Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar, ben de katildim araniza
10 yasinda bi oglum var.
Bugun doktora gittim kontrol icin.
Folik aside basliycam ,15 Subat BAT,, gelecek aydan sonra istiorum insallah.
37 yasindayim, ileri bi yas , insallah nasibimizde varsa olur hayirlisiyla

Bu topicteki butun arkadaalara hayirlisini diliyorum

16 aylik canim

Kızlar ben bu konuda pek bilgi sahibi değilim eğer bu koyuluk yumurtlamaya işaretse, çizginin silikleşmesi ne zaman gerçekleşir?

Ay beni de yazının 19 şubat bat cuma günü de hsg çektiricem bir kaç ay içinde olucakmış gibi doğuyor içime inş yanılmam
Başka sorun yoksa sizde (eşinizdede) çok faydalı deniyor film sonrası üç beş ay aşılama veya ilaç tedavisi yapmıyor bazı dr.lar.Gebe kalma olasılığı yüksek sorun çıkmasa bile film sonrası yapılan işlem gözle görülmeyecek kadar ufak olan tıkanıklıkları açtığı için

Gunaydin kizlar
Pozisyonumuz dizdirsek pozisyonu ve iliskiden sonra yarim saat yuzustu yatip tek bacagimizi karnimiza dogru cekiyoruz kimler deneyecek

Acaba
2. Defa mi yumurtlama var
Galiba
Hey maşallah bi ben kartim herhalde canim
Kızlar ben bu konuda pek bilgi sahibi değilim eğer bu koyuluk yumurtlamaya işaretse, çizginin silikleşmesi ne zaman gerçekleşir?
Yumurta catlarsa siliklesir canım bugün yarın
Bat 15 şubattttttttttt
Hoşgeldin aramıza
inşallah vanımm.
ne pozisyonu hangisii
Foto aşağıda canım
Ee bende merak ettim neymiş bu pozisyon
Fotosunu paylaşıyorum canım aşağıda
Gunaydin kizlar
Pozisyonumuz dizdirsek pozisyonu ve iliskiden sonra yarim saat yuzustu yatip tek bacagimizi karnimiza dogru cekiyoruz kimler deneyecek
Ben ben ben

Eklentiler

• Screenshot_20210127-154723.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…