2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar selam 28 Aralık ya da sonrasında transfer olup kalp atışı duyan var mı ? Diğer arkadaşlar da yazabilir.

Örneğin : 20 Aralık transferiyim transferden Xx gün sonra kalbini duydum gibi .

Progestan iğne yerlerim berbat bir halde arkadaşlar. 2 kalçada da en az 1 TL büyüklüğünde ele gelen sertlikler oluştu. Sizler nasıl yapıyorsunuz

Progestan iğne yerlerim berbat bir halde arkadaşlar. 2 kalçada da en az 1 TL büyüklüğünde ele gelen sertlikler oluştu. Sizler nasıl yapıyorsunuz
Okadarla kalsa iyi benim bı taraf morardı kızardı ceviz büyüklüğünde şişti bir gün boyunca oturamadim hirudoid krem önerdi doktor bı kez sürdüm hafifledi devam etmedim sizede öneririm

Doktorumla gorusup bi sonraki reglmde trkrar transfer olmak istyrm sizce nasil bir yol izlemeliyim
Benim doktorum kimyasal da olsa bı gebelik elde ettik bir sonraki ay kalanlardan koyalım diyo çift koyacak muhtemelen bende ara vermek istemiyorum ama eşim biraz karaslrsiz yani bnde ne yapacağımı sasirdim

Canım bende 20 gündür vuruluyorum daha devam edicez galiba bu iğneye.. ben arnica diye bi krem aldım onu sürüyorum sabah akşam moraran yerlere iyi geliyo daha çabuk iyileşiyo. Bezeler içinde her akşam kolonyalı mendiller 10 dk bastırarak ovalıyorum bezeler dagılsın diye

Kızlar merhaba ben 28 Aralık çift transferim. 2 kesem de oluştu , dün lekelenme oldu bugün korkup doktora gittim. 2 kese hala var ama içleri boş bebek görünmedi. Bir kese geriden geliyor muhtemelen kaybedersin dedi doktor ( kendi doktorum değil başkasına gittim mecburen ) acımasız ve saçma yorumları dinledim.
2 sorum var yardımcı olursanız çok dua edeceğimmm..

1) transfer üzerinden 24 gün geçti. Bebeği görmemek normal mi ?

2) bir kese diğerine yetişemez mi sbu büyük sorun mu ?

Canım transferden önce bende sıcak su torbası koyuyodum ama şimdi korkuyorum korkumdan sıcak suyla duş bile almıyorum
Torbanın dışında kılıf var suyuda çok kaynar koymuyorum okadar sıcak olmuyo yağlı iğne olduğu için hafif ısı uygulamak iyi geldi bana kaba etten uyguladığın ısını zararı olcağını düşünmüyorum hani karnına koysan belki zararı olur tabi senin için rahat etmicekse yapma insan psikolojik olarakta etkileniyo içine sinmeyen birşeyi yaptığında

Benim doktorum kimyasal da olsa bı gebelik elde ettik bir sonraki ay kalanlardan koyalım diyo çift koyacak muhtemelen bende ara vermek istemiyorum ama eşim biraz karaslrsiz yani bnde ne yapacağımı sasirdim
Bana 2 regl gecirmen gerek dedi muhtemelen mart nisan gibi of beklemek cok zor

Canım bende 30 aralıkta çift transfer oldum 19 ocakta keseyi gördük tekti biri tutmamış ama bebekten bahsetmedi çok güzel yere yerleşmiş dedi bide yolk sac kesesini gösterdi sağlıklı embriyo diyebilmek için yolk sacı görmemiz gerekir dedi bebek görmek için erken diye düşünüyorum bebek olsa kalbininde dinlenmesi gerekir bence onun içinde 7. Haftadan sonra çağırıyolar yolk kesesinden bahsetmedimi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…