oldu bitince iğneye devam etme demişti doktor ama fitil hakkında sadece 12 de kes gibi kısa ve açıklayıcı olmayan bir mesaj atmış.En son iki hafta önce oldu kanamam ama kahverengi lekelenmem neredeyse gebeliğin başından beri hiç bitmedi ben de bu sebeple sadece sormak istedim sana.Uzun oldu kusuruma bakma lütfen ve gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Amin canim hepimizeBana da magosist vermişlerdi günde 1 kez içiyorum Şifa olsun canim.
Ayni sureci yasadim bak cok sukur bu haftalara geldim sen de geleceksin ve hakliymissin diyeceksinBen senin de yaşadığın süreçleri az buçuk bilmek için ikiz gebelik ile ilgili geçmiş yorumlarına göz attım hatta neredeyse yarısını okudum bir ara ay ben sapıkmıyım napıyorum böyle dedim ama gerçekten birilerinden aynı süreci yaşadım korkma bak şimdi çocuklarım sağlıklı kelimelerini duymak için herşeyi yapabilirim.Bunun için hakkını helal etmeni rica ediyorumBenim tüp bebek doktorum iyi çıkmadı çok pişman oldum sanırım yurt dışında olduğum için bazen aramalara cevap dahi vermiyor ki bu güne kadar üç defa aradım sadece,sana sormak istediğim; Progestan fitili kaçıncı haftaya kadar kullandığın?Ben iğneyi bitireli bir hafta oldu bitince iğneye devam etme demişti doktor ama fitil hakkında sadece 12 de kes gibi kısa ve açıklayıcı olmayan bir mesaj atmış.En son iki hafta önce oldu kanamam ama kahverengi lekelenmem neredeyse gebeliğin başından beri hiç bitmedi ben de bu sebeple sadece sormak istedim sana.Uzun oldu kusuruma bakma lütfen ve gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Aynen canım tuzu normalde de cok.yemem suan iyice dikkat ediyorum okadar severim ama tursuyu bile yemiyorum birgün suda bekletmeme rağmen ama olacaksa oluyor demekki geçici bu günler inşaallah hayırlısı ile atlatırız amin dedigin gibi saglıkla zamanında gelsinler inşaallahSeninle haftalarimiz aynı benim de ellerim çok uyuşuyor üstelik tuzu da çok az tüketirim ben çok şükür başka sorun yok . Hepimiz sağlıkla zamanında alalım bebekleri kucağımıza
Aynen canım saglıkla gelsinler napalım yatarızEllerde agri bende de oluyor gun icinde hafifliyor dedigin gibi canim gece oluyor agri daha cok. Ben de hep yatiyorum olsun saglikla zamaninda dogsun da kuzucuklar yatariz napalim
Amin canim hepimize
Ayni sureci yasadim bak cok sukur bu haftalara geldim sen de geleceksin ve hakliymissin diyeceksinben sadece 4 gun birakabildim fitili 10.haftada kanamam olunca tekrar basladim gunde 3le 20ye gelince 2ye dustu suan halen gunde 1 kullaniyorum zarari olmaz faydasi olur dedi doktorum fitil kullaninca ilginc bi rahatlik oluyo insanin icinde cok sevdim fitili ben kahve lekeden korkma demisti doktorum kirmiziya donmedigi surece ama kahve leken devam ediyosa fitile mutlaka devam etmen gerek. Ne hakki olur mu oyle sey helal olsun her zaman sorabilirsin istedigini
Canım ben hemşireyim kendi çalıştıgım hastanedeki doktorum yazdı raporu. Asıl doktoruma randevuma daha var bi rapor için ona gitmek istemedim. ikisine de takipliyip tedbir amaçlı raporu aldığım doktor sezeryan yapmıyor hastanede ameliyathane yok çünkü . Normal rapor alıyosunya öyle rapor verdi tanı kısmında çoğul gebelik yazıyordu işteSürekli gittiğin doktor mu yoksa normal randevu alıp rica mi ettin?bı arkadaş da bana normal gebelik haftani bildiren bı yazı gotursen yeterli demişti ondan kafam karisti
Ya inşallah dediğim gibi gerçekten zaman geçmicek gibi. Bakalım geçecek inşallah :)İnsallah canim ben yeni ogrenmistim arkadasim 24.haftayadi dedimki ya o haftalara gelmek ne guzel olsa gerek daha cooook var simdi onun bebis 3 aylik ben 28 oldum seninde zaman gecmez gibi geliyo ama hop bi bakmissin 28
Yaa gerçekten süpriz olmuş :) 6+5te gitmiş olucam bakalım bir aksilik olmazsa. Doktorum haftaya gel dese koşa koşa gidicem ama :)Benim 10. Haftamda ikinci keseyi gördüler. İkiz olduğuny öğreneli iki hafta oldu. İlk 6 haftalıkken gittiğimde bebek bile görünmemişti. Tek kese görüldü. 7+4 te başka doktora kalp atışı için gittin. Tek kese tek bebek görüldü. Kalp atışı duyuldu. 10. Haftamda kendi doktoruma gittiğimde iki kese iki bebek ve kalp atışlarını duyduk.benim biraz süpriz oldu yani. Biri tam 10 haftalık diğeri 9+4 çıkmıştı. Haftaya kontrolüm var inşallah sağlıklıdırlar. İnşallah sende en yakın zamanda duyarsın. Aksi bi durum olmazsa 7. Haftanın sonuna doğru git bence. Bir çok şey netleşmiş olur. sağlıkla gelsinler
İnşallah güzel haberlerle dönersinYaa gerçekten süpriz olmuş :) 6+5te gitmiş olucam bakalım bir aksilik olmazsa. Doktorum haftaya gel dese koşa koşa gidicem ama :)
O nasil bir zihniyetmis yani doktor degissen belki ilgili birisi vardir canim ?bense hiç sevmiyorum fitili koyunca mide bulantım daha da artıyor.Ben de senin gibi düşünüyordum bırakmak istemiyorum açıkçası.Şu aralar acaba Türkiye’ye gidip iyi bir perinatoloğa falan mı görünsem diyorum buradaki doktorlar daha doğrusu sağlık sektörü çok kötü hele ki tüp bebekten haberleri dahi yok.Geçen hafta sordum riskli gebemiyim diye hayır dedi doktor, fakat ben kendimi nedense hiç normal hissetmiyorum Bakıyorum yorumlara insanlar rahim ağzı kısalığından testlerden bahsediyor benimkiler hiç bahsetmedi hatta inanır mısın doğumumu bile 40.Haftada doğuracakmışım gibi hesaplıyorlar Psikolojimin düzeleceğiz varsa da bunları düşününce ay yok ben düzelmeyeyim diyor resmen
Bel agrisi senin haftanda normal canim suan adet belirtilerinin aynisini yasarsin. İkiz olma farkini 20.haftadan sonra yasamaya baslarsin suan cok kucukler annesiKızlar bel ağrısı yaşayan var mı bu kadar erken haftalarda? Ben anlayamıyorum kendimi kastığım için mi belim hemen ağrıyor yoksa gerçekten ikiz gebelikten mi?
Canım benım 10.haftalıkta kendim farkeedexek kadar belliydi ama çevereden belli olmuyordu normal gebelere göre 1 ay önceden gidiyor karnın
Canım ben misafirliğe falan gittiysem yani ayağımı uzatmadiysam dönüşte ayakkabıma zor sığıyorumKizlar odemleriniz sismeleriniz oluyor mu ayaklarim asiri sisti benim
Benimde ayakta kalırsam şişiyor ayaklarım tombik tombik oluyoKizlar odemleriniz sismeleriniz oluyor mu ayaklarim asiri sisti benim