• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bulunduğunuz şehirde ki eczanelere bakın özellikle ucra köşelerdekilere yoksa sipariş verin bir güne gelir veya yakın ilçelere bakın eğer bulamazsanız yakın şehirdeki eczanelere söyleyin varsa otobuslere koyuversin alırsınız bende çok zor buldum Allah yardımcın olsun
Transfer dönemi kullanılan ilaç mı bu zor bulunuyor dediğiniz ben daha yarın gideceğim muayeneye hangi ilaçları verecek bilmiyorum

lucrin 5mg , nerden bulabilirim....Allah rızası için yardım...
Çok zor bulunuyor maalesef hele ki şuan piyasaya vermiyorlar çoğu ilaçları inş kokaylıkla bulabilirsin ben tanıdık eczacıya yalvarmıştım bul diye 3 4 günde anca bulabildi saolsun bütün depolara sordurmuştu siz de eczacılardan rica edin depolara sordursun

Transfer dönemi kullanılan ilaç mı bu zor bulunuyor dediğiniz ben daha yarın gideceğim muayeneye hangi ilaçları verecek bilmiyorum
Siz adet oldunuz ya şimdi büyük ihtimalle bu ay transfer olacaksınız ben rahim dinlendirme deki ilaçtan bahsettim. Transfer zamanı benim doktorun kullandığı ilaçlar :
Progestan dex
Coraspin
Oksapar
Progeston kapsül
Estrofem
Prolüton
Hee hekimin farklıdır tabi ama progestan verirse 4 kutu al zor bulunuyor demişti bir arkadaş

lucrin 5mg , nerden bulabilirim....Allah rızası için yardım...
Ben eylül ayında histereskopi olduktan sonra doktorum 3 aylıı ilaçlarımı yazmıştı. İlaçları yaşadığım şehirden zamanı gelince alırım dedim ama Ankarada tüp bebek merkezinin yanındaki eczacı lucrin çok zor bulunuyo bazen biz bile bulamıyoruz dedi diye almıştım. 11 aralıkta vurulucam iğneyi ama 2 ay önceden almış oldum. Bence tüp bebek merkezlerinin yanındaki eczanalerde vardır

Bulunduğunuz şehirde ki eczanelere bakın özellikle ucra köşelerdekilere yoksa sipariş verin bir güne gelir veya yakın ilçelere bakın eğer bulamazsanız yakın şehirdeki eczanelere söyleyin varsa otobuslere koyuversin alırsınız bende çok zor buldum Allah yardımcın olsun
İlaç soğuk zincir bi ilaç değil zaten başka sehirden getirtebilirsiniz

Siz adet oldunuz ya şimdi büyük ihtimalle bu ay transfer olacaksınız ben rahim dinlendirme deki ilaçtan bahsettim. Transfer zamanı benim doktorun kullandığı ilaçlar :
Progestan dex
Coraspin
Oksapar
Progeston kapsül
Estrofem
Prolüton
Hee hekimin farklıdır tabi ama progestan verirse 4 kutu al zor bulunuyor demişti bir arkadaş
Rahim dinlenme de ben hiç ilaç kullanmadım yarın muayene var bakalım hayırlısıyla başlayacağız inşallah transfer hazırlığına canım

Ayyy hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haber verirsin canım heyecan tavan yapmıştır. Benim adet gelince bile kalbim yerinden çıkacak sandım pozitif haberini bekliyoruz
Amin cnm,çok sağol.yarın transferde hepinize dua edicem,siz de bana dualarınızda yer verirseniz sevinirim😊🤲🏻Müminin mümine en güzel hediyesidir dua🤲🏻

Transferden sonra neler yapacaksın canım çalışıyor musun evde misin yanında kalan olacak mı
Evdeyim cnm,şu an çalısmiyorum.5 yaşında bir oğlum var.İlk deneme tüp bebek😊O zaman çalisiyordum.transfer sonrası ise gitmistim ve tuttu çok şükür.bu nisan ikinci denemem nagatif oldu.Calismiyordum evdeydim ama olmadı.Bence yatıp yatmamakla alakalı değil tutunması.Tabi ki ağır kaldırmadım,hareketlerime dikkat ettim,kendimi yormadım ama o kadar.

Back