2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Çok az kalmış bende de yoktu belirti bekleme içime doğuyor olacak seninde insAllah
Tek umudum bekleyip olumlu sonuç almak şuan karnım çok ağrıyo sol göğüsün ağrıyo iğne yerlerim ağrıyo kasığımda arada hafif hafif ağrıyor ama hepsi ilaçlardan hem ilaç kağıtlarını okudum hemde internette araştırdım

Takdiri ilahi üzülmeyin demem üzülün ama sonra yine pes etmeden yolunuza devam edin Allah'ım önünüze hayırlı kapılar açsın inşallah geçmiş olsun

Rahim kalınlığına kontrole gidince eğer sıkıntı yoksa kaç gün sonraya transfer günü veriliyor bu süreçte beraberdik ama beynim durdu hatırlamıyorum
6aralıkdı ben Adetlıyken gıttıgımde ilaca basladım 1hafta kullandım kontrole gittım 1hafta sonraya 20 aralıkta transfer gunu vermışdı bana Dr... Tabı bu rahimin kalınlasmasına baglı eger uygun kalınlıkdaysa gun veriyor

Onlar hepimizde var gibi olmayan bir kaç kişi ancak çıkar. Olacak olacak inşallah olacak ben hissediyorum

Kııız niye öyle düşünüyorsun kendine geeeeel güzel olacak Allahın izniyle umudunu kaybetme iki seçeneğe de hazırlıklı ol ama güzel düşünelim güzel olsun

Onlar hepimizde var gibi olmayan bir kaç kişi ancak çıkar. Olacak olacak inşallah olacak ben hissediyorum

Allah razı olsun inşallah sağolasınız kızlar Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın

Hıııımm herkesin farklı ama ortalama 20 gün gibi duruyor benim yarın 17. Günüm

Drunuza guvenın tabı test yaptırmakda onemlı ama kullanın dıyorsa vardır bır bıldıgi ben ilk tup bebek tedavimde hamıle kalmıs dım 8 haftalık kalbi durdu ve benım kullanmam gerekirdı arada dondurulmuş denedik o kimyasal dı ucuncu denemede hamıleydım ozaman Dr pıhtılaşma olmasın dıye hap verdı ilk zamanlar hap olarak sonrası belli bir aydan sonra gobekden igne kullandım pıhtılaşma icın.. Bebegın beslenebılmesıi icın kan akisi cok onemlı zaten bır sure sonrası Dr kararı bırakıp bırakmamak...

Canım hakkında hayırlısı olmuş ne guzel bak embiryon var benim yoktu bile maasallah Sıkma canını yumurta toplama işlemin olmayacak hemen trasfer evresine geçeceksin ne güzel iyi düşün hakkında hayırlısı olsun

Umut her zaman var canım benim olumlu ya da olumsuz bu bizim yolculuğumuz. Allah’ın takdiri diyip yolculuğumuzu seveceğiz umut ederek
Yaaa ne kadar üzülsemde hamd ediyorum çok şükür çünkü bu aşamalar bile bana rüya gibi geliyordu şimdi tarihi olmayan duygular yaşıyoruz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…