kuzum ben hep 4 damlatıyorum 3-4 normaldir ama gerçekten yumurtlamış gözüküyorsun çatlamış mutlaka değerlendirKızlar bugunki ovu testim.
Dünkine 4 damla damlatmıştım biraz elimin ayarı kaçtı bugun 2veya3 damla damlattım az damlattım yani
(Laboquick ambalajının üstünde olan bugun ki test, peçetenin üzerinde olan dün ki)
Şöyle peş peşe sıralanalım inşAllahBen de geçtiğimiz ay yaptım bakalım etkisini görecek miyimharika haberler duyarız inşallah inşallah inşallah
Ay inşallah ya çok ihtiyacımız var bence bunaŞöyle peş peşe sıralanalım inşAllah
Canım yeterli olur zaten sperm 3 gün canlı kalıyor ama kendini çok yorma yine de rabbim yüzünü güldürsun inşallah ama tekrar diyorum kafana takip stres yapma olacağı varsa da olmaz Allah korusun
Valla işte insanın elinde olmuyor ki canımCanım yeterli olur zaten sperm 3 gün canlı kalıyor ama kendini çok yorma yine de rabbim yüzünü güldürsun inşallah ama tekrar diyorum kafana takip stres yapma olacağı varsa da olmaz Allah korusun
İçinde tutma hiç biseyi aklına geleni yaz burdanValla işte insanın elinde olmuyor ki canımama çok kafama takmıyorum sadece bu ay biraz değişik şeyler yaşadım ondan böyle oldum adet olunca rahatlarım
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Kuzum oyle ama alt tarafi bi dun degerlendirmeniz mi bence sen yinede bugunu degerlendir cunku dollenme yalnizca bugun olacak yarin cok gec olabilir sanki biraz tembellikten yapmak istemiyorsun gibi geldi yavru kusumYarını değerlendirsem olur bence ya. Eşim hiç muayene olmadığı için spermler ne durumda bilmiyoruz. Eğer spermler zayıfsa her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyor diye biliyorum. O yüzden bir gün arayla ilişki daha iyi bencehem zaten sperm 3 güne kadar canlı kalıyor tabi eğer iyiyse.
Teşekkür ederim canımİçinde tutma hiç biseyi aklına geleni yaz burdan
Ay yok o benim tembelliğimden değil canım ya eşim artık yoruldu benle uğraşmaktanKuzum oyle ama alt tarafi bi dun degerlendirmeniz mi bence sen yinede bugunu degerlendir cunku dollenme yalnizca bugun olacak yarin cok gec olabilir sanki biraz tembellikten yapmak istemiyorsun gibi geldi yavru kusum
Çektirdim gayet açık dedi doktor eşimde de bir problem yok bakalım beklemedeyim önümüz de ki ay bir kere daha klomen kullanıcam olucak gibi hissediyorum bakalım :)Başka sorun yoksa sizde (eşinizdede) çok faydalı deniyor film sonrası üç beş ay aşılama veya ilaç tedavisi yapmıyor bazı dr.lar.Gebe kalma olasılığı yüksek sorun çıkmasa bile film sonrası yapılan işlem gözle görülmeyecek kadar ufak olan tıkanıklıkları açtığı için
Günaydın canımgünaydın kızlar
kııız bende denedim yatarken benimde öyle oldu aktı her yere ama Allahtan havlu vardıGünaydın canımkız ben o pozisyonu denedim oyle yatamadım her yer mahvoldu wehh
ama vazgeçmedim bi kere daha deniycemGünaydın kızlar
Ay iyi ki denememişimkızlar bacaklar havada devaammm en iyi yol budur bence
Kaş yapalım derken göz çıkardık Ziyan oldu pıtırcıklarkııız bende denedim yatarken benimde öyle oldu aktı her yere ama Allahtan havlu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?