2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

5 Aralık transfer olmuştum . Bu hafta içi 5. Haftam oluyor değil mi. 5. Günü embriyosuydu
Son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor Google da gebelik hesaplama sitelerine bakabilirsin ( hesaplattirabilirsin) mesela 4+1 ise 5. Haftanın içindesin demek oluyor hapy mom ya da elika veya gün gün gebelik diye programlar var bunlardan takibini yapabilirsin. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin hayırlı olsun

Canım karaciğer enzimlerine baktır kaşınma normal değil süreklilik arz ediyorsa

İnsallah vardir canim en iyisi kan vermek

Kalp atisini da duyayim dersen canim 7.haftada git
Sa
Adet günün gecti mi?ikinci testin silik ama onlara pek güven olmuyor.Diger erken testte hayali çizgi var benimde ilk öyle cikmisti o sebeple sordum.Ben erken testle ogrenmistim
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde

Eklentiler

• D356EFE5-E0D0-40BF-88A3-F5FF85BC35B6.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 32
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Çok erken test yapmışsın hayalet çizgi var evet ama koyulasma yok dediğim gibi gebelik gözüküyor gibi ama sağlıklı ilerler mi Allah bilir . En iyisi kan ver iki gün sonra tekrar ver artış durumu ipucu verebilir sana. Hiç istemem öyle olmasını Ama kimyasal gebelik durumları olabiliyor malesef ki

Evet canım bende ondan korkuyorum bir iki gün daha beklemekte fayda var

Sa

Canım ben bu kaset testlere güvenmiyorum erken testte koyu çıkarken gebeliğim,bunda silik çıkmıştı ki o zaman beta HCG değerim 5000 uzeriydi.Sen stres yapma en iyisi kan ver varsa eğer az da olsa beta HCG değeri çıkar sonucunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…