- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.881
Kollarım mor ilk vurduğunuzda iki dk boyunca üstüne bastırın sonra soğuk bir şey koyun morarıklar küçük oluyor en azından.Kışın önemli değil de yazın gören şiddet görüyoruz sanabilir.Benim kollarım aşırı zayıf onunla da alakalı morarıyor olabilir.Göbekte sizde morluk oluştu mu ya da acıyor mu göbek?Koldan hic yaptırmadım canım. Kol çok acıyor morariyor dediler .bende gobusten yapıyorum
Benim progestanım proluton depot 3 günde 1 kalçadan.Onun için göbek kısmım boş ama işte ben irrite oluyorum diye göbek yapmadım hiç kan sulandırıcıyıGobekten progestan dex, koldan oksapar yapıyorum. Baslarda cok rahatti artik kanıyor morariyor
Yarın transfer olcaksınız Allah'ım siza sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallahHoşbuldum
Çok zayifsaniz iğneyi dik değil yan vurun. O an aciyor biraz sonra geçiyor.cok morluk olmuyor.vurduktan sonra kesinlikle ovmamak gerekiyor.ovunca mosmor olur dedilerKollarım mor ilk vurduğunuzda iki dk boyunca üstüne bastırın sonra soğuk bir şey koyun morarıklar küçük oluyor en azından.Kışın önemli değil de yazım gören şiddet görüyoruz sanabilir.Benim kollarım aşırı zayıf onunla da alakalı morarıyor olabilir.Göbekte sizde morluk oluştu mu ya da acıyor mu göbek?
Teşekkür ederimÇok zayifsaniz iğneyi dik değil yan vurun. O an aciyor biraz sonra geçiyor.cok morluk olmuyor.vurduktan sonra kesinlikle ovmamak gerekiyor.ovunca mosmor olur dediler
Ben ilk iki transferimde de şimdikinde de oksaparı hep göbekten kullandım. İğneyi vurmadan önce avucumun içinde vücut ısısına getiriyorum ve çok yavaş veriyorum iğneyi daha doğrusu eşim yapıyo ilk zamanlar normal enjekte ediyodu ağlıyordum ağrısından sonraları oldukça yavaş enjekte edip birde iğneyi çekince kolanyalı pamukla sıkıca basıyorum hiç ovalamıyorum morarma olmuyor ve daha az acıyorKollarım mor ilk vurduğunuzda iki dk boyunca üstüne bastırın sonra soğuk bir şey koyun morarıklar küçük oluyor en azından.Kışın önemli değil de yazın gören şiddet görüyoruz sanabilir.Benim kollarım aşırı zayıf onunla da alakalı morarıyor olabilir.Göbekte sizde morluk oluştu mu ya da acıyor mu göbek?
Benim şuan öyle ilk gebeligimde 5. Gün embriyosu 10. Gün değerim 225 di tek yumurta ikizim olmustucanım senın 450 gibi bir değer değşl miydi sanki öyle bir şeyler okudum senın 3.gün mü 5 mi eski mesajlarına bakayım derken
Tabiki yaş deneme gün transfer yazarmısınBende tabloya dahil olabilirmiyim benide dahil ederseniz sevinirim arkadaşlar
Eneee benim doğum günüSağlıklı olsunlar da ben prematüre olmasından çok korkuyorum zorlanmasın doğduğu gün evimize gelebilelim istiyorum insAllah
31 Aralık'ta test günüm canım ama hiç bir belirtim yok olanlarda hep ilaçlardan sanırım
Oyle yapıyoruz ama bnm tenim hassas sanırım cnmCanım vururken eti topla ve pamukla ovma. Vur çek.ovarsan mosmor kalır
Amin inşallah çok teşekkür ederimYarın transfer olcaksınız Allah'ım siza sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallah
Bende Eylül 15 diyor senden sonrayizEneee benim doğum günübenimki de 8 Eylül yazıyo seninki benden sonra degilmiydi kız
İşte bizdede ben bakamiyorumIyi bari onlar yapàbikiyorsa benim eşim çok üzülüyor .bakamiyor yaparken
Çok az kalmış bende de yoktu belirti bekleme içime doğuyor olacak seninde insAllah31 Aralık'ta test günüm canım ama hiç bir belirtim yok olanlarda hep ilaçlardan sanırım
Aynen benimde göbekten morariyo kola geçtikGobekten progestan dex, koldan oksapar yapıyorum. Baslarda cok rahatti artik kanıyor morariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?