• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir diye biliyorum boyutları birbirine yakın yumurtaların varsa çatlamalari da yakın zamanlı olabilir değerlendirin inşallah tutar ve inşallah erken catlayan da tutmustur🤲
İlk gebeliğimde ovulasyonun 7.gününde merakımdan yaptığım ovulasyon testim böyle çıkmıştı arkadaşlarımın ısrarlarıyla gebelik testi yaptım aynı gün direk pozitif çıkmıştı adetime de 8 gün falan vardı . Aklım karışıyor iç sesimi susturmaya çalışıyorum kıyas yapmamaya . Temennin için çok teşekkür ederim ve cevabın için de 🌺 inşaAllah bekleyen ve isteyen herkeze nasip eder güzel Rabbim ❣️

Güzel arkadaşlarım, bu topiği ne umutlarla açmıştım, içim acıyor 😢😓 Bosaniyoruz, bütün hayallerim yerle bir oldu. Topiği bir arkadaşıma devretmek istiyorum. Bana ulaşabilirsiniz isteyen olursa 😓

Merhaba arkadaşlar , güzel Hanımlar 🤗🤭

Baktim da 2021 Listesi bulamadım , bu cici topik de benden olsun 😍
Bol gebeli , hayırlı uğurlu olsun 🤗
HAdi bismillah batlari alalim temiz ve sade bir liste oluşturalım 🤗🤗

Canlar batı gecen bildirim yaparsa sevinirim,listenin düzeni açısından geçmiş Bat'ları siliyorum o yüzden yeni bat bildirin 😍😍

@Nrgulbeski3344 🤰💐

Ocak - Şubat Bat'ları 👶

@beyazz_orkidee 27 Ocak 🌸 💖

sinirlidegilimben sinirlidegilimben 1 Şubat 🌸 💖

@caglaaaaaa 1 Şubat 🌸💖

@kirpapatyasiii 1 Şubat 🌸💖

@Msil 3 Şubat
🌸 💖

@Nurem 4 Şubat 🌸 💖
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 5 Şubat 🌸 💖

@Nrgulbeski3344 8 Şubat 🌸 💖

@Selisay 10 Şubat 🌸💖

@kelebekkkkkkkkkkkkk 10 Şubat 🌸💖

@Beyza- 11 Şubat 🌸 💖

@ELIF7007 12 Şubat 🌸 💖

@tnurta 13 Şubat 🌸 💖

M Melegim96 13 Şubat 🌸 💖

@turuncu_girl 14 Şubat 🌸💖

@izmirlibjkkartal 15 Şubat 🌸 💖

@cukulatam 17 Şubat 🌸 💖

@Melikal 19 Şubat 🌸 💖

@Selinos 20 Şubat 🌸💖

@Duygu933 27 Şubat 🌸💖

@Curcu1981 28 Şubat 🌸 💖
Beni de ekler misin? Bat 17 şubat

Kizlar 4 gun once 9.92 cikan hcg bugun 215 cikti sizce nasil cok mu hizli yukselmis kimyasal olmasin

Hamişleri tebrik ediyorum kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 ben de test yaptım ama çizgi konumları itibariyle pek emin olamadım çünkü iki çizgi de sanki sağa doğru kayık gibi, testin markası miratech, sizin yorumunuz ne acaba 💕

Eklentiler

• IMG_20210216_172503.webp
    IMG_20210216_172503.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 33
Hamişleri tebrik ediyorum kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 ben de test yaptım ama çizgi konumları itibariyle pek emin olamadım çünkü iki çizgi de sanki sağa doğru kayık gibi, testin markası miratech, sizin yorumunuz ne acaba 💕
Canım sanki hayalı var gibi ama kaymış gibide testini tekrarla bence

Back
X