• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama vazgeçmedim bi kere daha deniycem 🤣 yapmasında hiç sıkıntı yok sadece yüzüstü yatmada var ama halledicem 😂
O zaman sana bu yolda başarılar canım 😀😀
Minare gibi dikiyoruz esim diyor Allah akıl fikir versin 😂 Allah'ım ben nerde hata yaptım diyor 😂 adam haklı aslında nasibimizde varsa dikmesek de olur da işte bizimkisi ümit dünyası 😀😀
Yani aslında çabalıyoruz işte ama ben bayadır bıraktım artık dikmiyorum sadece uzanıyorum 😀😀 nasip kısmet yani olacağı varsa her türlü olur bi kere ilişkiyle hamile kalan insanlar var. Ben o yüzden pozisyona pek takılmıyorum yapar geçerim gerisi Allah’tan o nasip ederse olur zaten 😀😀

olmamıştır inşallah ya bugün test yapıcak mısın kuzum benim son 3 testim kaldı pik görsem iyi olur 😂
Yapicam canim pek umudum yok yumurtam yok sanki 😂😂 sen gorursun inşallah 😍😍🌸💜
O zaman sana bu yolda başarılar canım 😀😀

Yani aslında çabalıyoruz işte ama ben bayadır bıraktım artık dikmiyorum sadece uzanıyorum 😀😀 nasip kısmet yani olacağı varsa her türlü olur bi kere ilişkiyle hamile kalan insanlar var. Ben o yüzden pozisyona pek takılmıyorum yapar geçerim gerisi Allah’tan o nasip ederse olur zaten 😀😀
He valla canım şimdi öyle diyoruz adete yakın da Yusuf Yusuf atıyoruz 😂 acaba tuttu mu diye 🤩🤭😀

Uygulamaya göre bugün adet olmam gerekiyor. bat ı ben tutturamadım bakalım uygulama tutturabilecek mi 😀😀
Kızlar bu arada şimdi eğer ben yumurtlama yaşadıysam hangi günün üstüne 14 gün ekleyip bat ı değiştirecem? Testin koyu çıktığı gün mü silik çıktığı gün mü !

KavLen KavLen M Melegim96 kızlar İnşallah yumurtlamayı da çatlamayı da görürsünüz ve tutar da gebelik haberlerinizi alırız 🤲🤲
Ben hala adetten dolayı mı test koyu çıktı yoksa yumurtlamayı mı yakaladım bilmiyorum ama yumurtlama bile olsa umudum yok bu aydan 😀😀
inşallah hepimiz güzel haber veririz kuzummm sen dün test yaptın mı?

Kızlar slm nasılsınız kimseden ses çıkmıyor benim bata 10 gün kaldı ve bugün kasıklarımda ve belimde ağrı var sanki adet olacakmisim gibi bide midem sürekli bulanıyor istifra edecek gibi oluyorum böyle ağzıma ekşi acımsı bı su gelip geri gidiyor anlamadım bilgisi olan varmı acaba

Merhabalarr benimde 1 Şubat ❣️ hepimiz yavrumuza kavusalim inşallah💕
merhaba canım hoş geldin sefalar getirdin topiğimiz e inşallah son batın olur da güzel haberlerini alırız 😍🌸💜🐣
Hoşbulduk canım günaydınnn💕 çok güldüm ya görünce aklıma bizim haller geldi de😂😂😂
😂😂 Sorma vallahi kuzum neler neler yapıyoruz ki amuda kalkanlar bile var 😂 herşey o afacan için 😂😂
Aslında stres en büyük düşmanımız da işte bizde kafaya takmadan edemiyoruz 😀😀
Ben stres meselesini çoktan atlattım kuzum umarım sizler de atlatırsınız her şeyi oluruna bıraktım artık nasipte varsa olur 😂😂😂
KavLen KavLen M Melegim96 kızlar İnşallah yumurtlamayı da çatlamayı da görürsünüz ve tutar da gebelik haberlerinizi alırız 🤲🤲
Ben hala adetten dolayı mı test koyu çıktı yoksa yumurtlamayı mı yakaladım bilmiyorum ama yumurtlama bile olsa umudum yok bu aydan 😀😀
ay tatlım ya benim kendimden ya da umudum yok da sizden yana çok umudum var çünkü benim 3 yıldır olmuyor sizler yeni evlisiniz 😍💜🌸 Rabbim bu mübarek Cuma günün yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah 😍
Uygulamaya göre bugün adet olmam gerekiyor. bat ı ben tutturamadım bakalım uygulama tutturabilecek mi 😀😀
Kızlar bu arada şimdi eğer ben yumurtlama yaşadıysam hangi günün üstüne 14 gün ekleyip bat ı değiştirecem? Testin koyu çıktığı gün mü silik çıktığı gün mü !
canım testinin koyu çıktığı günü baz alacaksın bildiğim kadarıyla ama ikinci defa yumurtlama olduysa eğer umarım olumlu sonuçlanır gebe olursun biz de seviniriz inşallah😍💜
Kızlar slm nasılsınız kimseden ses çıkmıyor benim bata 10 gün kaldı ve bugün kasıklarımda ve belimde ağrı var sanki adet olacakmisim gibi bide midem sürekli bulanıyor istifra edecek gibi oluyorum böyle ağzıma ekşi acımsı bı su gelip geri gidiyor anlamadım bilgisi olan varmı acaba
Selamünaleyküm canım hayırlı cumalar nasılsın iyi misin .kuzum bence belirtiler için henüz erken çünkü sanırım yumurtlamanın üzerinden 4 gün geçmiş değil mi 😍senden yana ümidimiz var diyelim bize şans getir 😍💜

evet kızlar şhepinize tek tek cevap verdim şimdi sıra geldi bana 😂bu arada sesli yazıyorum o yüzden emoji koyma ya bilirim kusuruma bakmayın benim testim yine silik çıktı kesinlikle koyulaşma yok ben bu ay bal tarçın çörek otu kürü yaptım bence kist oluştu ya da erken yumurtladım gerçekten hiçbir fikrim yok ama benim bu ayim yandı bitti kül oldu yani

Back
X