- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.801
g
Çok teşekkür ederimtest günlerini yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz kaçıncı günlerinde bu değerler?
12 .ve 14 .günlerig
Çok teşekkür ederimtest günlerini yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz kaçıncı günlerinde bu değerler?
24+2 çıktılar canım.Transfere göre 1 gün geri ciktilar bu kez hoca geri değil benim kayıtlarında gayet iyi dedi.Canım bugün kaçtı senin haftan benim de 24+5 684 müş kız erkek de 754
Teşekkür ederim cevabın için.21.haftada yaptirdim ben canim yani 20+larda
Rica ederimTeşekkür ederim cevabın için.
İkiz olmayabilir canım bugün bi arkadaşında 15.gunuydi 3800 lerde çıktı benim 12.gun 2664 15.gun 10978 çıkmıştı değer bı nebze belirti veriyo ama asıl ultrason da netlesiyo ikizler sabret ilk muayenen de görürsün yavrularını12 .ve 14 .günleri
Evet doğru olabilir sizinki resmen 4 katı kadar yükselmiş benim 2 kat normal gebelik gibi teşekkür ederim cevap içinİkiz olmayabilir canım bugün bi arkadaşında 15.gunuydi 3800 lerde çıktı benim 12.gun 2664 15.gun 10978 çıkmıştı değer bı nebze belirti veriyo ama asıl ultrason da netlesiyo ikizler sabret ilk muayenen de görürsün yavrularını
Geri değil canım gayet iyi sata göre 24+5 ti benim erkek tam gününde çıktı kız 24+2 çıktı gayet normal dedi24+2 çıktılar canım.Transfere göre 1 gün geri ciktilar bu kez hoca geri değil benim kayıtlarında gayet iyi dedi.
Benim bat günü betam 228 di. Yani 14. Gün. Başka değer baktırmadımİkiz olmayabilir canım bugün bi arkadaşında 15.gunuydi 3800 lerde çıktı benim 12.gun 2664 15.gun 10978 çıkmıştı değer bı nebze belirti veriyo ama asıl ultrason da netlesiyo ikizler sabret ilk muayenen de görürsün yavrularını
Bende şuan çalışmıyorum ama yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyimEvet Allah'tan hemsireyim hasta muayene eder gibi kendimi sürekli muayene ediyom bide arkdaslarım hep ebe hemşire olunca onlarda yönlendiriyo işte biraz da onun rahatlığı var işte
Bizde de şeker var annelerde babalarda ama ısrar ederse yapmamTeşekkür ederiz teyzesi
Hoca ısrarla istedi tansiyon problemi var zaten şuan bı de ailede şeker tansiyon hastalığı var bizim ondan yaptıracağım ona göre en azından önlem alınır.
Oooo sen bebek konusunda benden daha bilgili sin o zmnBende şuan çalışmıyorum ama yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim
Çalışırken sıkıntı yoktu da. Bakalım başımıza gelince nasıl olcakOooo sen bebek konusunda benden daha bilgili sin o zmn
Merhaba canım bende irenbeyi düşünüyorum maddiyat zorluyor biraz senin ne kadar gitti toplamda tahliller iğneler falan bilgilendirirsen çok sevinirimİzmir irenbe prof ümit inceboz 12.yilimda Allah'ın izni ve doktorumun vesilesiyle hamile kaldım çok şükür.Cogu arkadaşımı yönlendirdim onlar da şuan hamile
Merhaba tüp bebekte İzmir'de irenbe ve ümit hanımı şiddetle tavsiye ederim başından sonuna kadar herşeyi hoca kendisi takip etti tek elden başarıya ulasiyosun Allah'ın izniyle.Merhaba canım bende irenbeyi düşünüyorum maddiyat zorluyor biraz senin ne kadar gitti toplamda tahliller iğneler falan bilgilendirirsen çok sevinirim
Kaçıncı günde yaptın embriyon kaç günlük ?ona göre yorum yapmak en doğrusu.Kızlar sizce testler pozitif mi yardımcı olun lütfen
Canım benim tedavi ile değil normal bekliyorumKaçıncı günde yaptın embriyon kaç günlük ?ona göre yorum yapmak en doğrusu.
Adet günün gecti mi?ikinci testin silik ama onlara pek güven olmuyor.Diger erken testte hayali çizgi var benimde ilk öyle cikmisti o sebeple sordum.Ben erken testle ogrenmistimCanım benim tedavi ile değil normal bekliyorum
Canım 1 hafta önce 3 gün hafif ara kanamam oldu bittikten sonra test yaptım çıkmadı idrar yaniAdet günün gecti mi?ikinci testin silik ama onlara pek güven olmuyor.Diger erken testte hayali çizgi var benimde ilk öyle cikmisti o sebeple sordum.Ben erken testle ogrenmistim