Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test flaab yaptın mı canım herhangi bir belirtin var mı
Kuzum benim yumurtlamanın 9. Günü pembe akıntı geldi 1 2 damla bata 6 gün vardı şuan 3 gün var bata sabah yaptım test negatif belim çok ağrıyor şuanda bugünden kan versem mi diye düşünüyorum yumurtlamanın 12. Günü bugün

Kuzu ya benimde hala silik cikiyor cidden yalan oldu bu ay tühhh

hahaha o
kadar yapmadım ama ben bu aralar yüzüstü yatıp tek bacak çekme işlemini yapıyorum gerçi adetime 11 gün kaldı artık bitti yumurtlama vs büyük ihtimalle ama hayırlısı

kızlar benım bat 27 subat tahmını guncellersenız sevınırım yarın klomene baslıyorum

canım yüzüstü yatarken bizim başımıza gelen senin başına gelmiyor mu
Canım 4 seneden beri artık tecrübelendim sanırım altıma seriyorum zaten ekstra bir örtü. ya ilk o şekilde olduğunda salonda bir battaniyemiz vardı küçük onu serelim dedik ayyy allah ne etmesin benden başka her yere gitti şimdi daha iyi durumdayız

bende çift kat havlu koyuyorum ama hiç akmıyor değildir yani sende de akıyordur çünkü benim maşallah hepsi aktı nerdeyse

bende çift kat havlu koyuyorum ama hiç akmıyor değildir yani sende de akıyordur çünkü benim maşallah hepsi aktı nerdeyse
ya çok afedersin ama hemen çıkmayacak işte biraz öyle kalacak. akıyor canım hiç akmaması imkansız benim normal şekilde bile grdiğimiz de akıyordu zaten

umudunu kaybetme canım hiç bir şey belli olmaz Allah’ın mucizesi bi bakmışsın oluvermiş

ay bakalım muhtemelen yumurtlama oldu ama adet sancım da var sanki olacakmışım gibi. Bende akışına bıraktım daha yeni olmamıza rağmen olursa olur olmazsa artık kısmet ne yapalım doktor yardımı alırız

Hoşgeldin canım reglin yeni mi bitti:)
Canıimmm hiç belli olmaz belki testte çıkmayacak kadar yenidir daha heyecanla bekliyorum
Kuzu ya benimde hala silik cikiyor cidden yalan oldu bu ay tühhh
Ya testte ya bizde sorun var sanırım kuzum yoksa neden olmuyor valla anlamadım, acaba mevsimsel mi . Bi daha test yapmayalım bebisim
hahaha o

kadar yapmadım ama ben bu aralar yüzüstü yatıp tek bacak çekme işlemini yapıyorum gerçi adetime 11 gün kaldı artık bitti yumurtlama vs büyük ihtimalle ama hayırlısı
tabii canım her zaman hayırlısını istiyoruz İnşallah tutmuştur bu kadar emeğimize batmamiza falan değmiştir ,

İnsallah öyledir kuzum bakalım ben de heyecanla bekliyorum

AYYY inşallah inşallah yaaaa inşallah canımmmm ahahah valla ona değsin emeğimize değsin yaa

kızlar benım bat 27 subat tahmını guncellersenız sevınırım yarın klomene baslıyorum
Degisiyorim canım umarım son olur bu tedavi
En güzeli benimki he mavi çöp poşeti bi de üstüne peçete daha önce bim poşeti koyuyordum totomda siyah yazı çıkıyordu M Melegim96 siz de poşet koyun
Vallahi kuzum ben umudumu kaybedeli çok oldu, umudumu arıyorum bulamıyorum muhtemelen reglin geliyor bebisim malum regle yakin da lh yuksek çıkıyor

İnşallah canım

hahahahaha bim diye yazıyor hahaha koptum buna yaaa valla artık gelişine bakıcaz napalım onu hazırlaması da ayrı dert süprizi kalmıyor biraz spantone olması lazım

hahahahaha bim diye yazıyor hahaha koptum buna yaaa valla artık gelişine bakıcaz napalım onu hazırlaması da ayrı dert süprizi kalmıyor biraz spantone olması lazım
Valla poşet belesti bol bol kullanıyordum simdi maviye gectim napim

Akışına bırakamıyoruz ki canım valla bıraksak gelecek ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…