- 8 Aralık 2021
- 34
- 95
- 3
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.081
Merhaba, transferden sonra kaçıcı gününüz? Kaçıncı gün embriyosuydu? Değerleriniz gün gün nasıl arttı? Ben de pazartesi günü kese kontrolüne gidecektim değerim çok artmayınca cumayı bekledim. Yarın gideceğiz heyecan ve endişeyle bekliyoruz. SarılabilirizKızlar benim bıdıkta geç ilerliyor doktor ne yapacağımı şaşırdım bitirsem bitiremiyorum devam etsem değerin sınırlarda diyor bir %55 tır gidiyor bugün bırakıyorduk göz kırptı oradan bir şey bize ama çok minnak bu bir kese de diyemiyorum dedi doktor ne olduğundan emin olamadı dış gebelikten de şüphelendi o da gözükebilirmiş öyle maalesef izlemdeyim çok şiddetli ağrın olursa gel dedi her şey mümkün yani bir muallaktır gidiyorum yatışlarda dualardayım nasip diyorum pazartesi karar verecek doktorum forumda az artanlar var gördüm gelin sarışalım değerlerimiz artsın
Cevap gelmedi. Kanamasi olan kizlar coraspini kesdinizmi?Merhaba kizlar, nasilsiniz? Aranizda hemotomu olan var mi? Yani icerde kesenin disinda damar catlamasi sonucu kan birikimi.
Tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza :)Eki Görüntüle 2978788
Transferim 10uncu günü sabah test yaptım gidip Kan verdim bu şekilde yarın hastaneye gidicem
İnsallah iyi haberler canım benim söyle benim %55 şeklinde gitti hala da öyle gidiyor ilk testim 74 tü bugünde 3.haftanın içindeyim transferim 9 unda oldu son testim 430 civarı geldi 2 günde bir test oldum.Pazartesiye kadar da katlanması lazım mucizemi bekliyorum umarım katlanır sağlıklı olarak devam edebiliriz karar günüm pazartesiMerhaba, transferden sonra kaçıcı gününüz? Kaçıncı gün embriyosuydu? Değerleriniz gün gün nasıl arttı? Ben de pazartesi günü kese kontrolüne gidecektim değerim çok artmayınca cumayı bekledim. Yarın gideceğiz heyecan ve endişeyle bekliyoruz. Sarılabiliriz
Benimde 3.gunum belirtim yok gibi ilaçlara bağlıyorum genelde kendimi de pek dinlemiyorum bugün baya temizlik yaptım baya ayakta durdum duş aldım yemek konusunda da hiç dikkat etmiyorum her zaman nasıl yiyorsam öyle yiyorum bu çok uzun bı süreç eğer pozitifi görürsek ve uzun süreçte dikkat edebileceğim şeyler değil o yüzden kendimi kandırmayayimKızlar bugün transferden sonraki 2. Günüm, ben de çok mrk ediyorum, böyle test sonuçlarını gördükçe test yapıp bi an önce sonucu öğrenmek istiyorum.. hiçbir belirtim de yok.. kafamda deli sorular
Ya bel ağrım var ara ara rahmim bu hormonlar yüzünden sanırım sis gibi onun dışında iyiyim hiç bı hissiyatim yok gayet normalim rabbim hayirkisini versinMerhaba bende pazartesi transfer oldum herhangi bir değişiklik varmı vücüdunuzda
Demek sende aynisin gerçi ilk hamileligimle kiyasliyorum ilk aylar kanamalarım dışında hiç bi belirtim yoktu hamile demeye bin şahit ne koku ne aserme ne bulantı ağrı sızı şişlik hiç bişey mi olmazBende pazartesi transfer oldum hiçbir fark yok bende
Ben de açıkçası çikolata çay dışında herşeyi yiyorum.. ama temizlik yapmadım..yani olacağı varsa olacak artık.. bebinin kendisi bilir artıkBenimde 3.gunum belirtim yok gibi ilaçlara bağlıyorum genelde kendimi de pek dinlemiyorum bugün baya temizlik yaptım baya ayakta durdum duş aldım yemek konusunda da hiç dikkat etmiyorum her zaman nasıl yiyorsam öyle yiyorum bu çok uzun bı süreç eğer pozitifi görürsek ve uzun süreçte dikkat edebileceğim şeyler değil o yüzden kendimi kandırmayayim
Benim kızımda da ben hiç aserme koku bulantı hicbirsey olmadan rahat bir hamilelik geçirmiştim canım bu defa da nasip artık sadece arada rahimde bir doluluk hissi oluyor o da ilaclardandir diye düşünüyorum hayırlısı bakalımDemek sende aynisin gerçi ilk hamileligimle kiyasliyorum ilk aylar kanamalarım dışında hiç bi belirtim yoktu hamile demeye bin şahit ne koku ne aserme ne bulantı ağrı sızı şişlik hiç bişey mi olmazgerçi çok şükür bı belirti yaşamak istemiyorum mümkün olduğunca normal hayata devam ederek hamilelik yaşamak mükemmel olur Allah'ım herkesin gönlüne sore versin sağlıklı sihhatli hamilelikler doğumlar nasip etsin hepimize
2 3 adet sonrası başlıyorlar yani 2.3. hangisini seçersen. Belli olması için daha erken ilk transferindi test tarihinden 1 2 öncesinden daha önce çıkmaz demişti doktorda bana. Birde erken gebelik testi dışında çıkmıyor.Eğer olmazsa ne kadar sonra yine olması gerek tüp bebeğin bilginiz var mı kızlar
Ah canım ciddi misinKizlar Selam Benimkide maglesef olumsuz.nasip degilmis 2.tane daha dondurulmus embriyom var bakalim nasip kismet. kanamasi olanlar dikkat edin lutfen benim 3gun asiri kanamam oldu normal degil dememe ragmen Benim doktorum normal Dedi ve beni kabul etmedi. Sizler dikkatli olun❤
Kelimelerin bittiği yer, insan hiçbir şey diyemiyor maalesef allahtan dondurulmuş var allahtan her şeyin hayırlısı demek lazım :) rengi kırmızı mıydı yani bildiğin kanama gibi miydi canım?Kizlar Selam Benimkide maglesef olumsuz.nasip degilmis 2.tane daha dondurulmus embriyom var bakalim nasip kismet. kanamasi olanlar dikkat edin lutfen benim 3gun asiri kanamam oldu normal degil dememe ragmen Benim doktorum normal Dedi ve beni kabul etmedi. Sizler dikkatli olun❤
Sanırım bende negatifim Allah'ım yardımcımız olsun yolumuz uzun ve yıpratıcıKizlar Selam Benimkide maglesef olumsuz.nasip degilmis 2.tane daha dondurulmus embriyom var bakalim nasip kismet. kanamasi olanlar dikkat edin lutfen benim 3gun asiri kanamam oldu normal degil dememe ragmen Benim doktorum normal Dedi ve beni kabul etmedi. Sizler dikkatli olun❤
Kaçıncı gün embriyosu. Bİlmiyorum ama 5. Gün embriyosu ise 6. Günde bile pozitifi görenler var canım sen ama en az 9. Günü bekle benceEvet erken ama meraktan çatlıyorum, en erken kaçıncı gün yapsam peki?
Canısı benimki sen canını sıkma ama yazıncaSeninki nasıldı?
Geçmiş olsun canım zaten o doktorlar iyice bi sinir bozucuKizlar Selam Benimkide maglesef olumsuz.nasip degilmis 2.tane daha dondurulmus embriyom var bakalim nasip kismet. kanamasi olanlar dikkat edin lutfen benim 3gun asiri kanamam oldu normal degil dememe ragmen Benim doktorum normal Dedi ve beni kabul etmedi. Sizler dikkatli olun❤
Amin canım aminKızlar benimki de negatif sanırım biraz üzgünüm evet farkındayım her şey bir zamanı var ama Allah kalbimize ferahlık versin, inşallah en kısa zamanda hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?