2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Tum konttoller yapildi ve sorun yoksa stres kaynakli da olabilir canim cok zor biliyorum ben de 2.tup bebek tedavimde hamile kalmis biri olarak iyi bilirim ama stres yapmamaya calis
Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız

Ne zamandir istiyosun canim bebis ozel olmazsa
Sen bilirsin ama beklemek stresini arttırır gibime geliyor ben senin yerinde olsam yarın sabah gider kan veririm
Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız

Adet gününde çatlatma iğnesi mi ? Yani farklı bir tedavi geldi . Normalde regl döngün kısa ise ve takipte isen uzamıştir belki ama zaten yumurtan catlamadi ise hamile kalamazsın ki . Bir de hormon tedavisi görüyorsan bazı hormonlar hcg yi taklit ediyor o yüzden de silik çizgi çıkıyor olabilir

Adet olurken başladım klomene bugünde adetin 10.günü çatlatma yaptım
Belki vardır gebelik diye yaptık iğne vurmazdım

Adet olurken başladım klomene bugünde adetin 10.günü çatlatma yaptım
Belki vardır gebelik diye yaptık iğne vurmazdım
10 günde gebelik oluşmaz zaten yumurtlama bile tam anlamıyla oluşmaz ki doktorunuz sizi bilgilendirmistir mutlaka . Demek ki ben yanlış hatırlıyorum adet gününüzde bu testleri yaptığınız sandım. Kullandığınız ilaçlar iğneler hayali çizgiye neden olmuştur.

Aynen canım bende öyle düşünüyorum

Kızlarr selam nasılsınzzzzzBi ara yazdım ama sonra aktif olamadım. Nası gördüğüm kadarıyla hepimiz iyiyiz. İnsallah saglıkla alırız bebiş leri benimkiler de 2 tane erkekpıt pıt arada hareket hissediyorum bende onun dısında şikayet falan yok şükür günde 6bim adım atıyorum bazen 10bin insallah saglıkla gelirler

Canım 10 gün önce ara kanama oldu o kanamada klomen kullandım normalde bugündü adet tarihim ondan dedim
Test yaptım koyulaşma olmadı 3 gündür o yüzden
Çatlatma iğnesi yapıldı bugün

Maşallah ...

Masallah canim bana yasak yuruyus bende bol bol yatış var

Maşallah size ben yürümeyi özledim evin içinde bile yürümek çok zorluyor inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz

Kızlar selam,

Sizce çoğul gebelik ihtimali var mı?

SAT: 13 Kasım | BAT: 14 Aralık
BETA HCG: 10 Aralık: 43 | 14 Aralık: 488 | 16 Aralık: 1.530

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…