- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.821
Bı kaç gün daha bekle canımCanım 1 hafta önce 3 gün hafif ara kanamam oldu bittikten sonra test yaptım çıkmadı idrar yani
Şimdi normal adetime net 1 gün var oynarsa 2 gün diyelim öyle işte test yaptım böyle çıktı
Bilmiyorum canım çıkar mıBı kaç gün daha bekle canım
9. Gün 257. 11.gün 707Diğer test sonucu kaçtı
Valla çok iyiymiş gerçekten,rabbim bi yerden yardımcı oluyor işte... Benimde sorunum var ya zorlanıyorum göğüslerimde çok tatlı bi şekilde kaşıntı var sadece uçları değil ay heryer kaşıntıyı feci...geçer diye bekledim ama geçmiyor..Evet Allah'tan hemsireyim hasta muayene eder gibi kendimi sürekli muayene ediyom bide arkdaslarım hep ebe hemşire olunca onlarda yönlendiriyo işte biraz da onun rahatlığı var işte
Sanırım negatifKızlar sizce testler pozitif mi yardımcı olun lütfen
Büyüyolarya oyuzdendir çaylıyoda olabilirValla çok iyiymiş gerçekten,rabbim bi yerden yardımcı oluyor işte... Benimde sorunum var ya zorlanıyorum göğüslerimde çok tatlı bi şekilde kaşıntı var sadece uçları değil ay heryer kaşıntıyı feci...geçer diye bekledim ama geçmiyor..
Ben hayali çizgi gördüm sankiKızlar sizce testler pozitif mi yardımcı olun lütfen
Ewt olabilr ama bu kaşıntı gerçekten çok oluyo...rahatsız edici umarım sizlerin başına böyle şeyler gelmez inşallahBüyüyolarya oyuzdendir çaylıyoda olabilir.
Canım az önce yine yaptım silik çıktıBen hayali çizgi gördüm sanki
Ewt olabilr ama bu kaşıntı gerçekten çok oluyo...rahatsız edici umarım sizlerin başına böyle şeyler gelmez inşallah
Az önce yaptım silik çıktıBı kaç gün daha bekle canım
Erken test miAz önce yaptım silik çıktı
Merhaba tüp bebekte İzmir'de irenbe ve ümit hanımı şiddetle tavsiye ederim başından sonuna kadar herşeyi hoca kendisi takip etti tek elden başarıya ulasiyosun Allah'ın izniyle.
Gereksiz hiçbir tahlil ve harcama vs yaptırmaz hoca.Ben geçen yıl tam bu zamanlar tedavideydim.Ama sonraki hormonal sıkıntılar ve pandemi dolayısıyla 7 ay transfer bekledim.Şükür sonu güzel oldu.Suan fiyatlar değişti 7500 irenbeye +2.500 kdr ignelerim tuttu+500 dondurma ucreti.Bazi tahlil tetkikler fiyata dahil oluyo acil olmayan testleri dışarda yaptırıp whatsaptan hocaya atiyosun.İstersen ücretsiz görüşme randevusu Al eşinle birlikte önceki tahlil tetkik varsa dosyan onunla git.Hoca görüşmede inceleyip nasıl bı yol izlenecegini anlatiyo.Umit hoca benim canım Rabbime ne kdr sukretsem hocama ne kdr minnet duysam az.12.yilda bize vesile oldu bnde öncesinde senin gibi çok araştırdım iyiki gitmişim.Cogu arkadaşıma tavsiye ettim onlarda hamile.Allahim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte .
Çok teşekkür ederim mutlaka bir görüşmeye gidecemMerhaba tüp bebekte İzmir'de irenbe ve ümit hanımı şiddetle tavsiye ederim başından sonuna kadar herşeyi hoca kendisi takip etti tek elden başarıya ulasiyosun Allah'ın izniyle.
Gereksiz hiçbir tahlil ve harcama vs yaptırmaz hoca.Ben geçen yıl tam bu zamanlar tedavideydim.Ama sonraki hormonal sıkıntılar ve pandemi dolayısıyla 7 ay transfer bekledim.Şükür sonu güzel oldu.Suan fiyatlar değişti 7500 irenbeye +2.500 kdr ignelerim tuttu+500 dondurma ucreti.Bazi tahlil tetkikler fiyata dahil oluyo acil olmayan testleri dışarda yaptırıp whatsaptan hocaya atiyosun.İstersen ücretsiz görüşme randevusu Al eşinle birlikte önceki tahlil tetkik varsa dosyan onunla git.Hoca görüşmede inceleyip nasıl bı yol izlenecegini anlatiyo.Umit hoca benim canım Rabbime ne kdr sukretsem hocama ne kdr minnet duysam az.12.yilda bize vesile oldu bnde öncesinde senin gibi çok araştırdım iyiki gitmişim.Cogu arkadaşıma tavsiye ettim onlarda hamile.Allahim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte .
Kaset testErken test mi
Ben onlara çok güvenmiyorum açıkçası ki inşallah vardır.Kan ver en iyisi p.tesiKaset test
Ben onlara çok güvenmiyorum açıkçası ki inşallah vardır.Kan ver en iyisi p.tesi
Keseyi 5. Haftada da görürsün ama kalp atışı ile birlikte görmek istiyorsan garanti olsun diye 7. Haftayı bekleyebilirsinİyi akşamlar kızlar.Keseleri kaçıncı haftada gördünüz acaba yazar mısınız . 6. Haftada mı gideyim 7 haftada mı .
Canım inşallah ya herkese allah versinBence varhem sabah ilk idrar ile yapmadığın için hem de normal test olduğu için ve günün de çok geçmedi ise normal böyle çıkması. Yıllarca testlerim negatif çıktı o yüzden negatifi iyi tanıyorum bu pozitif ama sağlıklı ilerleyecek mi zaman gösterir bunu
5 Aralık transfer olmuştum . Bu hafta içi 5. Haftam oluyor değil mi. 5. Günü embriyosuyduKeseyi 5. Haftada da görürsün ama kalp atışı ile birlikte görmek istiyorsan garanti olsun diye 7. Haftayı bekleyebilirsin