- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.281
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al canım.O zaman pozitif mi benim 80 çıkmış
Yapmayı planlıyorum bakalım hele şu bı kaç gün geçsin bugün ablamlar gelicek bı kaç günde öyle geçer haftasonunu bitiririzSen yapacak misin canım
Çok teşekkür ederim canım Rabbim haber bekleyen herkese hayırlısı ile güzel haberler versin...Tebrikler iyi haber almak güzel
Amin çok çok teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al canım.
Benimde pozitif canım 10.günde kan verdim 265 çıktı sonucum.Diğer kızlardan niye haber gelmedi ki acaba
Çok şükür çok sevindim sağlıcakla büyüsün bebişim annesi bı katre kaldı sanırım haberi olan var miBenimde pozitif canım 10.günde kan verdim 265 çıktı sonucum.
Rabbim kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize negatif olanlara da hayırlısıyla en acilinden evlat nasip eylesin.
Katre olumsuz olmuştu zaten geçen haftalarda sanırımÇok şükür çok sevindim sağlıcakla büyüsün bebişim annesi bı katre kaldı sanırım haberi olan var mi
Tbrk ederim.. çok sevindim adınıza.. sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsunBenimde pozitif canım 10.günde kan verdim 265 çıktı sonucum.
Rabbim kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize negatif olanlara da hayırlısıyla en acilinden evlat nasip eylesin.
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eylesin bebişlerimiziBenimde pozitif canım 10.günde kan verdim 265 çıktı sonucum.
Erk n yapmıştı testi bu hafta tekrar yapicakti diye hatırladım bu arada senin çift mıydıKatre olumsuz olmuştu zaten geçen haftalarda sanırım
Yaaa bebeğimKızlar benimde negatif sonucum olmadı utmadı nasibim değilmiş oturup ağladım ağladım geldim
Kesinlikle katiliyorumIron Butterfly canım çok üzgünüm üzülme demeyeceğim acını yaşa sonra önceki olduğundan daha güçlü bir şekilde kalk. Umarım tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden bir bakmışsın hamile kalmışsın. Ama bak tecrübeyle söylüyorum ki 2.denemende daha güçlü ve tecrübeli olacaksın çok daha kolay gelecek süreç sana o bebekler buraya gelecek sadece henüz biraz daha vakit varmış
Yani senin 2.gün embriyosu bence bekle yükselebilir çok az da olsa bi Ümit varBen kan testi verdim bugün dü zaten kan verme günüm değerim sadece 2 çıktı
Yaaaaa teşekkür ederim gerçekten unutulmamak hatırlanmak çok güzel amin Rabbim nasip etsin inşallah ne zaman olur nasıl olur bilmiyorum ama Rabbim nasip etsinAmin canım. Ne hissettiğini şuan hissetmem mümkün değil. Geçmişte yaşadığım halde...
İnanmaktan vazgeçme. Bebeklerinin, süt kokularını koklamak, anne deyişlerini duymak her isteyen kadına nasip olur inşallah.
İyiyim canım iyiyim yıkılmadım ama ayaktada değilim ağladım ağladım uyudum uyandım yine Rabbim er demeden geç demeden nasip etsin inşallah cümlemizeIron Butterfly canım çok üzgünüm üzülme demeyeceğim acını yaşa sonra önceki olduğundan daha güçlü bir şekilde kalk. Umarım tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden bir bakmışsın hamile kalmışsın. Ama bak tecrübeyle söylüyorum ki 2.denemende daha güçlü ve tecrübeli olacaksın çok daha kolay gelecek süreç sana o bebekler buraya gelecek sadece henüz biraz daha vakit varmış
Evet maalesef olmadıYaaa bebeğiminşallah güzel şeyler olacak inanıyorum ben
Doktor adet olunca gel istersen bekletmeden yaparız dedi şimdi adet olmayı beklicem artık nasip diğerinde demekki oda değilse yolum daha var demek ki canım Allah razı olsunKesinlikle katiliyorumIron Butterfly
Ilkinde cok üzülüyorsun 2.de daha aklın başında daha makul oluyorsun. Benim ilkinde bende mutsuz umutsuzdum. Neden neden diye araştırdım doktor en son sebep aramak icin cok erken koyduğum yeri beğenmemistir dedi. O yuzden kendini neden nicinle uzma hayatina devam et. 2.adette baslayalim derse hazirsan bekleme basla hayirlisiyla gelsin insallah
Yok gülüm doktor ilaçları bıraktırdı adeti bekle adet olunca gel dediler bakalım dedim yaa nasibim ondadır belkiYani senin 2.gün embriyosu bence bekle yükselebilir çok az da olsa bi Ümit var
Koş git kan verMerhaba.. yaşım 39. 24 aralik İlk tüp bebek denemesi.cift embiryo.3.gun embiryosu...
transferin 4.gunden itibaren her gün yaptım silik hiç bir sekildi çıkmadı. Bugün 7.gun yaptım sabah ve şimdi.. bana hafif silik olarak görünüyor ama telefonda çekince parlıyor.sizce teşekkürler..
İnşallah hayırlı haberleri verirsin canımBende şimdi verdim kanı bakalım sonucu heyecanla bekliyorum, dua edin arkadaşlar
Hayırlısı olsun ne diyimEvet maalesef olmadı
Doktor adet olunca gel istersen bekletmeden yaparız dedi şimdi adet olmayı beklicem artık nasip diğerinde demekki oda değilse yolum daha var demek ki canım Allah razı olsun
Yok gülüm doktor ilaçları bıraktırdı adeti bekle adet olunca gel dediler bakalım dedim yaa nasibim ondadır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?