-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.741
Demek ki doğru benim biraz daha zamanım var. Benim de ufaklık pek hissedilmiyor büyük olan daha net25 e girince tam ben burdayım diyolarben birini çok az hissediyodum ikisi bir şuan koro halinde tekmeliyolar
Valla bende ortalama 10 kilo aldımBu arada siz kaç kg aldınızben 25 haftada 10 kg gectimmm. Ama çok zayıf oldgm için doktor normal buluyor . 47 ile gebe kaldım 58 çıktım bugün
Canım inşallah minnoşlar zamanını bekler . Hamilelik öyle sürpriz dolu bir yolculuk ki gün geçmiyor ki yeni birşey çıkmasın.Kizlar bugun karinda toplanma seklinde sertlesme sikayetiyle doktora gittim bebekler iyi sukur rahim agzi da kapali ama nst de sanci cikti o tur sertlesmeler normal degil dedi doktorum ikiz oldugumuz icin ozellikle oyle bi durumda mutlaka gidin hastaneye ihmal etmeyin
İnsallah canim hepimizin minnoslari en az 36yi bekler insallah. Elden gelen tedbir almak dua etmekCanım inşallah minnoşlar zamanını bekler . Hamilelik öyle sürpriz dolu bir yolculuk ki gün geçmiyor ki yeni birşey çıkmasın.
Yıkayıp üyüleyip üzerini örterim dolapta kıyafetlerini hep aldım kutular üst üste duramıyor artık yerlerine girmiş olsun en azındanAh ah kendimi zor tutuyorum ama 30 dedim bı keredolap bakicaz cuma günü İzmir'e gidince önce onu almam lazım utuleyip aşar yerleştiririm
Sağlıkla kullansın kızların, sagsalim kucağımıza alalım hepimiz canım.
Canım benimki 13. gün 2544 çıkmıştı.Selam kızlar bügün transferimin 12 günü çift embriyo transfer edildi . Test sonucum 1473
Sizce ikiz mi ? İkiz olanlar kaçtı sonucunuz
Benim annem geldi yardıma ben ufak tefek işler yapıyorumArtık yemek yapmak bile zor geliyor karnım geriliyor sankisiz de durumlar nasıl kızlar
Benim de geçen hafta buradaydı çok rahattımBenim annem geldi yardıma ben ufak tefek işler yapıyorum
Canım sancı için bişey yapmalar mi?farklı ilaclar veriliyo onun için.Cok geçmiş olsun korkutuyolar aradıla bizi yavrularımız.Kizlar bugun karinda toplanma seklinde sertlesme sikayetiyle doktora gittim bebekler iyi sukur rahim agzi da kapali ama nst de sanci cikti o tur sertlesmeler normal degil dedi doktorum ikiz oldugumuz icin ozellikle oyle bi durumda mutlaka gidin hastaneye ihmal etmeyin
Eşim sağolsun her iş onda.Okullar kapalı idareci olduğu için yarım gün gidiyo kahvaltımı yaptırıp.Transferden bu yana çamaşır bulaşık temizlik çarşı pazar yemek işleri onda bazen ben sıkılınca yapıyorum yemek vs.Artık yemek yapmak bile zor geliyor karnım geriliyor sankisiz de durumlar nasıl kızlar
Diğer test sonucu kaçtıCanım benimki 13. gün 2544 çıkmıştı.
Evet canim bi tur tansiyon ilaciymis onu verdi sabah aksam icicem insallah faydasi olurCanım sancı için bişey yapmalar mi?farklı ilaclar veriliyo onun için.Cok geçmiş olsun korkutuyolar aradıla bizi yavrularımız.
Bu haftalardan sonra artıyor artık canım bende yemek dışında hiçbirşey yapmıyorum onu da oturduğum yerde sonra hemen yatıyorum bebekler zor hareket ediyor sanki tepişiyorlarEşim sağolsun her iş onda.Okullar kapalı idareci olduğu için yarım gün gidiyo kahvaltımı yaptırıp.Transferden bu yana çamaşır bulaşık temizlik çarşı pazar yemek işleri onda bazen ben sıkılınca yapıyorum yemek vs.
Bu sabah kahvaltıya yardım ettim 10 dk ayakta kalınca ağrım basliyo özellikle belim bacağıma vuruyo bel fıtığım zorluyor onun yeri çünkü ağrıyan.Karnim benimde bu hafta farketti ve çok geriliyo özellikle aksamlari
Ben en son 22+5te gittim. Bir tanesi 526gr digeri 444 grdi. Biri 6 gün geri çıktı.Merhaba kızlar son kontolünüzde bebeklerinizin kiloları nasıldı. Hangi haftada kaç gr. Olduklarını yazabilir misiniz
Bize en bastan itibaren yasak doguma kadar yapacak bir sey yok. Öncelik sağlık tabiki.merhaba ikiz anneleri 12.haftalık tüp bebek yoluyla ikizlere hamileyim. çok şükür bugüne kadar hiç bir kanamam yada ciddi bir sıkıntım olmadı. zaten tüp bebeği erkek faktörü dolayısıyla yaptırdık. önlem amaçlı dün serklaj ameliyatı oldum. doktorum riske atmak istemedi. sizlere sorum şu. ikiz hamilelikte cinsel hayatınız nasıl oldu? ilk 3ay riskli diye biliyorum. zaten şimdi belli bir süre iyileşme süremde olucak. tam cinsi birliktelikten açıkçası korkuyoruz. ama herşeymi yasak? hiçbir şeyemi izin yokk? yani açık açık yazamıyorum ama internette bazı yazılar okudum kadının orgazm olması yada dokunulma falan gibi şeyler düşüyü tetikler gibisinden. özel bir konu ama yine de sormak istedim. bugüne kadar abi kardeşmisiniz. hiç bir yakınlaşma olmadımı
Hayırlı olsun bebeklerinizMerhabaaaaaaa.Ben de katılıyorum aranıza henüz çok taze ama nasip olursa çift yumurta ikizlerine hamileyim aralarında 1 hafta fark var şimdilik
Dün kontrolüm vardı biri 8+4 diğeri 7+4. Cinsiyet için baya vaktim var tabiHayırlı olsun bebeklerinizkaç haftaliksiniz geriden geliyo dediniz? Cinsiyetleri nedir?