2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aynen canım şeker yüklemesi hamilelikte yaptıracak misin haftan dolunca?
Canım ben yaptırmak istemiyorum aslında doktora da söyleyeceğim gerekirse açlık tokluk şekeri bakarız ama çok ısrarcı olursa farklı doktorlardan da görüş almayı düşünüyorum bakalım ne diyecek

Ben 9 Eylül üniversitesi tüp bebek merkezi Recep Emre Okyay da tedavi gördüm bu ikinci tedavimde şükür Rabbime
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. nasıl bi tedavi gördünüz tüp bebek veya aşılamayla mı Hamile kaldınız ? Bizde tüp bebek veya aşılama yaptıracağız son tahlil sonuçlarına göre bir yol izleyeceğiz 9 Eylül deki Recep beyle ilgili güzel yorumlar okudum ona gitmeyi düşünüyorum. Sizin yorumlarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkürler

Merhaba tüp bebek ile başladık biz direk aşılama yapılmadı hiç ikinci tedavimde pozitif oldu ilki negatifti.. Bı kaç arkadaşıma da önermiştim Recep Emre Okyay ı onlarda memnunlar gidin bence de inşallah tez vakitte nasip etsin rabbim size de hayırlısı olsun güzel bir süreç izlersiniz umarım

merhaba, ense kalinligi olcumlerini perinatolojide mi yaptirmistiniz? bende tek yumurta ikizi oldugu 11.haftada ikili test icin bir tip merkezindeki kadin dogum doktoruna gittigimde belli olmustu, oncesinde hep tek bebek gorunuyordu, hatta o gun ikiz ama arada da zar yok denmisti, riskli gebesin perinatolojide takibin yapilacak denmisti. o haftada devlette perinatoloji sevkini actirmak icin bir kere daha kadin doguma muayene olmustum, orda da zar gorunmemisti. devlette randevu bulamamistim perinatolojiye ama ozelde ense kalinligi olcumu icin gittigim perinatologda zar gorundu, 13.hafta civariydi sanirim. ben biraz da cihazlarla ilgili oldugunu dusundum acikcasi, cinsiyeti de perinatologda o gun net olarak soylemisti doktor cunku.

Masaj olayını bende yaptırıyorum valla ama bana doktorum sıkı sıkı yürümem gerektiğini yasaklardada evde muhakkak atmamı istedi günlük rutinimi de yapmamı istiyor bende bayagı rahatım cok Mu rahat davranıyorum dedim sizin yazıları görünce

Merhaba
Özele gidiyorum bende. sevk etti kendisinin değilde bir başka uzmanın görmesi gerektigini söylerek gönderdi ve ense kalınlığına orada bakıldı.
Zar meselesi için iki tarafta bişi demedi.
Sıkıntı yoktur diye üzerime düşmedim ama aklıma sonradan takıldı...merak edince sorayım istedim.

aslinda bana arada zar yok demeselerdi aklima bile gelmezdi benim de sormak. sıkıntı yoktur, hic akliniza bile takmayin, bir dahaki gittiginizde ogrenirsiniz. zar olsa da olmasa da zaten her halukarda tekil gebelige kiyasla riskli gebelik olarak bakiyorlar ikiz gebelere. cok fazla arastirip risklerle ihtimallerle de huzursuz etmeyin kendinizi, rahat olun, hersey yolunda gitsin, saglikla kavusun insallah bebeklerinize

Evet bende de oluyor transferden beri .. ama olumsuz değil sonuç korkmayın.. özellikle belinizde ağrı batma varsa olumlu oluyor bence
O zaman yaşadığım ağrı çok farkliydi o günden snra çalışmam yasaklandı genelde yatıyorum.Transferden 13 hafta bitimine kadar bende ağrı yasadim ve çok farklıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…