Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
ben pozisyonu deneyemiycem valla kızlar, onun yerine başka pozisyon denerim![]()
Leyn alt tarafı bi yumurta buyucek be , bahtsizim ben anacimtikandi baba yanimda halt yemiş
![]()
aynen canım bugünde yap aynı saatte sıvıyı kesmeyi unutmao zaman ben bugun ve yarın yine ovu testini yapayım mı çatlamayı takip etmek için ? Dünü değerlendirdim![]()
kuzum sen kendine eşine teslim et o gerisini hallederGünaydın kızlar
ben pozisyonu deneyemiycem valla kızlar, onun yerine başka pozisyon denerim![]()
aynen canım bugünde yap aynı saatte sıvıyı kesmeyi unutma
kuzum sen kendine eşine teslim et o gerisini halleder![]()
imkanın yoksa olur kuzummaalesef aynı saatte yapmam imkansız bugun
1-1,buçuk saat erken yapsam olmaz mı
hadi bakalımbakalım şu ayı bi atlatayım da![]()
O zaman öyle yapayım bugun. Ama yumurtlamadan yana da umudum yok bence adet olacağım için böyle çıktı testimkanın yoksa olur kuzum
haberlerini bekliyoruz kuzummkızlar bat günüm. hem olcak gibiyim hem değilim bilmiyorum bekliyorum öyle kurbanlık koyun gibi . ama bence bu ayda olmadı
Sakin üzüntüye sokma kendi bitanem bekle bu iş öyle ol diyince olmuyor zaten bu kadar kafaya taktigimiz için olmuyor akışına bırak stres yapma bekle bakalım inşallah güzel haberlerini alirizkızlar bat günüm. hem olcak gibiyim hem değilim bilmiyorum bekliyorum öyle kurbanlık koyun gibi . ama bence bu ayda olmadı
oyle tabı bu ayda olmazsa 9.aya giricez. doktora gıdıcem zaten muhtemel yumurta takıbıne felan başlar klomen felanSakin üzüntüye sokma kendi bitanem bekle bu iş öyle ol diyince olmuyor zaten bu kadar kafaya taktigimiz için olmuyor akışına bırak stres yapma bekle bakalım inşallah güzel haberlerini aliriz
Aslında benim de bir ara testlerim adete yakin koyu çıkıyordu canim ben de hamile havasina girmistim falangittikçe koyulaşıyor sanki az kalmış
Koyulaşınca en azından yumurtlama olduğunu bilecen bide bana bak bende her şey karma karışık olduilk defa test yaptım adet zamanı koyu çıktı test
şimdi kafamda deli sorular acaba yumurtlama mı yoksa adet olcağım için lh değeri mi yükseldi diye düşün dur
![]()
Kasigim felan agriyor bebisim ama nolcak bu is zaten umutsuz vakayim balımgeç yumurtlamadır belki canım stres yapmıyoruz kendimizi rahat bırakıyoruz![]()
Stres yaparsan bebis yoksa reglin de gecikirkızlar bat günüm. hem olcak gibiyim hem değilim bilmiyorum bekliyorum öyle kurbanlık koyun gibi . ama bence bu ayda olmadı
Ümüğümüz kurudu galiba balım
Canım sen kaç yıllık evlisin, ne zamandan beri istiyorsunuz bebisSakin üzüntüye sokma kendi bitanem bekle bu iş öyle ol diyince olmuyor zaten bu kadar kafaya taktigimiz için olmuyor akışına bırak stres yapma bekle bakalım inşallah güzel haberlerini aliriz