2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bu arada siz kaç kg aldınız ben 25 haftada 10 kg gectimmm. Ama çok zayıf oldgm için doktor normal buluyor . 47 ile gebe kaldım 58 çıktım bugün
Valla bende ortalama 10 kilo aldım
Tabi sabah uyandığımda ellerim sis oluyo odemde var sanırım.Ben uzun boyluyum 72 le hamile kaldım
Gerçi görenler çok kilo almamissin diyo.
Ama baskül öyle demiyo

Kizlar bugun karinda toplanma seklinde sertlesme sikayetiyle doktora gittim bebekler iyi sukur rahim agzi da kapali ama nst de sanci cikti o tur sertlesmeler normal degil dedi doktorum ikiz oldugumuz icin ozellikle oyle bi durumda mutlaka gidin hastaneye ihmal etmeyin

Canım inşallah minnoşlar zamanını bekler . Hamilelik öyle sürpriz dolu bir yolculuk ki gün geçmiyor ki yeni birşey çıkmasın.

Yıkayıp üyüleyip üzerini örterim dolapta kıyafetlerini hep aldım kutular üst üste duramıyor artık yerlerine girmiş olsun en azından

Canım sancı için bişey yapmalar mi?farklı ilaclar veriliyo onun için.Cok geçmiş olsun korkutuyolar aradıla bizi yavrularımız.

Artık yemek yapmak bile zor geliyor karnım geriliyor sanki siz de durumlar nasıl kızlar
Eşim sağolsun her iş onda.Okullar kapalı idareci olduğu için yarım gün gidiyo kahvaltımı yaptırıp.Transferden bu yana çamaşır bulaşık temizlik çarşı pazar yemek işleri onda bazen ben sıkılınca yapıyorum yemek vs.
Bu sabah kahvaltıya yardım ettim 10 dk ayakta kalınca ağrım basliyo özellikle belim bacağıma vuruyo bel fıtığım zorluyor onun yeri çünkü ağrıyan.Karnim benimde bu hafta farketti ve çok geriliyo özellikle aksamlari

Bu haftalardan sonra artıyor artık canım bende yemek dışında hiçbirşey yapmıyorum onu da oturduğum yerde sonra hemen yatıyorum bebekler zor hareket ediyor sanki tepişiyorlar

Bize en bastan itibaren yasak doguma kadar yapacak bir sey yok. Öncelik sağlık tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…