2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

hayır rica etmeme rağmen sancın var mı yok, suyun geldi mi hayır o zaman neden bakalım o vajinal bakılır doktoruna gidince bakarsını falan diyip reddetti çok tuhaf geldi bana ... şimdi sırf bu yüzden yarın yani 1 hafta sonra kendi doktoruma gidip muayene olmak zorunda kalıcam ...
Cok buyuk ayip etmis yani cok basit bir islem halbuki 🤦

Merhabalartransferin 12.gunu beta hcg 1000 14 günü 2015 cıktı 5. Gun embriyosuydu 2 adet ikiz olma ihtimali varmı ben cok korkuyorum ikiz diye

hayır rica etmeme rağmen sancın var mı yok, suyun geldi mi hayır o zaman neden bakalım o vajinal bakılır doktoruna gidince bakarsını falan diyip reddetti çok tuhaf geldi bana ... şimdi sırf bu yüzden yarın yani 1 hafta sonra kendi doktoruma gidip muayene olmak zorunda kalıcam ...
Aslında çok saçma biz hiç söylemedik ama verdiği raporda ölçüm yazıyordu karından da ölçülüyor

Kizlar merak ettiğim bir konu var ...
Tek yumurta ikizlerinde bebisler arasında zar olup olmadığı hemen anlaşılıyor mu?
Dr. Birşey demedi okuyunca merak ettim.
Büyük ihtimal erkek dedi baş boy burun ölçümleri güzel çıktı dedi
İkili testi istemedim..
Ama zar olup olmadığını söylemedi .
Ultrason çıktısindan anlaşılır mı acaba..

Eklentiler

• IMG_20201217_212708.jpg
    IMG_20201217_212708.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar nasılsınız yarın şeker yüklemesi yaptircam sizlerde yaptırdınız mi? inşallah bişey çıkmaz.

Banada yürüyüş yasak bol bol yatıyom artık yatmaktan bıktım 😔
Hepimiz aynıyız sırtım çok agriyo her gece uyumadan eşime masaj yaptırmadan yatamıyorum.Cuma kontrol vardı doktorum hiçbir riskin yok rahim uzunlugu vs çok iyi haftana ve ikiz gebeliğe göre dedi ama yine de içim rahat etmiyo.Evde ufak tefek oyalaniyorum çoğunlukla yatıyorum bnde.

Sizin ikizmi sizin kaçtı kan sunucunuz bu zamanlarda
Burası ikizler grubu olduğu için genelde herkes ikiz tek olan yok bildiğim kadarıyla. Benim 10. Gün değerim sizin 12. Gün değerinden yüksekti ama önemli olan artış hızı sizinki normal ikiye katlamis normalde ikizlerde 3 5 katlıyor değer ama bu da yeterli değil kese muayenesine kadar beklemek gerekir .

Kızlar merhaba, ben 21. Haftanın son günündeyim, 1 Hafta önce detaylı ultrasona girdim, rahim ağzı uzunluğu ve rahim kanalıma bakar mısınız dememe rağmen doktor bunu gebeliğimi takip eden doktorun yapması gerektiğini belirterek reddetti, sizlerde ölçülmüş müydü detaylı ultrason sırasında?
Benim perinatolog randevum 20. Haftada ama 15. Haftada kadın doğumcum yönlendirmişti ...O zaman bile perinatolog bütün bilgileri eksiksiz yazmıştı raporda...rahîm uzunluğu ,rahim ağzıda dahil...Bence sizin şanssızlığınız olmuş bu doktor malesef

Kizlar merak ettiğim bir konu var ...
Tek yumurta ikizlerinde bebisler arasında zar olup olmadığı hemen anlaşılıyor mu?
Dr. Birşey demedi okuyunca merak ettim.
Büyük ihtimal erkek dedi baş boy burun ölçümleri güzel çıktı dedi
İkili testi istemedim..
Ama zar olup olmadığını söylemedi .
Ultrason çıktısindan anlaşılır mı acaba..
Tek yumurta ikizlerinde arada zar olmuyor diye biliyorum ama benim yorumum sadece bilgisizlikten kaynaklaniyo da olabilir canim🤷
Kızlar nasılsınız yarın şeker yüklemesi yaptircam sizlerde yaptırdınız mi? inşallah bişey çıkmaz.
Benim seker dusmesi problemim oldugu icin direkt dahiliyeye gittim canim seker yuklemesi yapilmadi bana
Benim minnoşlar arayı kapatmış küçük olan 2 gün geri sadece 🥰
Masallah🤗

Kızlar merhaba, ben 21. Haftanın son günündeyim, 1 Hafta önce detaylı ultrasona girdim, rahim ağzı uzunluğu ve rahim kanalıma bakar mısınız dememe rağmen doktor bunu gebeliğimi takip eden doktorun yapması gerektiğini belirterek reddetti, sizlerde ölçülmüş müydü detaylı ultrason sırasında?
Evet olcmustu değerlendirme yapmıştı riskin yok gayet iyi rahim ve plesenta yerleri demişti.Perinatolog riskli gebelik doktoru elbette bakması değerlendirmesi gerekir.

X