- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
2. Defa mi yumurtlama varCanım kan testi negatif
Gönder canım gel teskere teskere
En kolayi o kolaya kacmayin
Deneyin kızlar Zor değil
Canım kendini dinleme akışına bırak bende de öyle belirti oluyordu hepsi psikolojik. İnşallah bebiş vardır sende de seviniriz
Deli yaasen kaç yıllık evlisin canım
Bence HAMİLESİNyani tabiki 2. Defa yumurtlamis olabilirsin de onu bilemem
Acaba
2. Defa mi yumurtlama var
Oyy hikâyeye bak. Herşey bir kacamakla başladı bazen böyle sebepsiz oluyor işte canım tıp bile Çaresiz kalıyor ama inşallah bu ay o ay olur biz bu ay farklı pozisyon deniycez sen de kervana katıl
Ee bende merak ettim neymiş bu pozisyoninşallah vanımm.
ne pozisyonu hangisii
Başka sorun yoksa sizde (eşinizdede) çok faydalı deniyor film sonrası üç beş ay aşılama veya ilaç tedavisi yapmıyor bazı dr.lar.Gebe kalma olasılığı yüksek sorun çıkmasa bile film sonrası yapılan işlem gözle görülmeyecek kadar ufak olan tıkanıklıkları açtığı içinAy beni de yazının 19 şubat bat cuma günü de hsg çektiricem bir kaç ay içinde olucakmış gibi doğuyor içime inş yanılmam
Canim 2 gun koyu pik gosterir sonrasinda siliklesmeye baslar geneldeKızlar ben bu konuda pek bilgi sahibi değilim eğer bu koyuluk yumurtlamaya işaretse, çizginin silikleşmesi ne zaman gerçekleşir?
GalibaAcaba
2. Defa mi yumurtlama var
Hey maşallah bi ben kartim herhalde canim16 aylik canim
Yumurta catlarsa siliklesir canım bugün yarınKızlar ben bu konuda pek bilgi sahibi değilim eğer bu koyuluk yumurtlamaya işaretse, çizginin silikleşmesi ne zaman gerçekleşir?
Hoşgeldin aramızaBat 15 şubattttttttttt
Foto aşağıda canıminşallah vanımm.
ne pozisyonu hangisii
Fotosunu paylaşıyorum canım aşağıdaEe bende merak ettim neymiş bu pozisyon
Ben ben benGunaydin kizlar
Pozisyonumuz dizdirsek pozisyonu ve iliskiden sonra yarim saat yuzustu yatip tek bacagimizi karnimiza dogru cekiyoruz kimler deneyecek
Galiba
Hey maşallah bi ben kartim herhalde canim
Yumurta catlarsa siliklesir canım bugün yarın
Hoşgeldin aramıza
Foto aşağıda canım
Fotosunu paylaşıyorum canım aşağıda
Ben ben ben
kart değilde tecrubeli diyelim canım onaHey maşallah bi ben kartim herhalde canim
bizimde oluyor kuzum hoşgeldiinnbizim genelde bu şekilde oluyor
Canim 2 gun koyu pik gosterir sonrasinda siliklesmeye baslar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?