Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir diye biliyorum boyutları birbirine yakın yumurtaların varsa çatlamalari da yakın zamanlı olabilir değerlendirin inşallah tutar ve inşallah erken catlayan da tutmustur
İlk gebeliğimde ovulasyonun 7.gününde merakımdan yaptığım ovulasyon testim böyle çıkmıştı arkadaşlarımın ısrarlarıyla gebelik testi yaptım aynı gün direk pozitif çıkmıştı adetime de 8 gün falan vardı . Aklım karışıyor iç sesimi susturmaya çalışıyorum kıyas yapmamaya . Temennin için çok teşekkür ederim ve cevabın için de inşaAllah bekleyen ve isteyen herkeze nasip eder güzel Rabbim

Beni de ekler misin? Bat 17 şubat

Kizlar 4 gun once 9.92 cikan hcg bugun 215 cikti sizce nasil cok mu hizli yukselmis kimyasal olmasin

Hamişleri tebrik ediyorum kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de test yaptım ama çizgi konumları itibariyle pek emin olamadım çünkü iki çizgi de sanki sağa doğru kayık gibi, testin markası miratech, sizin yorumunuz ne acaba

Eklentiler

• IMG_20210216_172503.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 40
Canım sanki hayalı var gibi ama kaymış gibide testini tekrarla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…