Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla poşet belesti bol bol kullanıyordum simdi maviye gectim napim

Akışına bırakamıyoruz ki canım valla bıraksak gelecek ama
ahhahaha iyiymiş valla zaten hep o işi yapanları takdir etmişimdir. yaaa oldu valla aklımızda yoku süpriz oldu zaten korunuyorduk oldu. bende korundum o kafaya girdim ama yok yani yokk

Çok şükür iyiyim bitanem sen nasılsın valla inşallah bakalım

ah bi gelse hala gelemedi ki gelse yeni bat tarihim belli olsa

Arkadaşlar ben ayın 13 adet oldum ama 3 gündür mıdem bulanıyor benim kusamıyorunda ..acaba diyorum üstüne adet görülür mü

Arkadaşlar ben ayın 13 adet oldum ama 3 gündür mıdem bulanıyor benim kusamıyorunda ..acaba diyorum üstüne adet görülür mü
Canım üstüne görme normal adet şeklinde olmuyor bu konu hakkında baya bı araştırma yaptım damla şeklinde leke gibi olur ama bazı kadınlar da normal adet gördüm diyor ama senin arada baya zaman geçmiş diğer adet günün ayın kacinda

13 olcam yine öyle oluyırm

Merhaba kızlar , nasılsınız ? Bat günü yaklaşan arkadaşlar var mı bir gelişme bir belirti veya şüpheli bir durum ?

Merhaba kızlar , nasılsınız ? Bat günü yaklaşan arkadaşlar var mı bir gelişme bir belirti veya şüpheli bir durum ?
Selam benim sat 27 aralıktı o yüzden bat 27 ocak dedim uygulamada 29 gösteriyordu ama gelen giden yok hatta geçen gün ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yumurtladım galiba her an adet olabilirim adet sancım var ama yumurtlama olduysa bat tarihim ileri gitti. Yani ben bu ay karma karışık şeyler yaşadım ne olacak sonum bilmiyorum üstelik bu ay hiç uğraşmadım özen göstermedim siz de durum nedir

Benim bat 8 Şubat cnm goguslerimin yanlarında acayip ağrı var dün akşam kasiklarimla ve karnımın altında değişik hafif bı ağrı oldu şuan icin başka bı belirti yok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…