Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ya işte eğer yumurtlamaysa adet olmamı ileri tarihe atmış olacak bu iş bakalım artık 2-3 gün içinde adet olmazsam demekki bu yumurtlamaydı ve ben değerlendirdim bakalım bugün tekrar test yapıcam dün 16:30 gibi yapmıştım ama bugun aynı saatte imkanım yok daha erken yapacam

Ben 6 aylık evliyim cnm ve en başından beri istiyoruz belki kimilerine göre erken ama bana göre değil bence erteledikce sorunlar çıkıyor

Ben 6 aylık evliyim cnm ve en başından beri istiyoruz belki kimilerine göre erken ama bana göre değil bence erteledikce sorunlar çıkıyor

canım neredeyse seninle aynıyız bizde 7.ayımıza gireceğiz seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aslında ben hep istedim de eşim yeni yeni ikna oldu ama biz başından beri korunmadık Allah neyi nasip ederse o olsun diye. Benimde eşimin doğum günü çok yakın bana nasip olmadı hediye olarak hamilelik haberi vermek, İnşallah sana nasip olur

Ayy canım benim inşallah. Cumlemize ama bizi en çok etkileyen bence çevre faktörü herkez her ay soruyor hastalandin mi bebek yok mu bian içimden sizene ya diyesim geliyor

Selâm kızlar bat 4 Subat

Belki hayırlara alamettir aman adet düzenimiz bozulmasin valla stresten geberiyor insan
Yoo hic de erken degil canım basta istemiyoruz sonra olmayınca neden olmuyor diyoruz Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım, eşine hoş bir sürpriz olacak
Selâm kızlar bat 4 Subat
Hoşgeldin canım az kalmış var mi belirtiler

Amin insallah cnm eğer olursa ilk sizlerle paylasicam zaten

Kızlar bugunki ovu testim.
Dünkine 4 damla damlatmıştım biraz elimin ayarı kaçtı bugun 2veya3 damla damlattım az damlattım yani

(Laboquick ambalajının üstünde olan bugun ki test, peçetenin üzerinde olan dün ki)

Eklentiler

• 5E50C3FA-BBB6-473C-85C7-BF0E0CDEE2BD.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 67F7FC42-9434-4D03-B7DE-1769612E882E.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 23
Ayy canım benim inşallah. Cumlemize ama bizi en çok etkileyen bence çevre faktörü herkez her ay soruyor hastalandin mi bebek yok mu bian içimden sizene ya diyesim geliyor

Canım aynen bende öyle. Yeni evlenmiş olsun, yıllardır evli olsun hiç bir insana bebek sorulmaz. Karşındaki insan belki uğraşıyordur ama olmuyordur ve bu duruma o da üzülüyordur. Sen sorduğunda o insanın üzüntüsü katlanır. En nefret ettiğim şey yani insanların yatak odasına karışılması. Şuana kadar hiç bir evli arkadaşıma çocuk sormadım.

Kesinlikle katılıyorum sana bitanem ama ben bu ay kafaya takmadım ilk defa bakalım nolacak

Dün yumurtlama olmuş cnm bugün çatlama olmuş bugünde değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…