Minare gibi dikiyoruz esim diyor Allah akıl fikir versinGünaydın kızlar
Ay iyi ki denememişimkızlar bacaklar havada devaammm en iyi yol budur bence
İşte orası kötü kuzumama vazgeçmedim bi kere daha deniycemyapmasında hiç sıkıntı yok sadece yüzüstü yatmada var ama halledicem
olmamıştır inşallah ya bugün test yapıcak mısın kuzum benim son 3 testim kaldı pik görsem iyi olurKaş yapalım derken göz çıkardık Ziyan oldu pıtırcıklar
O zaman sana bu yolda başarılar canımama vazgeçmedim bi kere daha deniycemyapmasında hiç sıkıntı yok sadece yüzüstü yatmada var ama halledicem
Yani aslında çabalıyoruz işte ama ben bayadır bıraktım artık dikmiyorum sadece uzanıyorumMinare gibi dikiyoruz esim diyor Allah akıl fikir versinAllah'ım ben nerde hata yaptım diyor adam haklı aslında nasibimizde varsa dikmesek de olur da işte bizimkisi ümit dünyası
Yapicam canim pek umudum yok yumurtam yok sankiolmamıştır inşallah ya bugün test yapıcak mısın kuzum benim son 3 testim kaldı pik görsem iyi olur
He valla canım şimdi öyle diyoruz adete yakın da Yusuf Yusuf atıyoruzO zaman sana bu yolda başarılar canım
Yani aslında çabalıyoruz işte ama ben bayadır bıraktım artık dikmiyorum sadece uzanıyorumnasip kısmet yani olacağı varsa her türlü olur bi kere ilişkiyle hamile kalan insanlar var. Ben o yüzden pozisyona pek takılmıyorum yapar geçerim gerisi Allah’tan o nasip ederse olur zaten
Aslında stres en büyük düşmanımız da işte bizde kafaya takmadan edemiyoruzYapicam canim pek umudum yok yumurtam yok sankisen gorursun inşallah
He valla canım şimdi öyle diyoruz adete yakın da Yusuf Yusuf atıyoruzacaba tuttu mu diye
inşallah görürüz kuzummYapicam canim pek umudum yok yumurtam yok sankisen gorursun inşallah
He valla canım şimdi öyle diyoruz adete yakın da Yusuf Yusuf atıyoruzacaba tuttu mu diye
inşallah hepimiz güzel haber veririz kuzummm sen dün test yaptın mı?
Evet canım attım buraya hatta çatlama olmuş dedinizinşallah hepimiz güzel haber veririz kuzummm sen dün test yaptın mı?
benim kafa gitti o kadar dolukiEvet canım attım buraya hatta çatlama olmuş dediniz
merhaba canım hoş geldin sefalar getirdin topiğimiz e inşallah son batın olur da güzel haberlerini alırızMerhabalarr benimde 1 Şubathepimiz yavrumuza kavusalim inşallah
Hoşbulduk canım günaydınnnçok güldüm ya görünce aklıma bizim haller geldi de
Ben stres meselesini çoktan atlattım kuzum umarım sizler de atlatırsınız her şeyi oluruna bıraktım artık nasipte varsa olurAslında stres en büyük düşmanımız da işte bizde kafaya takmadan edemiyoruz
ay tatlım ya benim kendimden ya da umudum yok da sizden yana çok umudum var çünkü benim 3 yıldır olmuyor sizler yeni evlisiniz
canım testinin koyu çıktığı günü baz alacaksın bildiğim kadarıyla ama ikinci defa yumurtlama olduysa eğer umarım olumlu sonuçlanır gebe olursun biz de seviniriz inşallahUygulamaya göre bugün adet olmam gerekiyor. bat ı ben tutturamadım bakalım uygulama tutturabilecek mi
Kızlar bu arada şimdi eğer ben yumurtlama yaşadıysam hangi günün üstüne 14 gün ekleyip bat ı değiştirecem? Testin koyu çıktığı gün mü silik çıktığı gün mü !
Selamünaleyküm canım hayırlı cumalar nasılsın iyi misin .kuzum bence belirtiler için henüz erken çünkü sanırım yumurtlamanın üzerinden 4 gün geçmiş değil miKızlar slm nasılsınız kimseden ses çıkmıyor benim bata 10 gün kaldı ve bugün kasıklarımda ve belimde ağrı var sanki adet olacakmisim gibi bide midem sürekli bulanıyor istifra edecek gibi oluyorum böyle ağzıma ekşi acımsı bı su gelip geri gidiyor anlamadım bilgisi olan varmı acaba
İnşallah canım çok teşekkür ederim, hepimiz güzel haberler alalimmerhaba canım hoş geldin sefalar getirdin topiğimiz e inşallah son batın olur da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?