-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.841
Son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor Google da gebelik hesaplama sitelerine bakabilirsin ( hesaplattirabilirsin) mesela 4+1 ise 5. Haftanın içindesin demek oluyor hapy mom ya da elika veya gün gün gebelik diye programlar var bunlardan takibini yapabilirsin. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin hayırlı olsun5 Aralık transfer olmuştum . Bu hafta içi 5. Haftam oluyor değil mi. 5. Günü embriyosuydu
İnsallah vardir canim en iyisi kan vermekCanım inşallah ya herkese allah versin
Ama yarın ilk idrarla yapayım bide
Kalp atisini da duyayim dersen canim 7.haftada git5 Aralık transfer olmuştum . Bu hafta içi 5. Haftam oluyor değil mi. 5. Günü embriyosuydu
Canım karaciğer enzimlerine baktır kaşınma normal değil süreklilik arz ediyorsaValla çok iyiymiş gerçekten,rabbim bi yerden yardımcı oluyor işte... Benimde sorunum var ya zorlanıyorum göğüslerimde çok tatlı bi şekilde kaşıntı var sadece uçları değil ay heryer kaşıntıyı feci...geçer diye bekledim ama geçmiyor..
Tamm canım teşekkür ederim baktırabilirim...Canım karaciğer enzimlerine baktır kaşınma normal değil süreklilik arz ediyorsa
Geçmiş olsun canım şifa olsunTamm canım teşekkür ederim baktırabilirim...
Saİnsallah vardir canim en iyisi kan vermek
Kalp atisini da duyayim dersen canim 7.haftada git
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeAdet günün gecti mi?ikinci testin silik ama onlara pek güven olmuyor.Diger erken testte hayali çizgi var benimde ilk öyle cikmisti o sebeple sordum.Ben erken testle ogrenmistim
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Yani silik çizgi var ama gün gün belirgin olması lazımdı canım kimyasal gebelik mi yaşıyorsun acaba kan versen bugünbuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Bilmiyorum canım ya kan verip negatif görmektense biraz bekleyeyimYani silik çizgi var ama gün gün belirgin olması lazımdı canım kimyasal gebelik mi yaşıyorsun acaba kan versen bugün
Böyle de ikilem de kalıyorsun canım en azından belirsizlik giderBilmiyorum canım ya kan verip negatif görmektense biraz bekleyeyim
Sende haklısın valla bilmiyorumBöyle de ikilem de kalıyorsun canım en azından belirsizlik gider
Çok erken test yapmışsın hayalet çizgi var evet ama koyulasma yok dediğim gibi gebelik gözüküyor gibi ama sağlıklı ilerler mi Allah bilir . En iyisi kan ver iki gün sonra tekrar ver artış durumu ipucu verebilir sana. Hiç istemem öyle olmasını Ama kimyasal gebelik durumları olabiliyor malesef kibuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Evet canım bende ondan korkuyorum bir iki gün daha beklemekte fayda varÇok erken test yapmışsın hayalet çizgi var evet ama koyulasma yok dediğim gibi gebelik gözüküyor gibi ama sağlıklı ilerler mi Allah bilir . En iyisi kan ver iki gün sonra tekrar ver artış durumu ipucu verebilir sana. Hiç istemem öyle olmasını Ama kimyasal gebelik durumları olabiliyor malesef ki
Canım ben bu kaset testlere güvenmiyorum erken testte koyu çıkarken gebeliğim,bunda silik çıkmıştı ki o zaman beta HCG değerim 5000 uzeriydi.Sen stres yapma en iyisi kan ver varsa eğer az da olsa beta HCG değeri çıkar sonucunda.Sa
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Evet canım testler kafa karıştırıyor ama işte meraktan hepCanım ben bu kaset testlere güvenmiyorum erken testte koyu çıkarken gebeliğim,bunda silik çıkmıştı ki o zaman beta HCG değerim 5000 uzeriydi.Sen stres yapma en iyisi kan ver varsa eğer az da olsa beta HCG değeri çıkar sonucunda.
Sen bilirsin ama beklemek stresini arttırır gibime geliyor ben senin yerinde olsam yarın sabah gider kan veririmEvet canım bende ondan korkuyorum bir iki gün daha beklemekte fayda var
Öylede yapabilirimSen bilirsin ama beklemek stresini arttırır gibime geliyor ben senin yerinde olsam yarın sabah gider kan veririm
Yarin kan ver canim insallah pozitif sonuc alirsin beklemek yorar seniÖylede yapabilirim