2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Evet doğru olabilir sizinki resmen 4 katı kadar yükselmiş benim 2 kat normal gebelik gibi teşekkür ederim cevap için

Benim bat günü betam 228 di. Yani 14. Gün. Başka değer baktırmadım ama 10. Haftamda ikiz olduğunu öğrendim.

Evet Allah'tan hemsireyim hasta muayene eder gibi kendimi sürekli muayene ediyom bide arkdaslarım hep ebe hemşire olunca onlarda yönlendiriyo işte biraz da onun rahatlığı var işte
Bende şuan çalışmıyorum ama yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim

Kızlar sizce testler pozitif mi yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• 63D0FB33-9FAB-4BF0-B2DB-C2B0AD3111DE.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 692A407C-52A6-4D80-A1E5-2B7C43BDAB50.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 36
Teşekkür ederiz teyzesi
Hoca ısrarla istedi tansiyon problemi var zaten şuan bı de ailede şeker tansiyon hastalığı var bizim ondan yaptıracağım ona göre en azından önlem alınır.
Bizde de şeker var annelerde babalarda ama ısrar ederse yapmam çünkü sonucunda diyet gerekiyor ben zaten paketli gıda tüketmeyip şeker yemiyorum gibi bir şey. Süreç ne gösterecek bakalım ikiz gebeliklerde birçok hekim rutin aralıklarla açlık tokluk şekeri bakıyor ben de ondan yanayım sanırım

İzmir irenbe prof ümit inceboz 12.yilimda Allah'ın izni ve doktorumun vesilesiyle hamile kaldım çok şükür.Cogu arkadaşımı yönlendirdim onlar da şuan hamile
Merhaba canım bende irenbeyi düşünüyorum maddiyat zorluyor biraz senin ne kadar gitti toplamda tahliller iğneler falan bilgilendirirsen çok sevinirim

Merhaba canım bende irenbeyi düşünüyorum maddiyat zorluyor biraz senin ne kadar gitti toplamda tahliller iğneler falan bilgilendirirsen çok sevinirim
Merhaba tüp bebekte İzmir'de irenbe ve ümit hanımı şiddetle tavsiye ederim başından sonuna kadar herşeyi hoca kendisi takip etti tek elden başarıya ulasiyosun Allah'ın izniyle.
Gereksiz hiçbir tahlil ve harcama vs yaptırmaz hoca.Ben geçen yıl tam bu zamanlar tedavideydim.Ama sonraki hormonal sıkıntılar ve pandemi dolayısıyla 7 ay transfer bekledim.Şükür sonu güzel oldu.Suan fiyatlar değişti 7500 irenbeye +2.500 kdr ignelerim tuttu+500 dondurma ucreti.Bazi tahlil tetkikler fiyata dahil oluyo acil olmayan testleri dışarda yaptırıp whatsaptan hocaya atiyosun.İstersen ücretsiz görüşme randevusu Al eşinle birlikte önceki tahlil tetkik varsa dosyan onunla git.Hoca görüşmede inceleyip nasıl bı yol izlenecegini anlatiyo.Umit hoca benim canım Rabbime ne kdr sukretsem hocama ne kdr minnet duysam az.12.yilda bize vesile oldu bnde öncesinde senin gibi çok araştırdım iyiki gitmişim.Cogu arkadaşıma tavsiye ettim onlarda hamile.Allahim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte .

Adet günün gecti mi?ikinci testin silik ama onlara pek güven olmuyor.Diger erken testte hayali çizgi var benimde ilk öyle cikmisti o sebeple sordum.Ben erken testle ogrenmistim
Canım 1 hafta önce 3 gün hafif ara kanamam oldu bittikten sonra test yaptım çıkmadı idrar yani
Şimdi normal adetime net 1 gün var oynarsa 2 gün diyelim öyle işte test yaptım böyle çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…