- 17 Ekim 2018
- 209
- 160
- 103
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.481
Aynen canım ya iki gündür düşün düşün kafayı yicez eşimle .drumuz öyle deyince hiç mantığımıza yatmamıştı zaten haftasını.sağlıklı gelişmeyedebilir felan deyince zaten bizler en ufak şeyi kafaya takıyoruz.ama çok tşk ederim cvplarınızla biraz stresim azaldı.Evet ben de son adetten 21 gün sonda transfer oldum geç oldum yani. 4 Aralık’ta olmuştum ama şu duruma göre son adet tarihim 10 Aralık gözüküyormuş yani tam 15 gün önce transfer 25 Aralık’tı. Ama kalp atışı günü geldiğinde yine kabul edeceğimiz son adet tarihi değişebilir dedi . Yanı doktorun geriden geliyor demesi bana çok saçma geldi . Sonuçta bu tüp bebek embriyo hala tutunmaya çalışıyor hani söyle 3-5 aylık olsa o zaman der geri geliyor falan diye ama ilk haftalardayiz daha içini ferah tut canım. Zaten kafaya takacak milyon şey var bu süreçte bi de bunu kafama takma
Teşekkür ederimGözün aydın canimyolk halkasi da göründü mü
Hayırlı olsunnnKızlar çok şükür kesesini gördük 10gün sonraya tekrar randevu verdi. Kese boyutuna göre 4+3 gözüküyor. Sat 17 aralıktı zaten
30 aralık teşekkür ederimHayırlı olsunnn
Kaçına transfer olmultunuz siz
Şimdi ultrasonda iki türlü yazıyor bi 4+3 normali kese boyuna görede 5+4 yazıyor. Bu kalp atışları başlayınca netleşiyor dedi doktorumHayırlı olsunnn
Kaçına transfer olmultunuz siz
Hayırlı olsun sağlıcakla devam etsin insallah. Karından mı baktı canımŞimdi ultrasonda iki türlü yazıyor bi 4+3 normali kese boyuna görede 5+4 yazıyor. Bu kalp atışları başlayınca netleşiyor dedi doktoru
Amin canım inşallahHayırlı olsun sağlıcakla devam etsin insallah. Karından mı baktı canım
Merhaba canım benim öyle oldu. Keseleri gördüm 2 hafta sonra inş kalp atışına gidicezkızlar merhabalar,
transferini doğal siklus olup pozitif sonuç alan var mı aramızda? ilk transferim kimyasal oldu, doktor şimdi doğal siklus deneyeceğiz dedi ben de arafta kaldım :-/
ahhh ne büyük mutlulukMerhaba canım benim öyle oldu. Keseleri gördüm 2 hafta sonra inş kalp atışına gidicezEn kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inş. Sürecin çok güzel geçsin
Ben de tsh için ilaç ve vitamin kullandım canım imom vermişti. Kalınlık vs için hiç bir şey vermedi. Adetin 2. Günü gittim E2 baktı sonuca göre başladık. Bir hafta gibi bi düre sonra 5 günde demiş olabilir gittim. Muayene etti yumurta takibi yaptı. Tekrar kan verdim Lh ve E2 sonra çatlatma iğnesi verdi. İğneyi yaptım lutinus ve prednol verdi. Lutinus hala devam ama prednol transferden önce 5 gün kullandım bıraktım. Şimdi de sdc lutinus fitil ve vitamin devam canım. Bu süreçte çok fazla iğne ilaç kullanmamak iyi geldi bi yandan. Doktoruna güven. Çok güzel olucakahhh ne büyük mutlulukteşekkür ederim inşallah ...
bana folik asit bir de tsh için ilaç dışında hiçbir şey vermedi. normal mi?
doğal olunca dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Bir de şekeri kestim gibi bir şey hamurişi vs yemedim. Kilo vermiştim ztn bu süreçte kilo vermeye çok odaklanmıştım. Hiç bir zaman çok kilolu değildim ama 8-9 kilo vermiştim. 58 den 49-50 ye düştüm. Transferden sonra günde bir ananas yedim, çiğ kuruyemiş, protein. Bir de transferden sonra geldiğimde tavuk suyuna çorba yemiştim 2 tabakahhh ne büyük mutlulukteşekkür ederim inşallah ...
bana folik asit bir de tsh için ilaç dışında hiçbir şey vermedi. normal mi?
doğal olunca dikkat etmem gereken bir şey var mı?
adetin ilk gününden sayıp 14 gün sonrası için randevu verdi sadece. magnezyum ve b6 içerikli vitamin wellcare kullandırmıştı şimdi onu bırak dedi neden bilmiyorum. bende tsh sorunu yoktu çok üşüyorum transferden sonra acayip üşüme başladı dedim diye hormonlara baktı tsh yüksek dedi ilaç verdi. canım da sıkıldı açıkçası kullandığımız hormonlara bağladım ben ama bilemiyorum ne kadar doğru. ilki kimyasal olunca bilmiyorum bi doktora güvenim azaldı gibi. şimdi ilkinden çok farklı bir şey deniyoruz ondan da kafam karıştı :-/Ben de tsh için ilaç ve vitamin kullandım canım imom vermişti. Kalınlık vs için hiç bir şey vermedi. Adetin 2. Günü gittim E2 baktı sonuca göre başladık. Bir hafta gibi bi düre sonra 5 günde demiş olabilir gittim. Muayene etti yumurta takibi yaptı. Tekrar kan verdim Lh ve E2 sonra çatlatma iğnesi verdi. İğneyi yaptım lutinus ve prednol verdi. Lutinus hala devam ama prednol transferden önce 5 gün kullandım bıraktım. Şimdi de sdc lutinus fitil ve vitamin devam canım. Bu süreçte çok fazla iğne ilaç kullanmamak iyi geldi bi yandan. Doktoruna güven. Çok güzel olucak
Çok değişik stres üzüntüde bile değişiyor. Benim öyle bir sorunum yokken stres ve tedavi süreçlerinde çıkmıştı benim de. Ama canını sıkma ilaç düşürür dengeler. Kimyasalın için çok üzüldümadetin ilk gününden sayıp 14 gün sonrası için randevu verdi sadece. magnezyum ve b6 içerikli vitamin wellcare kullandırmıştı şimdi onu bırak dedi neden bilmiyorum. bende tsh sorunu yoktu çok üşüyorum transferden sonra acayip üşüme başladı dedim diye hormonlara baktı tsh yüksek dedi ilaç verdi. canım da sıkıldı açıkçası kullandığımız hormonlara bağladım ben ama bilemiyorum ne kadar doğru. ilki kimyasal olunca bilmiyorum bi doktora güvenim azaldı gibi. şimdi ilkinden çok farklı bir şey deniyoruz ondan da kafam karıştı :-/
Çok sevindim canımPardon 5+4 çıktı keseye göre
Merhaba canım benim ikinci bu transferim doğal siklus oldu keseyi gördük biz de çok şükürkızlar merhabalar,
transferini doğal siklus olup pozitif sonuç alan var mı aramızda? ilk transferim kimyasal oldu, doktor şimdi doğal siklus deneyeceğiz dedi ben de arafta kaldım :-/
Amin canımÇok sevindim canımAllah tamamına erdirsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canımMerhaba kizlarr bugün çok şükür kalp atışını duydummm çok güzel bir duygu Allah'ım isteyen dileyen herkese nasip etsin5+6gunlukmusum dondurulmuş embriyo transferiydi benim 20aralikta transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?