-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.721
daha 13.haftaya geçtim. şimdilik çok zorlanmıyorum. gerçekten bazen sıkılma durumu oluyor. ama evde psikolojik olarak daha fazla çöküyorum ben. belki yalnız olsam evde rahat ederim. ama kayınvalidemlerle kalıyoruz ve Allah razı olsun herşeyimi yapıyor yemekten çamaşıra kadar. hiçbirşeye elimi vurmama izin vermiyor. bütün gün yatakta oluncada afakanlar basıyor. rabbim izin verirse zorunlu hamilelik iznine kadar çalışmak istiyorum. böyle zaman daha çabuk geçiyor sankiYa Rabbim yardımcınız olsun bazen otururken bile uzanasım geliyo zor olucak çalışmak ,çalışan arkadaşlar var burda ama gerçekten üzülüyorum çok yormasanız kendinizi...
Şuan kacsiniz. Ben 25. Haftadaym 780 gramEn son 14 +1 gittim içeri girince hamilemisin diye sordular ama şuan mümkün değil karnım bariz çıktı...
1tanesi 99mm 129gr
Diğeri 101mm 133gr dı ...sizde durumlar nasıl
Şuan kacsiniz. Ben 25. Haftadaym 780 gram
İlk değerden ziyade artış hızı önemli. Benim transferin 8. Günü 392 10. Gün ise 1114 idi yani iki katından fazla ise artış ipucu veriyor ama o da kesin değil kalp atışında çift görene kadar belli olmazSelam kızlar bügün transferimin 12 günü çift embriyo transfer edildi . Test sonucum 1473
Sizce ikiz mi ? İkiz olanlar kaçtı sonucunuz
10.gün 495Selam kızlar bügün transferimin 12 günü çift embriyo transfer edildi . Test sonucum 1473
Canım ben bugün gittim 24+5 erkek 754 gram kız 684 gram kız 3 gün geri çıkıyorMerhaba kızlar son kontolünüzde bebeklerinizin kiloları nasıldı. Hangi haftada kaç gr. Olduklarını yazabilir misiniz
Bize doğuma kadar yasak dediler cinselligemerhaba ikiz anneleri 12.haftalık tüp bebek yoluyla ikizlere hamileyim. çok şükür bugüne kadar hiç bir kanamam yada ciddi bir sıkıntım olmadı. zaten tüp bebeği erkek faktörü dolayısıyla yaptırdık. önlem amaçlı dün serklaj ameliyatı oldum. doktorum riske atmak istemedi. sizlere sorum şu. ikiz hamilelikte cinsel hayatınız nasıl oldu? ilk 3ay riskli diye biliyorum. zaten şimdi belli bir süre iyileşme süremde olucak. tam cinsi birliktelikten açıkçası korkuyoruz. ama herşeymi yasak? hiçbir şeyemi izin yokk? yani açık açık yazamıyorum ama internette bazı yazılar okudum kadının orgazm olması yada dokunulma falan gibi şeyler düşüyü tetikler gibisinden. özel bir konu ama yine de sormak istedim. bugüne kadar abi kardeşmisiniz. hiç bir yakınlaşma olmadımı
Serklajda ilişki kesinlikle yasak oluyo doktorunuza iyi danışın bence bu konuyuyok rahim ağzı yetmezliği falan yok aslında. zaten ilk hamileliğim öncesinde de herhangi bir durum yaşamadım. ama bebekler ağırlık yapmaya başlayınca vücut doğumun yaklaştığını sanıyormuş yanlışlıkla ve erken dogumu tetikliyormuş. ya çoğu zaman yatarak dinlenerek geçiriceksin dedi yada serklaj yapalım dedi. çünkü bu sıkıntı 4-5ayından sonra belli oluyormuş o zamanda serklaj için geç oluyor dedi. ee ben de çalışıyorum bütün gün yatmama imkan yok. hatta dün ameliyat oldum bugün işbaşı yaptım yine. oyüzden nolur nolmaz diye önlemimizi önceden aldık.
bu arada bana ilişki yasak denmedi hiç
Ben bugün gityim canım 24+5 kız 684 gram erkek 754 gramŞuan kacsiniz. Ben 25. Haftadaym 780 gram
Canım serklaj önerildiyse zaten cinsellik yasak olur bize başından beri yasak serklaj olmadığı haldeyok rahim ağzı yetmezliği falan yok aslında. zaten ilk hamileliğim öncesinde de herhangi bir durum yaşamadım. ama bebekler ağırlık yapmaya başlayınca vücut doğumun yaklaştığını sanıyormuş yanlışlıkla ve erken dogumu tetikliyormuş. ya çoğu zaman yatarak dinlenerek geçiriceksin dedi yada serklaj yapalım dedi. çünkü bu sıkıntı 4-5ayından sonra belli oluyormuş o zamanda serklaj için geç oluyor dedi. ee ben de çalışıyorum bütün gün yatmama imkan yok. hatta dün ameliyat oldum bugün işbaşı yaptım yine. oyüzden nolur nolmaz diye önlemimizi önceden aldık.
bu arada bana ilişki yasak denmedi hiç
Ah ah kendimi zor tutuyorum ama 30 dedim bı kereKızlar yavaştan kızlarımın cicilerini yıkamaya başladım ileride hiç güç bulamam diye
12.gun 2664 çıkmıştıSelam kızlar bügün transferimin 12 günü çift embriyo transfer edildi . Test sonucum 1473
Seninle ayniydik galiba hafta olarak canım cuma kontrol var benimde merak ediyorum kaç olduğunu yazarım kontrol sonrası.Merhaba kızlar son kontolünüzde bebeklerinizin kiloları nasıldı. Hangi haftada kaç gr. Olduklarını yazabilir misiniz
Ay canım ne güzel ben de bunu merak ediyorum eşim ne zaman hissedecek acabaSeninle ayniydik galiba hafta olarak canım cuma kontrol var benimde merak ediyorum kaç olduğunu yazarım kontrol sonrası.
Ama baya kuvvetlendiler bellitekmeler dışardan gorunuyo artık.
CanımAy canım ne güzel ben de bunu merak ediyorum eşim ne zaman hissedecek acababenim kızlar çok güçlü vurmuyor
Canım yasak kesinliklemerhaba ikiz anneleri 12.haftalık tüp bebek yoluyla ikizlere hamileyim. çok şükür bugüne kadar hiç bir kanamam yada ciddi bir sıkıntım olmadı. zaten tüp bebeği erkek faktörü dolayısıyla yaptırdık. önlem amaçlı dün serklaj ameliyatı oldum. doktorum riske atmak istemedi. sizlere sorum şu. ikiz hamilelikte cinsel hayatınız nasıl oldu? ilk 3ay riskli diye biliyorum. zaten şimdi belli bir süre iyileşme süremde olucak. tam cinsi birliktelikten açıkçası korkuyoruz. ama herşeymi yasak? hiçbir şeyemi izin yokk? yani açık açık yazamıyorum ama internette bazı yazılar okudum kadının orgazm olması yada dokunulma falan gibi şeyler düşüyü tetikler gibisinden. özel bir konu ama yine de sormak istedim. bugüne kadar abi kardeşmisiniz. hiç bir yakınlaşma olmadımı
Arkadaşım benden iki ay önde onun tek kız 24. Haftadan sonra daha net hissedersin dedi iki hafta var bakalım. Şimdilik minik pıtpıtCanım
Tam da bu hafta dışardan belli olmaya başladıbabasına video çekip yolladım hemen
25 e girince tam ben burdayım diyolarArkadaşım benden iki ay önde onun tek kız 24. Haftadan sonra daha net hissedersin dedi iki hafta var bakalım. Şimdilik minik pıtpıt