2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar şimdiden herkese hayırlı ugurlu olsun inşallah saglıkla kucağımıza alırız hepimiz..Doktor 2 hafta sonra dedi ama ben dayanamadım bu cumartesi gününe randevu aldım. Sizler kese yi ne zaman gördünüz.. gitsem görürmüyüm acaba. Bu arada 6 ocakta transfer oldum 6. Gün embriyosu

Kızlar bu hamilelik takip uygulamaları ya da internette gebelik hesaplama da yapılan gebelik haftası sonuçları doğru çıkıyor mu? Henüz doktora gitmedim kaç haftalık hamileyim hiç anlamadım. Uygulama Ve sitelerde son regl olduğum tarihin ilk gününü giriyorum hep ve 5 haftalık hamile olduğum yazıyor. 1 ocakta transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Benimle aynı yada yakın tarihlerde transfer olanlar biliyor mu kaç haftalık olduklarını acaba ?

Merhaba kizlarr bugün çok şükür kalp atışını duydummm çok güzel bir duygu Allah'ım isteyen dileyen herkese nasip etsin 5+6gunlukmusum dondurulmuş embriyo transferiydi benim 20aralikta transfer oldum
Mrh öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuştursun inş.bende 22 aralık transfer oldum bu cuma kontrolüm var.kalp atışı için çağırdı.vajinal usg ile mi gördü kalp atışını drunuz.

20aralik transfer oldum 30kasim son adet bugün doktor 5+6gunluk dedi kalp atışında belli oluyor asıl

Vajinal ultrasyonla bakıldı 20aralik transfer bugün duydum çok şükür

Ben transferin 20.günü gördüm keseyi

Dondurulmuş transfer ise transfer tarihinden 15 gün öncesini son adet tarihi kabul edince daha doğru sonuç veriyor uygulamalar

burda aynı durumları yaşayanlarla konuşuyoruz ya o gerçekten iyi geliyor çünkü yaşamayan gerçekten anlamıyor bu süreci

Merhaba rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah kimyasal mi oldu benimde kimyasal oldu sizin gibi bir sonraki adeti bekliyorum bu asamada bı ilaç falan verdiler mi size

Kızlar merhaba , hatırlarsanız CMV IGG sormuştum sizlere. Avidite testi yaptırdım. Hastalık ne zaman geçmiş diye bakıldı. Allah'a çok şükür önceden geçirmişim ve Allah'ın izni ile bebek için sorun yokmuş.

Aman dikkat edin, az yıkanmış sebze ,çiğ et tavuk balık, çiğ ya da az pişmiş yumurta , arıtışmamış su , hastalıklı enjektör den kan yolu ile geçermiş. Ben bir haftadır çok zor geçirdim. Sonucum maşallah iyi çıktı. Sizlere de klavuz olsun istedim

Çok geçmiş olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah

Merhaba ben 28 Aralık transferiyim. 10 ocakta keseyi gördüm. 13. Gün görmüşüm

Çok geçmiş olsun. Ben tüp bebekten önce az pişmiş yumurta çok yerdim inşallah çıkmaz bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…