• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugunki ovu testim.
Dünkine 4 damla damlatmıştım biraz elimin ayarı kaçtı bugun 2veya3 damla damlattım az damlattım yani 😂😂

(Laboquick ambalajının üstünde olan bugun ki test, peçetenin üzerinde olan dün ki)
kuzum ben hep 4 damlatıyorum 3-4 normaldir ama gerçekten yumurtlamış gözüküyorsun çatlamış mutlaka değerlendir 🥰

Yarını değerlendirsem olur bence ya. Eşim hiç muayene olmadığı için spermler ne durumda bilmiyoruz. Eğer spermler zayıfsa her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyor diye biliyorum. O yüzden bir gün arayla ilişki daha iyi bence 😀😀 hem zaten sperm 3 güne kadar canlı kalıyor tabi eğer iyiyse.

Canım yeterli olur zaten sperm 3 gün canlı kalıyor ama kendini çok yorma yine de rabbim yüzünü güldürsun inşallah ama tekrar diyorum kafana takip stres yapma olacağı varsa da olmaz Allah korusun
Valla işte insanın elinde olmuyor ki canım 😊😊 ama çok kafama takmıyorum sadece bu ay biraz değişik şeyler yaşadım ondan böyle oldum adet olunca rahatlarım 😀😀
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🤲🤲

Yarını değerlendirsem olur bence ya. Eşim hiç muayene olmadığı için spermler ne durumda bilmiyoruz. Eğer spermler zayıfsa her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyor diye biliyorum. O yüzden bir gün arayla ilişki daha iyi bence 😀😀 hem zaten sperm 3 güne kadar canlı kalıyor tabi eğer iyiyse.
Kuzum oyle ama alt tarafi bi dun degerlendirmeniz mi bence sen yinede bugunu degerlendir cunku dollenme yalnizca bugun olacak yarin cok gec olabilir sanki biraz tembellikten yapmak istemiyorsun gibi geldi yavru kusum😂🤭

T
İçinde tutma hiç biseyi aklına geleni yaz burdan
Teşekkür ederim canım 😍
Kuzum oyle ama alt tarafi bi dun degerlendirmeniz mi bence sen yinede bugunu degerlendir cunku dollenme yalnizca bugun olacak yarin cok gec olabilir sanki biraz tembellikten yapmak istemiyorsun gibi geldi yavru kusum😂🤭
Ay yok o benim tembelliğimden değil canım ya eşim artık yoruldu benle uğraşmaktan 😂😂 bugun bizden bi halt olmaz yani 😀😀
Dün değerlendirdim evet ama benim yumurta geliştiyse zaten dünki sperm eğer başarılı olup tüplere ulaştıysa orda bekliyordur eğer şansımız varsa döllenir yoksa da ne yapalım yani artık bende sıkıldım kafamı buna yormaktan akışına bıraktım zaten ben bu testi öylesine meraktan yaptım onda da yumurtlama yakaladım şansıma 😀😀 bakalım nasipte varsa olur

Başka sorun yoksa sizde (eşinizdede) çok faydalı deniyor film sonrası üç beş ay aşılama veya ilaç tedavisi yapmıyor bazı dr.lar.Gebe kalma olasılığı yüksek sorun çıkmasa bile film sonrası yapılan işlem gözle görülmeyecek kadar ufak olan tıkanıklıkları açtığı için😍😍
Çektirdim gayet açık dedi doktor eşimde de bir problem yok bakalım beklemedeyim önümüz de ki ay bir kere daha klomen kullanıcam olucak gibi hissediyorum bakalım :)

Back
X