- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım başlayalım artık4 gündür kekik çayı, adaçayı içiyorum az önce kahverengi akıntı başladı kızlar sanırım olucam 1-2 güne. Benim adetim böyle akıntıyla başlıyor
Transfer dönemi kullanılan ilaç mı bu zor bulunuyor dediğiniz ben daha yarın gideceğim muayeneye hangi ilaçları verecek bilmiyorumBulunduğunuz şehirde ki eczanelere bakın özellikle ucra köşelerdekilere yoksa sipariş verin bir güne gelir veya yakın ilçelere bakın eğer bulamazsanız yakın şehirdeki eczanelere söyleyin varsa otobuslere koyuversin alırsınız bende çok zor buldum Allah yardımcın olsun
Çok zor bulunuyor maalesef hele ki şuan piyasaya vermiyorlar çoğu ilaçları inş kokaylıkla bulabilirsin ben tanıdık eczacıya yalvarmıştım bul diye 3 4 günde anca bulabildi saolsun bütün depolara sordurmuştu siz de eczacılardan rica edin depolara sordursunlucrin 5mg , nerden bulabilirim....Allah rızası için yardım...
Siz adet oldunuz ya şimdi büyük ihtimalle bu ay transfer olacaksınız ben rahim dinlendirme deki ilaçtan bahsettim. Transfer zamanı benim doktorun kullandığı ilaçlar :Transfer dönemi kullanılan ilaç mı bu zor bulunuyor dediğiniz ben daha yarın gideceğim muayeneye hangi ilaçları verecek bilmiyorum
Ben varımkızlarrr benım transfer yarınnn benım gıbı yarın olcak var mı heycan tavan :))))
Ben eylül ayında histereskopi olduktan sonra doktorum 3 aylıı ilaçlarımı yazmıştı. İlaçları yaşadığım şehirden zamanı gelince alırım dedim ama Ankarada tüp bebek merkezinin yanındaki eczacı lucrin çok zor bulunuyo bazen biz bile bulamıyoruz dedi diye almıştım. 11 aralıkta vurulucam iğneyi ama 2 ay önceden almış oldum. Bence tüp bebek merkezlerinin yanındaki eczanalerde vardırlucrin 5mg , nerden bulabilirim....Allah rızası için yardım...
İlaç soğuk zincir bi ilaç değil zaten başka sehirden getirtebilirsinizBulunduğunuz şehirde ki eczanelere bakın özellikle ucra köşelerdekilere yoksa sipariş verin bir güne gelir veya yakın ilçelere bakın eğer bulamazsanız yakın şehirdeki eczanelere söyleyin varsa otobuslere koyuversin alırsınız bende çok zor buldum Allah yardımcın olsun
Rahim dinlenme de ben hiç ilaç kullanmadım yarın muayene var bakalım hayırlısıyla başlayacağız inşallah transfer hazırlığına canımSiz adet oldunuz ya şimdi büyük ihtimalle bu ay transfer olacaksınız ben rahim dinlendirme deki ilaçtan bahsettim. Transfer zamanı benim doktorun kullandığı ilaçlar :
Progestan dex
Coraspin
Oksapar
Progeston kapsül
Estrofem
Prolüton
Hee hekimin farklıdır tabi ama progestan verirse 4 kutu al zor bulunuyor demişti bir arkadaş
Ayyy hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haber verirsin canım heyecan tavan yapmıştır. Benim adet gelince bile kalbim yerinden çıkacak sandım pozitif haberini bekliyoruzBen varımkalbim pır pır
Hadi Allah yardımcınız olsun çok güzel olsun her seyRahim dinlenme de ben hiç ilaç kullanmadım yarın muayene var bakalım hayırlısıyla başlayacağız inşallah transfer hazırlığına canım
İnşallah canım hepimiz için her şey çok güzel olsun özlemle beklediğimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşalım inşallahHadi Allah yardımcınız olsun çok güzel olsun her sey
Amin cnm,çok sağol.yarın transferde hepinize dua edicem,siz de bana dualarınızda yer verirseniz sevinirimAyyy hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haber verirsin canım heyecan tavan yapmıştır. Benim adet gelince bile kalbim yerinden çıkacak sandım pozitif haberini bekliyoruz
Transferden sonra neler yapacaksın canım çalışıyor musun evde misin yanında kalan olacak mıAmin cnm,çok sağol.yarın transferde hepinize dua edicem,siz de bana dualarınızda yer verirseniz sevinirimMüminin mümine en güzel hediyesidir dua
YaaaBen varımkalbim pır pır
Evdeyim cnm,şu an çalısmiyorum.5 yaşında bir oğlum var.İlk deneme tüp bebekTransferden sonra neler yapacaksın canım çalışıyor musun evde misin yanında kalan olacak mı
Amin cnm hepimize nasip olsun,güzel haberler vermekYaaahadi hayırlı haberi birlikte bekleyelim ozamann
Ne durumdasın canım var mı bir belirtinBu mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?