- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.761
Bebisler hayirli olsunMerhabaaaaaaa.Ben de katılıyorum aranıza henüz çok taze ama nasip olursa çift yumurta ikizlerine hamileyim aralarında 1 hafta fark var şimdilik
Çok teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinlerBebisler hayirli olsun
Amin insallahÇok teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinler
Canım nasılsın ağrın vs yok değil miAmin insallah
Agrim yok cok sukur sertlesme ara ara oldu da ilac beni mahvetti canim aksamdan beri yeni gozum acildi nasil olacak bilmiyorum tansiyonumu dusurdu basim catladi agridanCanım nasılsın ağrın vs yok değil mi
Canım benim ya doğuma kadar mı içeceksin pekiAgrim yok cok sukur sertlesme ara ara oldu da ilac beni mahvetti canim aksamdan beri yeni gozum acildi nasil olacak bilmiyorum tansiyonumu dusurdu basim catladi agridan
Canım ya çok geçmiş olsun. Baş ağrısı benim de baş belam hele hamilelikte hiç bir şey yapamıyorsun sadece parol ki bazen o da kesmiyor. Ben tavsiye üzerine limonlu kahve denedim bir nebze rahatlattıAgrim yok cok sukur sertlesme ara ara oldu da ilac beni mahvetti canim aksamdan beri yeni gozum acildi nasil olacak bilmiyorum tansiyonumu dusurdu basim catladi agridan
Bilmiyorum ki canim bi sonraki kontrolde netlesir haftaya agri sorun degil de yeterki faydasi olsun kasilmalaraCanım benim ya doğuma kadar mı içeceksin peki
Sagol canim aynen oyle valla annelik zormus guzelligi zorlugundan da fazla ben muhim degilim de onlari dusunuyorumCanım ya çok geçmiş olsun. Baş ağrısı benim de baş belam hele hamilelikte hiç bir şey yapamıyorsun sadece parol ki bazen o da kesmiyor. Ben tavsiye üzerine limonlu kahve denedim bir nebze rahatlattı
Bana da nidicard verdi iste her yigidin bi yogurt yeyisi var hesabi doktordan doktora fark var demekki kuzu saglikla dogsunlar da biz katlaniriz sorun degilBenimde çok kasılma oluyo ama doktor ilaçlarına devam et dedi ( magnezyum kalsiyum duphaston pruloton Depot iğne regenesiz Max oreferon ) başka ilaç vermedi günde 10 kere falan oluyodur pozisyon değiştirince geçiyo .
Öyle cnm belki ultrasonda falan bakınca başka şeylerede bakıyolarsa tansiyon kilo problemin varmıydı bide ilk çocuk mu kanaman falan oldumuBana da nidicard verdi iste her yigidin bi yogurt yeyisi var hesabi doktordan doktora fark var demekki kuzu saglikla dogsunlar da biz katlaniriz sorun degil
Tansiyon kilo problemim yok sukur canim normal onlar biz onlem alalim dedi basladi bakalim insallah fayda gorurumÖyle cnm belki ultrasonda falan bakınca başka şeylerede bakıyolarsa tansiyon kilo problemin varmıydı bide ilk çocuk mu kanaman falan oldumu
Anladım canım görürsün inşallah faydasını rabbim bebeişlerimizi sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahTansiyon kilo problemim yok sukur canim normal onlar biz onlem alalim dedi basladi bakalim insallah fayda gorurum
Amin canim insallahAnladım canım görürsün inşallah faydasını rabbim bebeişlerimizi sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Kuzu ben magnezyum, regenesiz, ve kan ilacı kullanıyorum progestan vs kullanmıyorum doktora haftaya sorayım onu iğneyi deBenimde çok kasılma oluyo ama doktor ilaçlarına devam et dedi ( magnezyum kalsiyum duphaston pruloton Depot iğne regenesiz Max oreferon ) başka ilaç vermedi günde 10 kere falan oluyodur pozisyon değiştirince geçiyo .
Aynen canım her doktor farklı ben progestan ı mesela 10.haftada bıraktım kimi doğuma kadar kullanıyor haftaya onu soracam doktoraBana da nidicard verdi iste her yigidin bi yogurt yeyisi var hesabi doktordan doktora fark var demekki kuzu saglikla dogsunlar da biz katlaniriz sorun degil
Progestan benim hic kesilmedi sadece 4 gun biraktim 10.haftada kanama alaniyla basladi 27 haftadir devam yani kuzumKuzu ben magnezyum, regenesiz, ve kan ilacı kullanıyorum progestan vs kullanmıyorum doktora haftaya sorayım onu iğneyi de
Ben onu soracam canım en azından haftada bir iğne isticem haptan ziyadeProgestan benim hic kesilmedi sadece 4 gun biraktim 10.haftada kanama alaniyla basladi 27 haftadir devam yani kuzum
Fitil olarak kullaniyorum ben canim igne cok vuruldum igneden cok cok kolay ve etkili bi ilac hastaneye gir cik haftalik kotu oluyoBen onu soracam canım en azından haftada bir iğne isticem haptan ziyade
Bende kullanmıyorum aslındaKuzu ben magnezyum, regenesiz, ve kan ilacı kullanıyorum progestan vs kullanmıyorum doktora haftaya sorayım onu iğneyi de