- 14 Şubat 2021
- 8.421
- 22.476
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.901
Tek umudum bekleyip olumlu sonuç almak şuan karnım çok ağrıyo sol göğüsün ağrıyo iğne yerlerim ağrıyo kasığımda arada hafif hafif ağrıyor ama hepsi ilaçlardan hem ilaç kağıtlarını okudum hemde internette araştırdımÇok az kalmış bende de yoktu belirti bekleme içime doğuyor olacak seninde insAllah
Takdiri ilahi üzülmeyin demem üzülün ama sonra yine pes etmeden yolunuza devam edin Allah'ım önünüze hayırlı kapılar açsın inşallah geçmiş olsunKızlar cvp yazan herkese teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Değerim 110dan 117 ye çıkmıştı. Doktorum devam etmez bu, ilaçları bırak dedi… geride 4 tane donmuş embriyom var yapacak bişey yok nasibimizde yokmuş
Anladım canım çatlıcam yarına kadarBana haftasına dediler gel diye kimine 2 3 gün sonra da deniyor sanırım gel diye gülüm
6aralıkdı ben Adetlıyken gıttıgımde ilaca basladım 1hafta kullandım kontrole gittım 1hafta sonraya 20 aralıkta transfer gunu vermışdı bana Dr... Tabı bu rahimin kalınlasmasına baglı eger uygun kalınlıkdaysa gun veriyorRahim kalınlığına kontrole gidince eğer sıkıntı yoksa kaç gün sonraya transfer günü veriliyor bu süreçte beraberdik ama beynim durdu hatırlamıyorum
Hayırlısı canım sağlıklı bir gebelik olsun daBenim şuan öyle ilk gebeligimde 5. Gün embriyosu 10. Gün değerim 225 di tek yumurta ikizim olmustu
Ben 40 kadar taşımaya razıyım hiç sorun değilHadi maasallah insallh
Kııız niye öyle düşünüyorsun kendine geeeeelKendimce umudum var mı yok mu onu bile bilmiyorum
Ay benim 17 sindeydi. Haftaiçi erken gebelik testi yaptım negatifti. Şimdi korkuyorum yapmaya yarın kan versem çıkar artık benceBenle aynı 18aralıkta 3.gün taze transfer olan biri vardı kimdi yaa o az kendini bi desin
Onlar hepimizde var gibi olmayan bir kaç kişi ancak çıkar. Olacak olacak inşallah olacak ben hissediyorumTek umudum bekleyip olumlu sonuç almak şuan karnım çok ağrıyo sol göğüsün ağrıyo iğne yerlerim ağrıyo kasığımda arada hafif hafif ağrıyor ama hepsi ilaçlardan hem ilaç kağıtlarını okudum hemde internette araştırdım
Kııız niye öyle düşünüyorsun kendine geeeeelgüzel olacak Allahın izniyle umudunu kaybetme iki seçeneğe de hazırlıklı ol ama güzel düşünelim güzel olsun
Onlar hepimizde var gibi olmayan bir kaç kişi ancak çıkar. Olacak olacak inşallah olacak ben hissediyorum
Hıııımm herkesin farklı ama ortalama 20 gün gibi duruyor benim yarın 17. Günüm6aralıkdı ben Adetlıyken gıttıgımde ilaca basladım 1hafta kullandım kontrole gittım 1hafta sonraya 20 aralıkta transfer gunu vermışdı bana Dr... Tabı bu rahimin kalınlasmasına baglı eger uygun kalınlıkdaysa gun veriyor
Drunuza guvenın tabı test yaptırmakda onemlı ama kullanın dıyorsa vardır bır bıldıgi ben ilk tup bebek tedavimde hamıle kalmıs dım 8 haftalık kalbi durdu ve benım kullanmam gerekirdı arada dondurulmuş denedik o kimyasal dı ucuncu denemede hamıleydım ozaman Dr pıhtılaşma olmasın dıye hap verdı ilk zamanlar hap olarak sonrası belli bir aydan sonra gobekden igne kullandım pıhtılaşma icın.. Bebegın beslenebılmesıi icın kan akisi cok onemlı zaten bır sure sonrası Dr kararı bırakıp bırakmamak...Sizler bilgilisiniz sanırım.benim bir düsügüm var diye simdi oksapar kullanıyorum. Bu testi yapmadan ezbere kullanmak ne kadar mantıklı. Tup bebek harici ozel bi doktora gittim oksaparı bosuna kullandırıyolar gerek yok dedi
Canım hakkında hayırlısı olmuş ne guzel bak embiryon var benim yoktu bile maasallahKızlar cvp yazan herkese teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Değerim 110dan 117 ye çıkmıştı. Doktorum devam etmez bu, ilaçları bırak dedi… geride 4 tane donmuş embriyom var yapacak bişey yok nasibimizde yokmuş
Canım ovitrelle kullandın mı transferden sonra belirtilerin var mı nasıl durumun aynı gün transfer olmuşuzAy benim 17 sindeydi. Haftaiçi erken gebelik testi yaptım negatifti. Şimdi korkuyorum yapmaya yarın kan versem çıkar artık bence
Umutlu ol canım ben senden gelicek güzel haberi bekliyorum bana da umut olucaksın inşKendimce umudum var mı yok mu onu bile bilmiyorum
Hayırlısıyla al gününü gel bakalımAnladım canım çatlıcam yarına kadar
Umut her zaman var canım benimKendimce umudum var mı yok mu onu bile bilmiyorum
Sanırım ikimiz dışında daha önce kimse 2 ci gün embriyosu ne denemiş ne de bilgi sahibi nette biele tam bir bilgi yok buna dairUmutlu ol canım ben senden gelicek güzel haberi bekliyorum bana da umut olucaksın inş
Yaaa ne kadar üzülsemde hamd ediyorum çok şükür çünkü bu aşamalar bile bana rüya gibi geliyordu şimdi tarihi olmayan duygular yaşıyoruz aslındaUmut her zaman var canım benimolumlu ya da olumsuz bu bizim yolculuğumuz. Allah’ın takdiri diyip yolculuğumuzu seveceğiz umut ederek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?