- 20 Ocak 2021
- 122
- 138
- 23
Aslında benim de bir ara testlerim adete yakin koyu çıkıyordu canim ben de hamile havasina girmistim falanbiraz bilinçaltindan sil telas yok
Kasigim felan agriyor bebisim ama nolcak bu is zaten umutsuz vakayim balım
Stres yaparsan bebis yoksa reglin de gecikir
Ümüğümüz kurudu galiba balımışık görmüş tavşan gibi baktım testine
Canım sen kaç yıllık evlisin, ne zamandan beri istiyorsunuz bebis
Ben 6 aylık evliyim cnm ve en başından beri istiyoruz belki kimilerine göre erken ama bana göre değil bence erteledikce sorunlar çıkıyorAslında benim de bir ara testlerim adete yakin koyu çıkıyordu canim ben de hamile havasina girmistim falanbiraz bilinçaltindan sil telas yok
Kasigim felan agriyor bebisim ama nolcak bu is zaten umutsuz vakayim balım
Stres yaparsan bebis yoksa reglin de gecikir
Ümüğümüz kurudu galiba balımışık görmüş tavşan gibi baktım testine
Canım sen kaç yıllık evlisin, ne zamandan beri istiyorsunuz bebis
Bide Şubat 11 eşimin doğum günü eğer rabbim nasip eder Halime olursam çok güzel bı hediye olacak o yüzden çok hevesliyimBen 6 aylık evliyim cnm ve en başından beri istiyoruz belki kimilerine göre erken ama bana göre değil bence erteledikce sorunlar çıkıyor
Aynen cnm moralini sakın bozma biz yanındayız senin inşallah teyzelerine güzel haberle gelir bebisimizoyle tabı bu ayda olmazsa 9.aya giricez. doktora gıdıcem zaten muhtemel yumurta takıbıne felan başlar klomen felan
aminn inşallahhAynen cnm moralini sakın bozma biz yanındayız senin inşallah teyzelerine güzel haberle gelir bebisimiz
Ben 6 aylık evliyim cnm ve en başından beri istiyoruz belki kimilerine göre erken ama bana göre değil bence erteledikce sorunlar çıkıyor
Ayy canım benim inşallah. Cumlemize ama bizi en çok etkileyen bence çevre faktörü herkez her ay soruyor hastalandin mi bebek yok mu bian içimden sizene ya diyesim geliyorcanım neredeyse seninle aynıyız bizde 7.ayımıza gireceğiz seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aslında ben hep istedim de eşim yeni yeni ikna oldu ama biz başından beri korunmadık Allah neyi nasip ederse o olsun diye. Benimde eşimin doğum günü çok yakın bana nasip olmadı hediye olarak hamilelik haberi vermek, İnşallah sana nasip olur
Selâm kızlar bat 4 SubatMerhaba arkadaşlar , güzel Hanımlar
Baktim da 2021 Listesi bulamadım , bu cici topik de benden olsun
Bol gebeli , hayırlı uğurlu olsun
HAdi bismillah batlari alalim temiz ve sade bir liste oluşturalım
Ocak - Şubat Bat'ları
B beyazz_orkidee 27 Ocak
@kbrylmz5555 28 Ocak
@siyahkelebek1420 28 Ocak
Jane Jetgil 28 Ocak
@Seyma-35 1 Şubat
@caglaaaaaa 1 Şubat
@Msil 3 Şubat
@tiniminihaniim 5 Şubat
N Nrgulbeski3344 8 Şubat
@Selisay 10 Şubat
@Beyza- 11 Şubat
KavLen 12 Şubat
@tnurta 13 Şubat
@Melegim96 13 Şubat
@izmirlibjkkartal 15 Şubat
@cukulatam 17 Şubat
@Melikal 19 Şubat
@Selinos 20 Şubat
Belki hayırlara alamettirya işte eğer yumurtlamaysa adet olmamı ileri tarihe atmış olacak bu işbakalım artık 2-3 gün içinde adet olmazsam demekki bu yumurtlamaydı ve ben değerlendirdim bakalım bugün tekrar test yapıcam dün 16:30 gibi yapmıştım ama bugun aynı saatte imkanım yok daha erken yapacam
Yoo hic de erken degil canım basta istemiyoruz sonra olmayınca neden olmuyor diyoruzBen 6 aylık evliyim cnm ve en başından beri istiyoruz belki kimilerine göre erken ama bana göre değil bence erteledikce sorunlar çıkıyor
Hoşgeldin canım az kalmış var mi belirtilerSelâm kızlar bat 4 Subat
Amin insallah cnm eğer olursa ilk sizlerle paylasicam zatenBelki hayırlara alamettiraman adet düzenimiz bozulmasin valla stresten geberiyor insan
Yoo hic de erken degil canım basta istemiyoruz sonra olmayınca neden olmuyor diyoruzHayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım, eşine hoş bir sürpriz olacak
Hoşgeldin canım az kalmış var mi belirtiler
Ayy canım benim inşallah. Cumlemize ama bizi en çok etkileyen bence çevre faktörü herkez her ay soruyor hastalandin mi bebek yok mu bian içimden sizene ya diyesim geliyor
Belki hayırlara alamettiraman adet düzenimiz bozulmasin valla stresten geberiyor insan
Kesinlikle katılıyorum sana bitanem ama ben bu ay kafaya takmadım ilk defa bakalım nolacakCanım aynen bende öyle. Yeni evlenmiş olsun, yıllardır evli olsun hiç bir insana bebek sorulmaz. Karşındaki insan belki uğraşıyordur ama olmuyordur ve bu duruma o da üzülüyordur. Sen sorduğunda o insanın üzüntüsü katlanır. En nefret ettiğim şey yani insanların yatak odasına karışılması. Şuana kadar hiç bir evli arkadaşıma çocuk sormadım.
İnşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkındaKesinlikle katılıyorum sana bitanem ama ben bu ay kafaya takmadım ilk defa bakalım nolacak
Dün yumurtlama olmuş cnm bugün çatlama olmuş bugünde değerlendirinKızlar bugunki ovu testim.
Dünkine 4 damla damlatmıştım biraz elimin ayarı kaçtı bugun 2veya3 damla damlattım az damlattım yani
(Laboquick ambalajının üstünde olan bugun ki test, peçetenin üzerinde olan dün ki)
Amin cnm insallahİnşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Ben de geçtiğimiz ay yaptım bakalım etkisini görecek miyimkızlar bal tarçın çörekotu başladım pazartesi dr kontrolüm var inşallah hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?