• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leyn alt tarafı bi yumurta buyucek be , bahtsizim ben anacim 😂 tikandi baba yanimda halt yemiş 😨😀😂

Eklentiler

• IMG_20210128_125944_9.webp
    IMG_20210128_125944_9.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 23
Leyn alt tarafı bi yumurta buyucek be , bahtsizim ben anacim 😂 tikandi baba yanimda halt yemiş 😨😀😂

gittikçe koyulaşıyor sanki az kalmış 😀😀
Koyulaşınca en azından yumurtlama olduğunu bilecen bide bana bak bende her şey karma karışık oldu 🤣🤣 ilk defa test yaptım adet zamanı koyu çıktı test 😅😅 şimdi kafamda deli sorular acaba yumurtlama mı yoksa adet olcağım için lh değeri mi yükseldi diye düşün dur😀😀

kızlar bat günüm. hem olcak gibiyim hem değilim bilmiyorum bekliyorum öyle kurbanlık koyun gibi . ama bence bu ayda olmadı

Bugunde yumurtlamadim😂

Eklentiler

• 878AD69B-010E-4695-8ADC-0EEDC9914D86.webp
    878AD69B-010E-4695-8ADC-0EEDC9914D86.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 24
kızlar bat günüm. hem olcak gibiyim hem değilim bilmiyorum bekliyorum öyle kurbanlık koyun gibi . ama bence bu ayda olmadı
Sakin üzüntüye sokma kendi bitanem bekle bu iş öyle ol diyince olmuyor zaten bu kadar kafaya taktigimiz için olmuyor akışına bırak stres yapma bekle bakalım inşallah güzel haberlerini aliriz

Kızlar bı konuda bılgi verecem yumurtlamayı görmek için adet başlangıç gununu 1. Gün sayarak 8. Günde ovulasyona başlamak gerekiyor yumurtlamayı görene kadar devam etmek gerekiyor çünkü normalde benim yumurtlama günüm 12. Gün oluyor uygulamaya göre ama tam aksine ben 9.ve 10. Gün yumurtlama yasiyorum bide 2 gün üst üste o yüzden dikkat edin uygulamaya göre ilerlemeyi her ay değişiyor bu durum meleklerim💞💞💞

Sakin üzüntüye sokma kendi bitanem bekle bu iş öyle ol diyince olmuyor zaten bu kadar kafaya taktigimiz için olmuyor akışına bırak stres yapma bekle bakalım inşallah güzel haberlerini aliriz
oyle tabı bu ayda olmazsa 9.aya giricez. doktora gıdıcem zaten muhtemel yumurta takıbıne felan başlar klomen felan

gittikçe koyulaşıyor sanki az kalmış 😀😀
Koyulaşınca en azından yumurtlama olduğunu bilecen bide bana bak bende her şey karma karışık oldu 🤣🤣 ilk defa test yaptım adet zamanı koyu çıktı test 😅😅 şimdi kafamda deli sorular acaba yumurtlama mı yoksa adet olcağım için lh değeri mi yükseldi diye düşün dur😀😀
Aslında benim de bir ara testlerim adete yakin koyu çıkıyordu canim ben de hamile havasina girmistim falan 😂😂 biraz bilinçaltindan sil telas yok 😀
geç yumurtlamadır belki canım stres yapmıyoruz kendimizi rahat bırakıyoruz 😂
Kasigim felan agriyor bebisim ama nolcak bu is zaten umutsuz vakayim balım 😂😂
Stres yaparsan bebis yoksa reglin de gecikir 🤗
KavLen KavLen kuzu canını sıkma bende yumurtlamamışım 🤣🤣
Ümüğümüz kurudu galiba balım 😂😂 ışık görmüş tavşan gibi baktım testine 😂😂
Canım sen kaç yıllık evlisin, ne zamandan beri istiyorsunuz bebis

Back
X