- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
İlk gebeliğimde ovulasyonun 7.gününde merakımdan yaptığım ovulasyon testim böyle çıkmıştı arkadaşlarımın ısrarlarıyla gebelik testi yaptım aynı gün direk pozitif çıkmıştı adetime de 8 gün falan vardı . Aklım karışıyor iç sesimi susturmaya çalışıyorum kıyas yapmamaya . Temennin için çok teşekkür ederim ve cevabın için deOlabilir diye biliyorum boyutları birbirine yakın yumurtaların varsa çatlamalari da yakın zamanlı olabilir değerlendirin inşallah tutar ve inşallah erken catlayan da tutmustur
Beni de ekler misin? Bat 17 şubatGüzel arkadaşlarım, bu topiği ne umutlarla açmıştım, içim acıyorBosaniyoruz, bütün hayallerim yerle bir oldu. Topiği bir arkadaşıma devretmek istiyorum. Bana ulaşabilirsiniz isteyen olursa
Merhaba arkadaşlar , güzel Hanımlar
Baktim da 2021 Listesi bulamadım , bu cici topik de benden olsun
Bol gebeli , hayırlı uğurlu olsun
HAdi bismillah batlari alalim temiz ve sade bir liste oluşturalım
Canlar batı gecen bildirim yaparsa sevinirim,listenin düzeni açısından geçmiş Bat'ları siliyorum o yüzden yeni bat bildirin
@Nrgulbeski3344
Ocak - Şubat Bat'ları
@beyazz_orkidee 27 Ocak
sinirlidegilimben 1 Şubat
@caglaaaaaa 1 Şubat
@kirpapatyasiii 1 Şubat
@Msil 3 Şubat
@Nurem 4 Şubat
Tiniminimavihanim 5 Şubat
@Nrgulbeski3344 8 Şubat
@Selisay 10 Şubat
@kelebekkkkkkkkkkkkk 10 Şubat
@Beyza- 11 Şubat
@ELIF7007 12 Şubat
@tnurta 13 Şubat
M Melegim96 13 Şubat
@turuncu_girl 14 Şubat
@izmirlibjkkartal 15 Şubat
@cukulatam 17 Şubat
@Melikal 19 Şubat
@Selinos 20 Şubat
@Duygu933 27 Şubat
@Curcu1981 28 Şubat
merhaba son duum ne oldu acabaKizlar 4 gun once 9.92 cikan hcg bugun 215 cikti sizce nasil cok mu hizli yukselmis kimyasal olmasin
bugün adet günüm bugünü geçirirsem bu akşam ya da yarın akşam gidip kan vericem inşallahmerhaba son duum ne oldu acaba
Canım sanki hayalı var gibi ama kaymış gibide testini tekrarla benceHamişleri tebrik ediyorum kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben de test yaptım ama çizgi konumları itibariyle pek emin olamadım çünkü iki çizgi de sanki sağa doğru kayık gibi, testin markası miratech, sizin yorumunuz ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?