• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında benim de bir ara testlerim adete yakin koyu çıkıyordu canim ben de hamile havasina girmistim falan 😂😂 biraz bilinçaltindan sil telas yok 😀

Kasigim felan agriyor bebisim ama nolcak bu is zaten umutsuz vakayim balım 😂😂

Stres yaparsan bebis yoksa reglin de gecikir 🤗

Ümüğümüz kurudu galiba balım 😂😂 ışık görmüş tavşan gibi baktım testine 😂😂

Canım sen kaç yıllık evlisin, ne zamandan beri istiyorsunuz bebis

ya işte eğer yumurtlamaysa adet olmamı ileri tarihe atmış olacak bu iş 😀😀 bakalım artık 2-3 gün içinde adet olmazsam demekki bu yumurtlamaydı ve ben değerlendirdim bakalım bugün tekrar test yapıcam dün 16:30 gibi yapmıştım ama bugun aynı saatte imkanım yok daha erken yapacam 😅

Aslında benim de bir ara testlerim adete yakin koyu çıkıyordu canim ben de hamile havasina girmistim falan 😂😂 biraz bilinçaltindan sil telas yok 😀

Kasigim felan agriyor bebisim ama nolcak bu is zaten umutsuz vakayim balım 😂😂

Stres yaparsan bebis yoksa reglin de gecikir 🤗

Ümüğümüz kurudu galiba balım 😂😂 ışık görmüş tavşan gibi baktım testine 😂😂

Canım sen kaç yıllık evlisin, ne zamandan beri istiyorsunuz bebis
Ben 6 aylık evliyim cnm ve en başından beri istiyoruz belki kimilerine göre erken ama bana göre değil bence erteledikce sorunlar çıkıyor

Ben 6 aylık evliyim cnm ve en başından beri istiyoruz belki kimilerine göre erken ama bana göre değil bence erteledikce sorunlar çıkıyor

canım neredeyse seninle aynıyız bizde 7.ayımıza gireceğiz seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aslında ben hep istedim de eşim yeni yeni ikna oldu ama biz başından beri korunmadık Allah neyi nasip ederse o olsun diye. Benimde eşimin doğum günü çok yakın bana nasip olmadı hediye olarak hamilelik haberi vermek, İnşallah sana nasip olur 🤲🤲

canım neredeyse seninle aynıyız bizde 7.ayımıza gireceğiz seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aslında ben hep istedim de eşim yeni yeni ikna oldu ama biz başından beri korunmadık Allah neyi nasip ederse o olsun diye. Benimde eşimin doğum günü çok yakın bana nasip olmadı hediye olarak hamilelik haberi vermek, İnşallah sana nasip olur 🤲🤲
Ayy canım benim inşallah. Cumlemize ama bizi en çok etkileyen bence çevre faktörü herkez her ay soruyor hastalandin mi bebek yok mu bian içimden sizene ya diyesim geliyor

Merhaba arkadaşlar , güzel Hanımlar 🤗🤭

Baktim da 2021 Listesi bulamadım , bu cici topik de benden olsun 😍
Bol gebeli , hayırlı uğurlu olsun 🤗
HAdi bismillah batlari alalim temiz ve sade bir liste oluşturalım 🤗🤗

Ocak - Şubat Bat'ları 👶

B beyazz_orkidee 27 Ocak 🌸 :KK200:

@kbrylmz5555 28 Ocak 🌸 :KK200:

@siyahkelebek1420 28 Ocak 🌸 :KK200:

Jane Jetgil Jane Jetgil 28 Ocak 🌸 :KK200:

@Seyma-35 1 Şubat 🌸 :KK200:

@caglaaaaaa 1 Şubat 🌸:KK200:

@Msil 3 Şubat
🌸 :KK200:
@tiniminihaniim 5 Şubat 🌸 :KK200:

N Nrgulbeski3344 8 Şubat 🌸 :KK200:

@Selisay 10 Şubat 🌸:KK200:

@Beyza- 11 Şubat 🌸 :KK200:

KavLen KavLen 12 Şubat 🌸 :KK200:

@tnurta 13 Şubat 🌸 :KK200:

@Melegim96 13 Şubat 🌸 :KK200:
@izmirlibjkkartal 15 Şubat 🌸 :KK200:

@cukulatam 17 Şubat 🌸 :KK200:

@Melikal 19 Şubat 🌸 :KK200:

@Selinos 20 Şubat 🌸:KK200:
Selâm kızlar bat 4 Subat 🤗

ya işte eğer yumurtlamaysa adet olmamı ileri tarihe atmış olacak bu iş 😀😀 bakalım artık 2-3 gün içinde adet olmazsam demekki bu yumurtlamaydı ve ben değerlendirdim bakalım bugün tekrar test yapıcam dün 16:30 gibi yapmıştım ama bugun aynı saatte imkanım yok daha erken yapacam 😅
Belki hayırlara alamettir 😍🤩 aman adet düzenimiz bozulmasin valla stresten geberiyor insan 😂
Yoo hic de erken degil canım basta istemiyoruz sonra olmayınca neden olmuyor diyoruz 😨🤭 Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım, eşine hoş bir sürpriz olacak💜😍
Selâm kızlar bat 4 Subat 🤗
Hoşgeldin canım az kalmış var mi belirtiler 🤩

Belki hayırlara alamettir 😍🤩 aman adet düzenimiz bozulmasin valla stresten geberiyor insan 😂

Yoo hic de erken degil canım basta istemiyoruz sonra olmayınca neden olmuyor diyoruz 😨🤭 Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım, eşine hoş bir sürpriz olacak💜😍

Hoşgeldin canım az kalmış var mi belirtiler 🤩
Amin insallah cnm eğer olursa ilk sizlerle paylasicam zaten

Kızlar bugunki ovu testim.
Dünkine 4 damla damlatmıştım biraz elimin ayarı kaçtı bugun 2veya3 damla damlattım az damlattım yani 😂😂

(Laboquick ambalajının üstünde olan bugun ki test, peçetenin üzerinde olan dün ki)

Eklentiler

• 5E50C3FA-BBB6-473C-85C7-BF0E0CDEE2BD.webp
    5E50C3FA-BBB6-473C-85C7-BF0E0CDEE2BD.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 67F7FC42-9434-4D03-B7DE-1769612E882E.webp
    67F7FC42-9434-4D03-B7DE-1769612E882E.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 23
Ayy canım benim inşallah. Cumlemize ama bizi en çok etkileyen bence çevre faktörü herkez her ay soruyor hastalandin mi bebek yok mu bian içimden sizene ya diyesim geliyor

Canım aynen bende öyle. Yeni evlenmiş olsun, yıllardır evli olsun hiç bir insana bebek sorulmaz. Karşındaki insan belki uğraşıyordur ama olmuyordur ve bu duruma o da üzülüyordur. Sen sorduğunda o insanın üzüntüsü katlanır. En nefret ettiğim şey yani insanların yatak odasına karışılması. Şuana kadar hiç bir evli arkadaşıma çocuk sormadım.

Canım aynen bende öyle. Yeni evlenmiş olsun, yıllardır evli olsun hiç bir insana bebek sorulmaz. Karşındaki insan belki uğraşıyordur ama olmuyordur ve bu duruma o da üzülüyordur. Sen sorduğunda o insanın üzüntüsü katlanır. En nefret ettiğim şey yani insanların yatak odasına karışılması. Şuana kadar hiç bir evli arkadaşıma çocuk sormadım.
Kesinlikle katılıyorum sana bitanem ama ben bu ay kafaya takmadım ilk defa bakalım nolacak

Kızlar bugunki ovu testim.
Dünkine 4 damla damlatmıştım biraz elimin ayarı kaçtı bugun 2veya3 damla damlattım az damlattım yani 😂😂

(Laboquick ambalajının üstünde olan bugun ki test, peçetenin üzerinde olan dün ki)
Dün yumurtlama olmuş cnm bugün çatlama olmuş bugünde değerlendirin

Back
X