- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Sen içine hangisi siniyorsa onunla devam et, beni artık bu yoğunluğu ve istediklerimi yapmaması ve soğuk olması rahatsız etmeye başlamıştı. Selen alanında iyi ve en azından daha sıcakkanlı. Ağrı kesici birazdan etki eder rahatlatır seni. İlk zamanlar öyle olması normal canım biraz ev içinde yürü istersenEvet kuzum biliyorum bana da benzer şeyler dedi histereskopi benim yapmama gerek yok başka yerde yaptır dedi bende yaptırdım yorumunu soruyorum bana diyor ki o doktorun yorumuna bişey diyemem felan bi değişik tavırlar selen hoca da iyidir onu da duydum en iyisi yol yakınken araştırmaya devam edeyim hangisine gitsem diyeya benim şimdi ateşim çıktı ağrım da var sağıma soluma batıyor resmen kemiklerim ne yapsam ki ya ağrı kesici içtim az önce
Yürüdüm canım ya biraz etkisi oldu da şimdi uyumaya çalışıyorum inşallah iyileşirim en kısa zamanda inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz en kısa zamanda bizi ancak yine biz anlarız bu yolda çeken anlarSen içine hangisi siniyorsa onunla devam et, beni artık bu yoğunluğu ve istediklerimi yapmaması ve soğuk olması rahatsız etmeye başlamıştı. Selen alanında iyi ve en azından daha sıcakkanlı. Ağrı kesici birazdan etki eder rahatlatır seni. İlk zamanlar öyle olması normal canım biraz ev içinde yürü istersen
Haklısın canım inşallah bizlerde hayırlı evlatlara kavuşuruzYürüdüm canım ya biraz etkisi oldu da şimdi uyumaya çalışıyorum inşallah iyileşirim en kısa zamanda inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz en kısa zamanda bizi ancak yine biz anlarız bu yolda çeken anlariyi geceler canım
Allah zorunuzu kolay etsin .sağlıklı evlatlariniz olsun inşallahYarın transfer olacak olan tek ben miyim?Başka arkadaş yok mu?
Evetikinizinde yaptırması gerekiyor beni kadın dogumcu eşimi uroloji doktoru kağıt verip yönlendirdi doktora tup bebek merkezinden kromozom analizi isteniyo deyince yönlendiriyor bizim burda genetik bölümü biri yönlendirmeden kabul etmiyorMerhaba devlette genetik test yaptıranlar yardımcı olabilir mi birkaç sorum olacak. Devlette önce kadın doğum bölümüne gidip o mu genetik bölümüne yönlendiriyor yoksa direk genetik bölümüne gitsek pıhtılaşma vs testleri yapıyor mu? birde eşimin de yaptırması gerekiyor mu ona da mı randevu almam gerek aynı zamanda? özelde doktora gitmiştim benden genetik test eşimde sperm testi istedi sizce eşimde genetik test yaptırmalı mı?
Hayırlı olsun inşallah her şey istediğimiz gibi olurMerhaba kızlar bende ilk defa tüp Bebek yaptırcam. Şuan karnından iğne vuruldum . Bugün yumurtaciklarim gelişmiş mi bakılacak. İnşallah gelişmiştir.hersey yolundadır. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama olur 3. Gün embriyosu transfer ediyorlarmış
teşekkürler cevabınız için. biz bir kere daha normal yolla denemek istiyoruz ama doktora tüp bebek merkezi istiyor desek sorun olur mu anlaşılır mı öyle olmadığı? birde sadece kan mı alıyorlar genetik test içinEvetikinizinde yaptırması gerekiyor beni kadın dogumcu eşimi uroloji doktoru kağıt verip yönlendirdi doktora tup bebek merkezinden kromozom analizi isteniyo deyince yönlendiriyor bizim burda genetik bölümü biri yönlendirmeden kabul etmiyor
Canım naptın ne durumdasınOnu denemiştim de bende etki etmiyor ada çayı felan içicem eve gideyim de birde sıcak su torbası koydum mu tamamadır.
Hayır hicbi sorun olmaz tup bebege başlayacaz dr istedi diyin bi sıkıntı cikarmazlarteşekkürler cevabınız için. biz bir kere daha normal yolla denemek istiyoruz ama doktora tüp bebek merkezi istiyor desek sorun olur mu anlaşılır mı öyle olmadığı? birde sadece kan mı alıyorlar genetik test için
Heyecanlı gün bugün güzel haberlerini bekliyoruz canımYarın transfer olacak olan tek ben miyim?Başka arkadaş yok mu?
Merhaba hangi aşamadasın bende selen ecemişe gidiyorum transfer aşamasına başlayacağız bugünSen içine hangisi siniyorsa onunla devam et, beni artık bu yoğunluğu ve istediklerimi yapmaması ve soğuk olması rahatsız etmeye başlamıştı. Selen alanında iyi ve en azından daha sıcakkanlı. Ağrı kesici birazdan etki eder rahatlatır seni. İlk zamanlar öyle olması normal canım biraz ev içinde yürü istersen
Merhaba canım neden 3. gün embriyosu transfer ediyorlarmış tedavini nerde yaptırıyorsunMerhaba kızlar bende ilk defa tüp Bebek yaptırcam. Şuan karnından iğne vuruldum . Bugün yumurtaciklarim gelişmiş mi bakılacak. İnşallah gelişmiştir.hersey yolundadır. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama olur 3. Gün embriyosu transfer ediyorlarmış
İyiyim canım gelen giden yok dahaa sen nasılsın ?Canım naptın ne durumdasın
İyiyim canım benim bugün ilk muayenem var gelsin seninki de artık beraber aynı süreçlere girelim yaİyiyim canım gelen giden yok dahaa sen nasılsın ?
İnşallah ya ama ağrım bile yok ne olacak bana bilmiyorumİyiyim canım benim bugün ilk muayenem var gelsin seninki de artık beraber aynı süreçlere girelim ya
Hayirli uğurlu olsun guzel hanerlerle gellİyiyim canım benim bugün ilk muayenem var gelsin seninki de artık beraber aynı süreçlere girelim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?