2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Agrim yok cok sukur sertlesme ara ara oldu da ilac beni mahvetti canim aksamdan beri yeni gozum acildi nasil olacak bilmiyorum tansiyonumu dusurdu basim catladi agridan
Canım ya çok geçmiş olsun. Baş ağrısı benim de baş belam hele hamilelikte hiç bir şey yapamıyorsun sadece parol ki bazen o da kesmiyor. Ben tavsiye üzerine limonlu kahve denedim bir nebze rahatlattı

Canım benim ya doğuma kadar mı içeceksin peki
Bilmiyorum ki canim bi sonraki kontrolde netlesir haftaya agri sorun degil de yeterki faydasi olsun kasilmalara

Canım ya çok geçmiş olsun. Baş ağrısı benim de baş belam hele hamilelikte hiç bir şey yapamıyorsun sadece parol ki bazen o da kesmiyor. Ben tavsiye üzerine limonlu kahve denedim bir nebze rahatlattı
Sagol canim aynen oyle valla annelik zormus guzelligi zorlugundan da fazla ben muhim degilim de onlari dusunuyorum

Benimde çok kasılma oluyo ama doktor ilaçlarına devam et dedi ( magnezyum kalsiyum duphaston pruloton Depot iğne regenesiz Max oreferon ) başka ilaç vermedi günde 10 kere falan oluyodur pozisyon değiştirince geçiyo .

Benimde çok kasılma oluyo ama doktor ilaçlarına devam et dedi ( magnezyum kalsiyum duphaston pruloton Depot iğne regenesiz Max oreferon ) başka ilaç vermedi günde 10 kere falan oluyodur pozisyon değiştirince geçiyo .
Bana da nidicard verdi iste her yigidin bi yogurt yeyisi var hesabi doktordan doktora fark var demekki kuzu saglikla dogsunlar da biz katlaniriz sorun degil

Kuzu ben magnezyum, regenesiz, ve kan ilacı kullanıyorum progestan vs kullanmıyorum doktora haftaya sorayım onu iğneyi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…