2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ya Rabbim yardımcınız olsun bazen otururken bile uzanasım geliyo zor olucak çalışmak ,çalışan arkadaşlar var burda ama gerçekten üzülüyorum çok yormasanız kendinizi...
daha 13.haftaya geçtim. şimdilik çok zorlanmıyorum. gerçekten bazen sıkılma durumu oluyor. ama evde psikolojik olarak daha fazla çöküyorum ben. belki yalnız olsam evde rahat ederim. ama kayınvalidemlerle kalıyoruz ve Allah razı olsun herşeyimi yapıyor yemekten çamaşıra kadar. hiçbirşeye elimi vurmama izin vermiyor. bütün gün yatakta oluncada afakanlar basıyor. rabbim izin verirse zorunlu hamilelik iznine kadar çalışmak istiyorum. böyle zaman daha çabuk geçiyor sanki

Selam kızlar bügün transferimin 12 günü çift embriyo transfer edildi . Test sonucum 1473
Sizce ikiz mi ? İkiz olanlar kaçtı sonucunuz
İlk değerden ziyade artış hızı önemli. Benim transferin 8. Günü 392 10. Gün ise 1114 idi yani iki katından fazla ise artış ipucu veriyor ama o da kesin değil kalp atışında çift görene kadar belli olmaz

Bize doğuma kadar yasak dediler cinsellige

Son düzenleme:
Serklajda ilişki kesinlikle yasak oluyo doktorunuza iyi danışın bence bu konuyu

Canım serklaj önerildiyse zaten cinsellik yasak olur bize başından beri yasak serklaj olmadığı halde

Kızlar yavaştan kızlarımın cicilerini yıkamaya başladım ileride hiç güç bulamam diye
Ah ah kendimi zor tutuyorum ama 30 dedim bı kere dolap bakicaz cuma günü İzmir'e gidince önce onu almam lazım utuleyip aşar yerleştiririm
Sağlıkla kullansın kızların, sagsalim kucağımıza alalım hepimiz canım.

Merhaba kızlar son kontolünüzde bebeklerinizin kiloları nasıldı. Hangi haftada kaç gr. Olduklarını yazabilir misiniz
Seninle ayniydik galiba hafta olarak canım cuma kontrol var benimde merak ediyorum kaç olduğunu yazarım kontrol sonrası.
Ama baya kuvvetlendiler belli tekmeler dışardan gorunuyo artık.

Canım yasak kesinlikle

Arkadaşım benden iki ay önde onun tek kız 24. Haftadan sonra daha net hissedersin dedi iki hafta var bakalım. Şimdilik minik pıtpıt
25 e girince tam ben burdayım diyolar ben birini çok az hissediyodum ikisi bir şuan koro halinde tekmeliyolar

Bu arada siz kaç kg aldınız ben 25 haftada 10 kg gectimmm. Ama çok zayıf oldgm için doktor normal buluyor . 47 ile gebe kaldım 58 çıktım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…