- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.881
Betahcg ye göre çoğul gebelik hesaplanmıyor cnm benim çok düşüktü mesela ikiz çıktıKızlar selam,
Sizce çoğul gebelik ihtimali var mı?
SAT: 13 Kasım | BAT: 14 Aralık
BETA HCG: 10 Aralık: 43 | 14 Aralık: 488 | 16 Aralık: 1.530
Artış oranı yüksek olursa olabilir diye okumuştum da, sağlık ocağındaki hemşirede öyle söylemişti. Henüz doktora gitmedim, deneyimleri merak ettimBetahcg ye göre çoğul gebelik hesaplanmıyor cnm benim çok düşüktü mesela ikiz çıktı
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin . Değeriniz normal yüksek değil yani . Ama beta değeri ikiz gebeliğe dair bilgi vermez kese muayenesi ve kalp atisindan bilgi alabilirsin ancakKizlar dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olma ihtimali varmı değeri boyle yüksek olup tek olan varm
Insallah oyledir cok sagolunHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin . Değeriniz normal yüksek değil yani . Ama beta değeri ikiz gebeliğe dair bilgi vermez kese muayenesi ve kalp atisindan bilgi alabilirsin ancak
Maşallah ...Kızlarr selam nasılsınzzzzzBi ara yazdım ama sonra aktif olamadım. Nası gördüğüm kadarıyla hepimiz iyiyiz. İnsallah saglıkla alırız bebiş leri benimkiler de 2 tane erkek pıt pıt arada hareket hissediyorum bende onun dısında şikayet falan yok şükür günde 6bim adım atıyorum bazen 10bin insallah saglıkla gelirler
Kızlar selam,
Sizce çoğul gebelik ihtimali var mı?
SAT: 13 Kasım | BAT: 14 Aralık
BETA HCG: 10 Aralık: 43 | 14 Aralık: 488 | 16 Aralık: 1.53
Sizin kaç haftalıkVar sanki . Çünkü artışlar yüksek . Bende bekliyorum bakalım ikiz mi tek mi .
Hayırlısı, sağlıkla dünyaya gelir inşallahSizin kaç haftalık
5 hafta oldu . 4 Aralık transfer günümdü
İlk test sonucum 1473
İkincisi 3626
Canımmm bol bol dinlemelerMasallah canimbana yasak yuruyus bende bol bol yatış var
Canımmm iyice agırlastıgın İcin mi öyle?Maşallah size ben yürümeyi özledim evin içinde bile yürümek çok zorluyor inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz
Yok canım benim hep ağırdı ağrılarım çok nedense çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok ama biraz otursam hemen sırtım belim ağırıyor doktorum dinlen dedi. Hatta yürüyüşü sormuştum yok dedi ne kadar dinlensen bizim için o kadar iyi dediCanımmm iyice agırlastıgın İcin mi öyle?
6. Haftada bi başladı 20. Haftada zor ilacı bıraktım çok heves etme bulantıya canımKızlar benim bulantılarım daha başlamadı . 5. Haftadayım sizlerin ne zaman başladı .
Sagol canimCanımmm bol bol dinlemelerneden yasak
Bakmadi da ben de aklima gelip sormadim ama o sekilde reddetmesi de hic dogru degilKızlar merhaba, ben 21. Haftanın son günündeyim, 1 Hafta önce detaylı ultrasona girdim, rahim ağzı uzunluğu ve rahim kanalıma bakar mısınız dememe rağmen doktor bunu gebeliğimi takip eden doktorun yapması gerektiğini belirterek reddetti, sizlerde ölçülmüş müydü detaylı ultrason sırasında?
5.hafta cok erken daha canim benim 7.haftada basladi ayrica baslamasin bence dua et bulantisiz bi hamilelik yasaKızlar benim bulantılarım daha başlamadı . 5. Haftadayım sizlerin ne zaman başladı .
Sagol canimNst de sanci cikti canim hafta ici karinda sertlesmeler oluyor
Bakmadi da ben de aklima gelip sormadim ama o sekilde reddetmesi de hic dogru degil
5.hafta cok erken daha canim benim 7.haftada basladi ayrica baslamasin bence dua et bulantisiz bi hamilelik yasa