2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İş görmezlik raporunda hastalık kısmına çoğul gebelik yazdı devlet hastanesinden aldım
Sürekli gittiğin doktor mu yoksa normal randevu alıp rica mi ettin?bı arkadaş da bana normal gebelik haftani bildiren bı yazı gotursen yeterli demişti ondan kafam karisti

Ben senin de yaşadığın süreçleri az buçuk bilmek için ikiz gebelik ile ilgili geçmiş yorumlarına göz attım hatta neredeyse yarısını okudum bir ara ay ben sapıkmıyım napıyorum böyle dedim ama gerçekten birilerinden aynı süreci yaşadım korkma bak şimdi çocuklarım sağlıklı kelimelerini duymak için herşeyi yapabilirim.Bunun için hakkını helal etmeni rica ediyorumBenim tüp bebek doktorum iyi çıkmadı çok pişman oldum sanırım yurt dışında olduğum için bazen aramalara cevap dahi vermiyor ki bu güne kadar üç defa aradım sadece,sana sormak istediğim; Progestan fitili kaçıncı haftaya kadar kullandığın?Ben iğneyi bitireli bir hafta oldu bitince iğneye devam etme demişti doktor ama fitil hakkında sadece 12 de kes gibi kısa ve açıklayıcı olmayan bir mesaj atmış.En son iki hafta önce oldu kanamam ama kahverengi lekelenmem neredeyse gebeliğin başından beri hiç bitmedi ben de bu sebeple sadece sormak istedim sana.Uzun oldu kusuruma bakma lütfen ve gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Fitili 32 ye kadar kullacağım ben nasip olursa erken doğumu da önlemesi için leke bitmeden kes demesi garip

Bana da magosist vermişlerdi günde 1 kez içiyorum Şifa olsun canim.
Amin canim hepimize
Ayni sureci yasadim bak cok sukur bu haftalara geldim sen de geleceksin ve hakliymissin diyeceksin ben sadece 4 gun birakabildim fitili 10.haftada kanamam olunca tekrar basladim gunde 3le 20ye gelince 2ye dustu suan halen gunde 1 kullaniyorum zarari olmaz faydasi olur dedi doktorum fitil kullaninca ilginc bi rahatlik oluyo insanin icinde cok sevdim fitili ben kahve lekeden korkma demisti doktorum kirmiziya donmedigi surece ama kahve leken devam ediyosa fitile mutlaka devam etmen gerek. Ne hakki olur mu oyle sey helal olsun her zaman sorabilirsin istedigini

Seninle haftalarimiz aynı benim de ellerim çok uyuşuyor üstelik tuzu da çok az tüketirim ben çok şükür başka sorun yok . Hepimiz sağlıkla zamanında alalım bebekleri kucağımıza
Aynen canım tuzu normalde de cok.yemem suan iyice dikkat ediyorum okadar severim ama tursuyu bile yemiyorum birgün suda bekletmeme rağmen ama olacaksa oluyor demekki geçici bu günler inşaallah hayırlısı ile atlatırız amin dedigin gibi saglıkla zamanında gelsinler inşaallah

Ellerde agri bende de oluyor gun icinde hafifliyor dedigin gibi canim gece oluyor agri daha cok. Ben de hep yatiyorum olsun saglikla zamaninda dogsun da kuzucuklar yatariz napalim
Aynen canım saglıkla gelsinler napalım yatarız normal demekki hepimiz yasıyoruz biraz baktımda karpal tünel sendromu diye bişey varmıs o oluyormus hamilelerde genelde çaresi yok cekicez minik kuşlar için

bense hiç sevmiyorum fitili koyunca mide bulantım daha da artıyor.Ben de senin gibi düşünüyordum bırakmak istemiyorum açıkçası.Şu aralar acaba Türkiye’ye gidip iyi bir perinatoloğa falan mı görünsem diyorum buradaki doktorlar daha doğrusu sağlık sektörü çok kötü hele ki tüp bebekten haberleri dahi yok.Geçen hafta sordum riskli gebemiyim diye hayır dedi doktor, fakat ben kendimi nedense hiç normal hissetmiyorumBakıyorum yorumlara insanlar rahim ağzı kısalığından testlerden bahsediyor benimkiler hiç bahsetmedi hatta inanır mısın doğumumu bile 40.Haftada doğuracakmışım gibi hesaplıyorlarPsikolojimin düzeleceğiz varsa da bunları düşününce ay yok ben düzelmeyeyim diyor resmen

Sürekli gittiğin doktor mu yoksa normal randevu alıp rica mi ettin?bı arkadaş da bana normal gebelik haftani bildiren bı yazı gotursen yeterli demişti ondan kafam karisti
Canım ben hemşireyim kendi çalıştıgım hastanedeki doktorum yazdı raporu. Asıl doktoruma randevuma daha var bi rapor için ona gitmek istemedim. ikisine de takipliyip tedbir amaçlı raporu aldığım doktor sezeryan yapmıyor hastanede ameliyathane yok çünkü . Normal rapor alıyosunya öyle rapor verdi tanı kısmında çoğul gebelik yazıyordu işte

Yaa gerçekten süpriz olmuş :) 6+5te gitmiş olucam bakalım bir aksilik olmazsa. Doktorum haftaya gel dese koşa koşa gidicem ama :)

O nasil bir zihniyetmis yani doktor degissen belki ilgili birisi vardir canim ?

Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı bu kadar erken haftalarda? Ben anlayamıyorum kendimi kastığım için mi belim hemen ağrıyor yoksa gerçekten ikiz gebelikten mi?

Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı bu kadar erken haftalarda? Ben anlayamıyorum kendimi kastığım için mi belim hemen ağrıyor yoksa gerçekten ikiz gebelikten mi?
Bel agrisi senin haftanda normal canim suan adet belirtilerinin aynisini yasarsin. İkiz olma farkini 20.haftadan sonra yasamaya baslarsin suan cok kucukler annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…