- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Yok canısı beee dyanamayıp gittim erken gebelik testi bile aldım oda negatifNe durumdasın canım var mı bir belirtin
Ah ah nedir biz bu kadınların çektikleri gelme dersin gelir gelsin diye beklersin gelmez stresten senin ki de canım büyük ihtimal nar filan mı yesen ki arkadaşın birinin dediği masaj vardı onu denedin miYok canısı beee dyanamayıp gittim erken gebelik testi bile aldım oda negatif
kanda çıkmayan testte çıkar mı
anlık delirmiş durumdayım
Onu denemiştim de bende etki etmiyor ada çayı felan içicem eve gideyim de birde sıcak su torbası koydum mu tamamadır.Ah ah nedir biz bu kadınların çektikleri gelme dersin gelir gelsin diye beklersin gelmez stresten senin ki de canım büyük ihtimal nar filan mı yesen ki arkadaşın birinin dediği masaj vardı onu denedin mi
Canım internetten comfort erken gebelik testi aldım 10lu 65 tlye burda eczanede comfort fiyatı 25 tek bi tane al evde birak çünkü insan transfer sonrası dayanamıyor yapıyor rabbim sanada güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Canım internetten comfort erken gebelik testi aldım 10lu 65 tlye burda eczanede comfort fiyatı 25 tek bi tane al evde birak çünkü insan transfer sonrası dayanamıyor yapıyor rabbim sanada güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Bu da bugun ucuz testlerle yaptığım frelly onu 10 tlye aldim cok şükür bunda da çıktı
Merhaba kızlar
Bende aranıza katılıyorum, daha önce iki kez tüp bebek denedik fakat negatif sonuçlandı. Merkez değiştirdim ve şuan 3. Transferim olacak, bende pko, hasimato başlangıcı, insülin direnci ve eşimde de şekil bozukluğu vardı. Drum 24 yumurta topladı 4 tanesi 5. Güne geldi 2 tanesini genetige gönderdik çok şükür sağlıklı geldiopudan 15 gün sonra gebelik ihtimalini artırsın diye histeroskopi yaptı ve çizik attı rahme. Bir hafta filan oldu histeroskopi olalı ilk birkaç gün kanama oldu durdu. Aralık adetinle transfer hazırlığına başlayacağız inşallah bu sefer olur fakat merak ettiğim daha histeroskopi olalı bir hafta oldu ve Aralık sonu adetle transfere başlayacağız erken değil mi?
Rabbimsag salim kucağımizaa almayı nasip etsin inşallah rabbim hepinize bu haberleri vermeyi sağlıkla kucaklamayi nasipetsin inşallah canım benimben burdayım anne diyor
Maşallah canım Allah bizlere de göstersin inşallahCanım internetten comfort erken gebelik testi aldım 10lu 65 tlye burda eczanede comfort fiyatı 25 tek bi tane al evde birak çünkü insan transfer sonrası dayanamıyor yapıyor rabbim sanada güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Bu da bugun ucuz testlerle yaptığım frelly onu 10 tlye aldim cok şükür bunda da çıktı
Amin inşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah cift 5.gun embriyosu 7.deneme bin şükür sag salim kucagımiza almak nasip olur inşallahMaşallah canım Allah bizlere de göstersin inşallahtek embriyo muydu çift miydi senin ?
Sen transfer oldunmu canimArtı Med yazıyor gebelik testinin markası.7,5 tl ye aldım eczanedenTest konusunda hicbir bilgim yok.Daha önceden hiç yapmadığım için eczane ne verdiyse onu aldım
Yaaa çok güzelCanım internetten comfort erken gebelik testi aldım 10lu 65 tlye burda eczanede comfort fiyatı 25 tek bi tane al evde birak çünkü insan transfer sonrası dayanamıyor yapıyor rabbim sanada güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
İnşallah Allah yardımcınız olsunYaş 38 ilk tüp bebek denemesi pazartesi yumurta toplama son 4iğnem zaten delik deşik olduk malum onun için seviniyorum Allah herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin kimsenin emeğini zayi etmesin insallah
Teşekkür ediyorum hepimizin insallahİnşallah Allah yardımcınız olsun
Mrb canım hatırladın mı beni geçen şubat ayından benim de kimyasal gebelik olmuştu ve nedeni de tahmin ettiğimiz gibi sperm dna hasarı çıktı kaç aydır eşim tedavi görüyor ve benimde rahmim çok darmış bugün histereskopi oldum yanlara doğru açıldı ve spiral taktı en az iki adet geçecek sonra tekrar tüp bebek düşünüyorum ama ocak ayında olacak diye düşünürken şubata kaldı yine ona moralim çok bozuldu ya bide benim ağrım çok var neden acaba? Nefes aldıkça batıyor sanki yan taraflarım göğsüm felanMerhaba kızlar
Bende aranıza katılıyorum, daha önce iki kez tüp bebek denedik fakat negatif sonuçlandı. Merkez değiştirdim ve şuan 3. Transferim olacak, bende pko, hasimato başlangıcı, insülin direnci ve eşimde de şekil bozukluğu vardı. Drum 24 yumurta topladı 4 tanesi 5. Güne geldi 2 tanesini genetige gönderdik çok şükür sağlıklı geldiopudan 15 gün sonra gebelik ihtimalini artırsın diye histeroskopi yaptı ve çizik attı rahme. Bir hafta filan oldu histeroskopi olalı ilk birkaç gün kanama oldu durdu. Aralık adetinle transfer hazırlığına başlayacağız inşallah bu sefer olur fakat merak ettiğim daha histeroskopi olalı bir hafta oldu ve Aralık sonu adetle transfere başlayacağız erken değil mi?
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahHayır erken degil ben 1t ekimfe histereskopi oldum 6 kasim adetiyle tranfer hazırlığı başlafi rahme cizik atılınca cok beklemeye gerek yok ama cerrahi amaçlı histereskopiyse 3 ay sonra başlanabilir hakkında en hayırlısı inşallah rabbim herkese nasip etsin
Kuzum merhaba hatırlamam mi hatirliyorum tabikiMrb canım hatırladın mı beni geçen şubat ayından benim de kimyasal gebelik olmuştu ve nedeni de tahmin ettiğimiz gibi sperm dna hasarı çıktı kaç aydır eşim tedavi görüyor ve benimde rahmim çok darmış bugün histereskopi oldum yanlara doğru açıldı ve spiral taktı en az iki adet geçecek sonra tekrar tüp bebek düşünüyorum ama ocak ayında olacak diye düşünürken şubata kaldı yine ona moralim çok bozuldu ya bide benim ağrım çok var neden acaba? Nefes aldıkça batıyor sanki yan taraflarım göğsüm felan
Evdeyim canim, disari pek cikmiyorum. Iste yemek yapiyorum, ortaligi toparliyorum. Agir islere girismiyorum supurge falan. Oyle iste. Bakalim gunler nasil gececek, hakkimizda hayirlisi insallahmasallah güzel haberler alırsın ınsallahh evde mısın calısıyo musun? ben evde cok durmak ıstemıyorum ama bakalım cunku ev stres yapıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?