2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kizlar dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olma ihtimali varmı değeri boyle yüksek olup tek olan varm

Kizlar dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olma ihtimali varmı değeri boyle yüksek olup tek olan varm
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin . Değeriniz normal yüksek değil yani . Ama beta değeri ikiz gebeliğe dair bilgi vermez kese muayenesi ve kalp atisindan bilgi alabilirsin ancak

Kızlarr selam nasılsınzzzzz😇Bi ara yazdım ama sonra aktif olamadım. Nası gördüğüm kadarıyla hepimiz iyiyiz. İnsallah saglıkla alırız bebiş leri benimkiler de 2 tane erkek🤍🙏pıt pıt arada hareket hissediyorum bende 😍onun dısında şikayet falan yok şükür günde 6bim adım atıyorum bazen 10bin insallah saglıkla gelirler 🤲🏻🤲🏻
Maşallah ...😊😊😊 bana doktor sürekli dinlen dediği için öyle yürüyüş yapamıyorum

Kızlar merhaba, ben 21. Haftanın son günündeyim, 1 Hafta önce detaylı ultrasona girdim, rahim ağzı uzunluğu ve rahim kanalıma bakar mısınız dememe rağmen doktor bunu gebeliğimi takip eden doktorun yapması gerektiğini belirterek reddetti, sizlerde ölçülmüş müydü detaylı ultrason sırasında?

Canımmm iyice agırlastıgın İcin mi öyle?
Yok canım benim hep ağırdı ağrılarım çok nedense çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok ama biraz otursam hemen sırtım belim ağırıyor doktorum dinlen dedi. Hatta yürüyüşü sormuştum yok dedi ne kadar dinlensen bizim için o kadar iyi dedi

Canımmm bol bol dinlemeler ❤️❤️neden yasak
Sagol canim 🤗 Nst de sanci cikti canim hafta ici karinda sertlesmeler oluyor
Kızlar merhaba, ben 21. Haftanın son günündeyim, 1 Hafta önce detaylı ultrasona girdim, rahim ağzı uzunluğu ve rahim kanalıma bakar mısınız dememe rağmen doktor bunu gebeliğimi takip eden doktorun yapması gerektiğini belirterek reddetti, sizlerde ölçülmüş müydü detaylı ultrason sırasında?
Bakmadi da ben de aklima gelip sormadim ama o sekilde reddetmesi de hic dogru degil
Kızlar benim bulantılarım daha başlamadı . 5. Haftadayım sizlerin ne zaman başladı .
5.hafta cok erken daha canim benim 7.haftada basladi ayrica baslamasin bence dua et bulantisiz bi hamilelik yasa 🤗

Sagol canim 🤗 Nst de sanci cikti canim hafta ici karinda sertlesmeler oluyor

Bakmadi da ben de aklima gelip sormadim ama o sekilde reddetmesi de hic dogru degil

5.hafta cok erken daha canim benim 7.haftada basladi ayrica baslamasin bence dua et bulantisiz bi hamilelik yasa 🤗

hayır rica etmeme rağmen sancın var mı yok, suyun geldi mi hayır o zaman neden bakalım o vajinal bakılır doktoruna gidince bakarsını falan diyip reddetti çok tuhaf geldi bana ... şimdi sırf bu yüzden yarın yani 1 hafta sonra kendi doktoruma gidip muayene olmak zorunda kalıcam ...

X