2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba, transferden sonra kaçıcı gününüz? Kaçıncı gün embriyosuydu? Değerleriniz gün gün nasıl arttı? Ben de pazartesi günü kese kontrolüne gidecektim değerim çok artmayınca cumayı bekledim. Yarın gideceğiz heyecan ve endişeyle bekliyoruz. Sarılabiliriz

İnsallah iyi haberler canım benim söyle benim %55 şeklinde gitti hala da öyle gidiyor ilk testim 74 tü bugünde 3.haftanın içindeyim transferim 9 unda oldu son testim 430 civarı geldi 2 günde bir test oldum.Pazartesiye kadar da katlanması lazım mucizemi bekliyorum umarım katlanır sağlıklı olarak devam edebiliriz karar günüm pazartesi

Kızlar bugün transferden sonraki 2. Günüm, ben de çok mrk ediyorum, böyle test sonuçlarını gördükçe test yapıp bi an önce sonucu öğrenmek istiyorum.. hiçbir belirtim de yok.. kafamda deli sorular
Benimde 3.gunum belirtim yok gibi ilaçlara bağlıyorum genelde kendimi de pek dinlemiyorum bugün baya temizlik yaptım baya ayakta durdum duş aldım yemek konusunda da hiç dikkat etmiyorum her zaman nasıl yiyorsam öyle yiyorum bu çok uzun bı süreç eğer pozitifi görürsek ve uzun süreçte dikkat edebileceğim şeyler değil o yüzden kendimi kandırmayayim

Bende pazartesi transfer oldum hiçbir fark yok bende
Demek sende aynisin gerçi ilk hamileligimle kiyasliyorum ilk aylar kanamalarım dışında hiç bi belirtim yoktu hamile demeye bin şahit ne koku ne aserme ne bulantı ağrı sızı şişlik hiç bişey mi olmaz gerçi çok şükür bı belirti yaşamak istemiyorum mümkün olduğunca normal hayata devam ederek hamilelik yaşamak mükemmel olur Allah'ım herkesin gönlüne sore versin sağlıklı sihhatli hamilelikler doğumlar nasip etsin hepimize

Ben de açıkçası çikolata çay dışında herşeyi yiyorum.. ama temizlik yapmadım..yani olacağı varsa olacak artık.. bebinin kendisi bilir artıkama bi yandan da mrk ediyorum..

Benim kızımda da ben hiç aserme koku bulantı hicbirsey olmadan rahat bir hamilelik geçirmiştim canım bu defa da nasip artık sadece arada rahimde bir doluluk hissi oluyor o da ilaclardandir diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

Eğer olmazsa ne kadar sonra yine olması gerek tüp bebeğin bilginiz var mı kızlar
2 3 adet sonrası başlıyorlar yani 2.3. hangisini seçersen. Belli olması için daha erken ilk transferindi test tarihinden 1 2 öncesinden daha önce çıkmaz demişti doktorda bana. Birde erken gebelik testi dışında çıkmıyor.

sen umutsuzlanma ama olmazsa da kısmet ilk denemede tutma ihtimali cidden çok düşük hiç bir sorun olmaması lazımki ilk denemede tutsun birde erken embriyolarda da çok sağlıklı olmak lazımki tutsun.

sen kendine ikinci denemende çok iyi bakarsın yemene içmene 1 ay önceden dikkat edersin spor yaparsın olur Allahın izniyle sıkma şimdiden canını

Ah canım ciddi misin çok üzgünüm doktorlar normal gelmeme gerek yok demişti ısrarla doğru hatırlıyorum dimi? E sen ne zaman kan testi verdin ne zaman gittin doktora

Kelimelerin bittiği yer, insan hiçbir şey diyemiyor maalesef allahtan dondurulmuş var allahtan her şeyin hayırlısı demek lazım :) rengi kırmızı mıydı yani bildiğin kanama gibi miydi canım?

Sanırım bende negatifim Allah'ım yardımcımız olsun yolumuz uzun ve yıpratıcı

Seninki nasıldı?
Canısı benimki sen canını sıkma ama yazınca
9.gün 5.98
11.gün 12
13.gün 38
16.gündü galiba 43 çıkmıştı
İnşallah senin kat kat artar canım doktorum 12’den 38 i görünce bu bi mucize demişti yani her şey olabilir Dualarımız seninle

Geçmiş olsun canım zaten o doktorlar iyice bi sinir bozucu bebeğim inşallah bi dahakine tutunurlar bize içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…