- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.781
İhmal etme kiz niye oyle yapiyonBende kullanmıyorum aslında doktor hapı günde iki al dedi ben bi tane alıyom iğnede iki tanede kaldı iki üç haftadır vurdurmaya gidemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhmal etme kiz niye oyle yapiyonBende kullanmıyorum aslında doktor hapı günde iki al dedi ben bi tane alıyom iğnede iki tanede kaldı iki üç haftadır vurdurmaya gidemedim
Ben iki doktora muayene oluyom 1. Si hapı bırakalım iğneye devam edelim dedi bende belki 2. Doktor bıraktırmaz deyip hapı teke düştüm 2. Doktorda iğneyi bırakalım hapa devam dedi 1. Doktor iğne etkili bence bir iki hafta daha devam et dedi o sırada iğneyi yapan arkadasım covid oldu derken ilaçlar birbirine girdi kaldı ptesi sağlık ocağına yaptırcam inşallah iğneyiİhmal etme kiz niye oyle yapiyon
Ortaya karisik olmus yani senin ilaclarBen iki doktora muayene oluyom 1. Si hapı bırakalım iğneye devam edelim dedi bende belki 2. Doktor bıraktırmaz deyip hapı teke düştüm 2. Doktorda iğneyi bırakalım hapa devam dedi 1. Doktor iğne etkili bence bir iki hafta daha devam et dedi o sırada iğneyi yapan arkadasım covid oldu derken ilaçlar birbirine girdi kaldı ptesi sağlık ocağına yaptırcam inşallah iğneyi
Evet Allah'tan hemsireyim hasta muayene eder gibi kendimi sürekli muayene ediyom bide arkdaslarım hep ebe hemşire olunca onlarda yönlendiriyo işte biraz da onun rahatlığı var işteOrtaya karisik olmus yani senin ilaclar
Ay iste bu cok iyiymis vallaEvet Allah'tan hemsireyim hasta muayene eder gibi kendimi sürekli muayene ediyom bide arkdaslarım hep ebe hemşire olunca onlarda yönlendiriyo işte biraz da onun rahatlığı var işte
Fitil evde 1 kutu açılmamış var kullanayım aslında ya ne zararı olcak haftaya soruptaFitil olarak kullaniyorum ben canim igne cok vuruldum igneden cok cok kolay ve etkili bi ilac hastaneye gir cik haftalik kotu oluyo
Aynen canim sorup kullan zarari olmaz faydasi olur demisti banaFitil evde 1 kutu açılmamış var kullanayım aslında ya ne zararı olcak haftaya sorupta
Canım benim geçmiş olsun bugün bizimde muayene vs vardı İzmir'e geldik bakamadım foruma.Dikkat et kendine ilk iki gün o tür ilaçlar baş ağrısı yapıyor benim tansiyon ilacı da yapmıştı doktorum olur normal demişti.Agrim yok cok sukur sertlesme ara ara oldu da ilac beni mahvetti canim aksamdan beri yeni gozum acildi nasil olacak bilmiyorum tansiyonumu dusurdu basim catladi agridan
Bugun daha iyiyim cok sukur kuzum bebisler iyi olsun da insallahCanım benim geçmiş olsun bugün bizimde muayene vs vardı İzmir'e geldik bakamadım foruma.Dikkat et kendine ilk iki gün o tür ilaçlar baş ağrısı yapıyor benim tansiyon ilacı da yapmıştı doktorum olur normal demişti.
Masallah canim miniklere normal annesi kilolari ah bu rahim agzi yok mu agzina agzina vuracan korkulu ruyamizSelamm kızlar kontrolumuz vardı kızlarım kafa kafaya vermiş uyuyolardi yavrularım.
Biri 650 diğeri 680 gram geldiler iyiler mi sizce hoca gayet iyi dedi ama.
Vajinal ultrason la baktı rahim uzunlugum artmış kısalık yok şükür herşey yolunda dedi.
P.tesi şeker yüklemesi yaptircam Çarşamba da kan idrar testleri istedi onlara baktircam.İnsallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz vakti zamanında.
Sağol teyzesi.Masallah canim miniklere normal annesi kilolari ah bu rahim agzi yok mu agzina agzina vuracan korkulu ruyamiz
21.haftada yaptirdim ben canim yani 20+lardaHayırlı akşamlar. Tecrübeli olanlarınıza bi sorum olacak. Detaylı usg yi kaçıncı haftanızda yaptırdınız ?
Hic sorma bide bende kasilma sanci olayi varya son gunlerde hepten tedirginimSağol teyzesi.
Valla sorma canım happy mom programında anne bilgisi kısmında bile akrsima cikiyo bu haftalarda rahim uzunlugunda kısalma olabilir vajinal takip yaptırın diye.
Nasıö geçti canım kontrolCanım benim geçmiş olsun bugün bizimde muayene vs vardı İzmir'e geldik bakamadım foruma.Dikkat et kendine ilk iki gün o tür ilaçlar baş ağrısı yapıyor benim tansiyon ilacı da yapmıştı doktorum olur normal demişti.
Canım bugün kaçtı senin haftan benim de 24+5 684 müş kız erkek de 754Selamm kızlar kontrolumuz vardı kızlarım kafa kafaya vermiş uyuyolardi yavrularım.
Vajinal ultrason la baktı rahim uzunlugum artmış kısalık yok şükür herşey yolunda dedi.
P.tesi şeker yüklemesi yaptircam Çarşamba da kan idrar testleri istedi onlara baktircam.İnsallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz vakti zamanında.
Canım maşallah prenseslere ne güzel büyümüşler. Benim kızlar da biri gr olarak geri çıkıyor. Bende haftaya gideceğim bakalım ne diyecek .Selamm kızlar kontrolumuz vardı kızlarım kafa kafaya vermiş uyuyolardi yavrularım.
Maşallah çok iyi ikiz olmalarına rağmen kilolarıSelamm kızlar kontrolumuz vardı kızlarım kafa kafaya vermiş uyuyolardi yavrularım.
Çok teşekkür ederim test günlerini yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz kaçıncı günlerinde bu değerler?Maşallah çok iyi ikiz olmalarına rağmen kiloları
Ben de bugün 2. Testimi verdim çok şükür iki katından fazla bir değere çukmış
1. Testim 1473
2.testim 3626
Sizce ikiz mi acaba fikirleri alabilir miyim
Teşekkür ederiz teyzesiCanım maşallah prenseslere ne güzel büyümüşler. Benim kızlar da biri gr olarak geri çıkıyor. Bende haftaya gideceğim bakalım ne diyecek .
Şeker yüklemesi yapmayı düşünmüyorum ben ama başka tahlil ister mi bilmedim