bizim yumurtlama haricinde hep akışında oluyor ama yumurtlama gününde öyle olmuyorValla poşet belesti bol bol kullanıyordumsimdi maviye gectim napim
Akışına bırakamıyoruz ki canım valla bıraksak gelecek ama
ahhahaha iyiymişValla poşet belesti bol bol kullanıyordumsimdi maviye gectim napim
Akışına bırakamıyoruz ki canım valla bıraksak gelecek ama
Çok şükür iyiyim bitanem sen nasılsın valla inşallah bakalımmerhaba canım hoş geldin sefalar getirdin topiğimiz e inşallah son batın olur da güzel haberlerini alırız
Sorma vallahi kuzum neler neler yapıyoruz ki amuda kalkanlar bile var herşey o afacan için
Ben stres meselesini çoktan atlattım kuzum umarım sizler de atlatırsınız her şeyi oluruna bıraktım artık nasipte varsa olur
ay tatlım ya benim kendimden ya da umudum yok da sizden yana çok umudum var çünkü benim 3 yıldır olmuyor sizler yeni evlisinizRabbim bu mübarek Cuma günün yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
canım testinin koyu çıktığı günü baz alacaksın bildiğim kadarıyla ama ikinci defa yumurtlama olduysa eğer umarım olumlu sonuçlanır gebe olursun biz de seviniriz inşallah
Selamünaleyküm canım hayırlı cumalar nasılsın iyi misin .kuzum bence belirtiler için henüz erken çünkü sanırım yumurtlamanın üzerinden 4 gün geçmiş değil misenden yana ümidimiz var diyelim bize şans getir
Degisiyorim canım umarım son olur bu tedavi
En güzeli benimki he mavi çöp poşeti bi de üstüne peçete daha önce bim poşeti koyuyordum totomda siyah yazı çıkıyordu M Melegim96 siz de poşet koyun
Vallahi kuzum ben umudumu kaybedeli çok oldu,umudumu arıyorum bulamıyorum muhtemelen reglin geliyor bebisim malum regle yakin da lh yuksek çıkıyor
Arkadaşlar ben ayın 13 adet oldum ama 3 gündür mıdem bulanıyor benim kusamıyorunda ..acaba diyorum üstüne adet görülür mümerhaba canım hoş geldin sefalar getirdin topiğimiz e inşallah son batın olur da güzel haberlerini alırız
Sorma vallahi kuzum neler neler yapıyoruz ki amuda kalkanlar bile var herşey o afacan için
Ben stres meselesini çoktan atlattım kuzum umarım sizler de atlatırsınız her şeyi oluruna bıraktım artık nasipte varsa olur
ay tatlım ya benim kendimden ya da umudum yok da sizden yana çok umudum var çünkü benim 3 yıldır olmuyor sizler yeni evlisinizRabbim bu mübarek Cuma günün yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
canım testinin koyu çıktığı günü baz alacaksın bildiğim kadarıyla ama ikinci defa yumurtlama olduysa eğer umarım olumlu sonuçlanır gebe olursun biz de seviniriz inşallah
Selamünaleyküm canım hayırlı cumalar nasılsın iyi misin .kuzum bence belirtiler için henüz erken çünkü sanırım yumurtlamanın üzerinden 4 gün geçmiş değil misenden yana ümidimiz var diyelim bize şans getir
Canım üstüne görme normal adet şeklinde olmuyor bu konu hakkında baya bı araştırma yaptım damla şeklinde leke gibi olur ama bazı kadınlar da normal adet gördüm diyor ama senin arada baya zaman geçmiş diğer adet günün ayın kacindaArkadaşlar ben ayın 13 adet oldum ama 3 gündür mıdem bulanıyor benim kusamıyorunda ..acaba diyorum üstüne adet görülür mü
13 olcam yine öyle oluyırmCanım üstüne görme normal adet şeklinde olmuyor bu konu hakkında baya bı araştırma yaptım damla şeklinde leke gibi olur ama bazı kadınlar da normal adet gördüm diyor ama senin arada baya zaman geçmiş diğer adet günün ayın kacinda
13 olcam yine öyle oluyır
O zaman daha var cnm biraz daha bekle13 olcam yine öyle oluyırm
İyi akşamlar cnm benim misafirim vardı valla bide değişik bı baş ağrısı oldu bende yaaaaKızlar iyi akşamlar çok sessiniz nerelerdesiniz
Kendimi tuhaf hissediyorum nedenseİyi akşamlar cnm benim misafirim vardı valla bide değişik bı baş ağrısı oldu bende yaaaa
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar cnm benim misafirim vardı valla bide değişik bı baş ağrısı oldu bende yaaaa
Teşekkür ederim bitanem sırtımda ağrıyor belim filan anlamadım kiGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim bitanem sırtımda ağrıyor belim filan anlamadım ki
Amin inşallah cnm benimİnşallah hayırlara vesiledir
SelamMerhaba kızlar , nasılsınız ? Bat günü yaklaşan arkadaşlar var mı bir gelişme bir belirti veya şüpheli bir durum ?
Benim bat 8 Şubat cnm goguslerimin yanlarında acayip ağrı var dün akşam kasiklarimla ve karnımın altında değişik hafif bı ağrı oldu şuan icin başka bı belirti yok tatlımMerhaba kızlar , nasılsınız ? Bat günü yaklaşan arkadaşlar var mı bir gelişme bir belirti veya şüpheli bir durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?