Test flaab yaptın mı canım herhangi bir belirtin var mıİnşallah canım çok teşekkür ederim, hepimiz güzel haberler alalim
Kuzum benim yumurtlamanın 9. Günü pembe akıntı geldi 1 2 damla bata 6 gün vardı şuan 3 gün var bata sabah yaptım test negatif belim çok ağrıyor şuanda bugünden kan versem mi diye düşünüyorum yumurtlamanın 12. Günü bugünTest flaab yaptın mı canım herhangi bir belirtin var mı
Kuzu ya benimde hala silik cikiyor cidden yalan oldu bu ay tühhhevet kızlar şhepinize tek tek cevap verdim şimdi sıra geldi banabu arada sesli yazıyorum o yüzden emoji koyma ya bilirim kusuruma bakmayın benim testim yine silik çıktı kesinlikle koyulaşma yok ben bu ay bal tarçın çörek otu kürü yaptım bence kist oluştu ya da erken yumurtladım gerçekten hiçbir fikrim yok ama benim bu ayim yandı bitti kül oldu yani
kadar yapmadım ama ben bu aralar yüzüstü yatıp tek bacak çekme işlemini yapıyorum gerçi adetime 11 gün kaldı artık bitti yumurtlama vs büyük ihtimalle ama hayırlısımerhaba canım hoş geldin sefalar getirdin topiğimiz e inşallah son batın olur da güzel haberlerini alırız
Sorma vallahi kuzum neler neler yapıyoruz ki amuda kalkanlar bile varherşey o afacan için
Ben stres meselesini çoktan atlattım kuzum umarım sizler de atlatırsınız her şeyi oluruna bıraktım artık nasipte varsa olur
ay tatlım ya benim kendimden ya da umudum yok da sizden yana çok umudum var çünkü benim 3 yıldır olmuyor sizler yeni evlisinizRabbim bu mübarek Cuma günün yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
canım testinin koyu çıktığı günü baz alacaksın bildiğim kadarıyla ama ikinci defa yumurtlama olduysa eğer umarım olumlu sonuçlanır gebe olursun biz de seviniriz inşallah
Selamünaleyküm canım hayırlı cumalar nasılsın iyi misin .kuzum bence belirtiler için henüz erken çünkü sanırım yumurtlamanın üzerinden 4 gün geçmiş değil misenden yana ümidimiz var diyelim bize şans getir
canım yüzüstü yatarken bizim başımıza gelen senin başına gelmiyor muhahaha o
kadar yapmadım ama ben bu aralar yüzüstü yatıp tek bacak çekme işlemini yapıyorum gerçi adetime 11 gün kaldı artık bitti yumurtlama vs büyük ihtimalle ama hayırlısı
Canım 4 seneden beri artık tecrübelendim sanırım altıma seriyorum zaten ekstra bir örtü. ya ilk o şekilde olduğunda salonda bir battaniyemiz vardı küçük onu serelim dedik ayyy allah ne etmesin benden başka her yere gitticanım yüzüstü yatarken bizim başımıza gelen senin başına gelmiyor mu
bende çift kat havlu koyuyorum ama hiç akmıyor değildir yani sende de akıyordur çünkü benim maşallah hepsi aktı nerdeyseCanım 4 seneden beri artık tecrübelendim sanırım altıma seriyorum zaten ekstra bir örtü. ya ilk o şekilde olduğunda salonda bir battaniyemiz vardı küçük onu serelim dedik ayyy allah ne etmesin benden başka her yere gittişimdi daha iyi durumdayız
ya çok afedersin ama hemen çıkmayacak işte biraz öyle kalacak. akıyor canım hiç akmaması imkansız benim normal şekilde bile grdiğimiz de akıyordu zatenbende çift kat havlu koyuyorum ama hiç akmıyor değildir yani sende de akıyordur çünkü benim maşallah hepsi aktı nerdeyse
anladım kuzum o zaman devamya çok afedersin ama hemen çıkmayacak işte biraz öyle kalacak. akıyor canım hiç akmaması imkansız benim normal şekilde bile grdiğimiz de akıyordu zaten
aynen devamkeeeeanladım kuzum o zaman devam
merhaba canım hoş geldin sefalar getirdin topiğimiz e inşallah son batın olur da güzel haberlerini alırız
Sorma vallahi kuzum neler neler yapıyoruz ki amuda kalkanlar bile var herşey o afacan için
Ben stres meselesini çoktan atlattım kuzum umarım sizler de atlatırsınız her şeyi oluruna bıraktım artık nasipte varsa olur
ay tatlım ya benim kendimden ya da umudum yok da sizden yana çok umudum var çünkü benim 3 yıldır olmuyor sizler yeni evlisinizRabbim bu mübarek Cuma günün yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
canım testinin koyu çıktığı günü baz alacaksın bildiğim kadarıyla ama ikinci defa yumurtlama olduysa eğer umarım olumlu sonuçlanır gebe olursun biz de seviniriz inşallah
Selamünaleyküm canım hayırlı cumalar nasılsın iyi misin .kuzum bence belirtiler için henüz erken çünkü sanırım yumurtlamanın üzerinden 4 gün geçmiş değil misenden yana ümidimiz var diyelim bize şans getir
Hoşgeldin canımbat28 şubat
Canıimmm hiç belli olmaz belki testte çıkmayacak kadar yenidir dahaKuzum benim yumurtlamanın 9. Günü pembe akıntı geldi 1 2 damla bata 6 gün vardı şuan 3 gün var bata sabah yaptım test negatif belim çok ağrıyor şuanda bugünden kan versem mi diye düşünüyorum yumurtlamanın 12. Günü bugün
Ya testte ya bizde sorun var sanırım kuzum yoksa neden olmuyor valla anlamadım, acaba mevsimsel mi . Bi daha test yapmayalım bebisimKuzu ya benimde hala silik cikiyor cidden yalan oldu bu ay tühhh
tabii canım her zaman hayırlısını istiyoruz İnşallah tutmuştur bu kadar emeğimize batmamiza falan değmiştir ,hahaha o
kadar yapmadım ama ben bu aralar yüzüstü yatıp tek bacak çekme işlemini yapıyorum gerçi adetime 11 gün kaldı artık bitti yumurtlama vs büyük ihtimalle ama hayırlısı
İnsallah öyledir kuzum bakalım ben de heyecanla bekliyorumHoşgeldin canımreglin yeni mi bitti:)
Canıimmm hiç belli olmaz belki testte çıkmayacak kadar yenidir dahaheyecanla bekliyorum
Ya testte ya bizde sorun var sanırım kuzum yoksa neden olmuyor valla anlamadım, acaba mevsimsel mi . Bi daha test yapmayalım bebisim
tabii canım her zaman hayırlısını istiyoruz İnşallah tutmuştur bu kadar emeğimize batmamiza falan değmiştir ,
AYYY inşallah inşallah yaaaa inşallah canımmmmHoşgeldin canımreglin yeni mi bitti:)
Canıimmm hiç belli olmaz belki testte çıkmayacak kadar yenidir dahaheyecanla bekliyorum
Ya testte ya bizde sorun var sanırım kuzum yoksa neden olmuyor valla anlamadım, acaba mevsimsel mi . Bi daha test yapmayalım bebisim
tabii canım her zaman hayırlısını istiyoruz İnşallah tutmuştur bu kadar emeğimize batmamiza falan değmiştir ,
Degisiyorim canım umarım son olur bu tedavikızlar benım bat 27 subat tahmını guncellersenız sevınırım yarın klomene baslıyorum
Canım 4 seneden beri artık tecrübelendim sanırım altıma seriyorum zaten ekstra bir örtü. ya ilk o şekilde olduğunda salonda bir battaniyemiz vardı küçük onu serelim dedik ayyy allah ne etmesin benden başka her yere gittişimdi daha iyi durumdayız
Vallahi kuzum ben umudumu kaybedeli çok oldu,umudunu kaybetme canım hiç bir şey belli olmaz Allah’ın mucizesi bi bakmışsın oluvermiş
ay bakalım muhtemelen yumurtlama oldu ama adet sancım da var sanki olacakmışım gibi. Bende akışına bıraktım daha yeni olmamıza rağmen olursa olur olmazsa artık kısmet ne yapalım doktor yardımı alırız
İnşallah canımDegisiyorim canım umarım son olur bu tedavi
En güzeli benimki he mavi çöp poşeti bi de üstüne peçete daha önce bim poşeti koyuyordum totomda siyah yazı çıkıyordu M Melegim96 siz de poşet koyun
Vallahi kuzum ben umudumu kaybedeli çok oldu,umudumu arıyorum bulamıyorum muhtemelen reglin geliyor bebisim malum regle yakin da lh yuksek çıkıyor
hahahahaha bim diye yazıyor hahaha koptum buna yaaaDegisiyorim canım umarım son olur bu tedavi
En güzeli benimki he mavi çöp poşeti bi de üstüne peçete daha önce bim poşeti koyuyordum totomda siyah yazı çıkıyordu M Melegim96 siz de poşet koyun
Vallahi kuzum ben umudumu kaybedeli çok oldu,umudumu arıyorum bulamıyorum muhtemelen reglin geliyor bebisim malum regle yakin da lh yuksek çıkıyor
Valla poşet belesti bol bol kullanıyordumhahahahaha bim diye yazıyor hahaha koptum buna yaaavalla artık gelişine bakıcaz napalım onu hazırlaması da ayrı dert süprizi kalmıyor biraz spantone olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?