- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Bizimki topik dostluğuMAŞALLAH DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci deneyimleyip bilgilerimizi tecrübelerimizi birlikte
takip edelim ne dersiniz benim kaderyoldaşlarım
efsunn210102 @Selin n Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyoruz
HADİ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
İSİM YAŞ DENEME TRANSFER SONUÇ
Loya-Kiana @Selin n 26 1.ci deneme efsunn210102 25 1.ci deneme Iron Butterfly 25 1.ci deneme @Ilaymilya 30 7.ci deneme 26 Kasım transfer sonuç beklemede @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme
İnşallah canısı inşallah nice güzel haberler almak nasip olur hepimizeBizimki topik dostluğu
Ellerine sağlık canım benim bol pozitifli topiğimiz olur inşalaah.
Hoşgeldin ablacım aramıza İNŞALLAH bu güzel yolda hepimizin yuvası mutlulukla dolarSelam arkadaşlar, dilerim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
Ben 43 yaşındayım , 3. denemem. Sebepsiz infertilite. 7 aralıkta dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilecek
Adetin 2. günü gittim, estrofem ve aspirin başladık. Yarın 2. kontrolüm .
Hoşgeldiniz inşallah güzel süreçler bizleri bekliyor...Selam arkadaşlar, dilerim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
Ben 43 yaşındayım , 3. denemem. Sebepsiz infertilite. 7 aralıkta dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilecek
HosgeldinizzzzzSelam arkadaşlar, dilerim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
Amin canım insallahHoşgeldin ablacım aramıza İNŞALLAH bu güzel yolda hepimizin yuvası mutlulukla dolar
Ahahahaha bunun ocak şubat mart icin olanı da olcak mı acaba meraklardayım :) uğursuz kasım ya böyle bişey yok
Bizde bu şansla 13.ay bile oluşabilirAhahahaha bunun ocak şubat mart icin olanı da olcak mı acaba meraklardayım :) uğursuz kasım ya böyle bişey yok
Nasip canım nasip bekleyerek geçen en güzel günler bizi bulsun inşallahAhahahaha bunun ocak şubat mart icin olanı da olcak mı acaba meraklardayım :) uğursuz kasım ya böyle bişey yok
Hiç sormaaaa amaaaan battı balık yan gider napalım dünyanın sonu değil ya olmazsa dünyayı gezeriz dicem de döviz almış gidiyor anca kapının önüne cıkar cıkar gireriz :)Bizde bu şansla 13.ay bile oluşabilir
hoşbulduk canım insallah bakalım nasip tabiki durmak yok yola devam :)Nasip canım nasip bekleyerek geçen en güzel günler bizi bulsun inşallahhoşgeldin
Sus sus günde mi takip ettikçe bırak cocuk dogurmayi anamin karnına geri dönmek istiyorumHiç sormaaaa amaaaan battı balık yan gider napalım dünyanın sonu değil ya olmazsa dünyayı gezeriz dicem de döviz almış gidiyor anca kapının önüne cıkar cıkar gireriz :)
Güzel mevlam hakkımızda hayırlısını versin bakarsınız bu topik bize uğur getirirhoşbulduk canım insallah bakalım nasip tabiki durmak yok yola devam :)
Aynen valla doğruSus sus günde mi takip ettikçe bırak cocuk dogurmayi anamin karnına geri dönmek istiyorum
olumsuz hicbirsey yokAdetime son 5 gün kalmış eğer düzenim bozulmamışsa haftaya hastane gözüküyor banatabi korktuğum başka birşey gerçekleşmesse
ahahah aynen öyle valla sen bidaha ne zaman gideceksin şimdi hastaneyeSus sus günde mi takip ettikçe bırak cocuk dogurmayi anamin karnına geri dönmek istiyorum
adet icin düzenin bozulmasıyla ne gerçekleşcek kız başka süpriz hamilelikten başka bişey gelmio benim aklıma :)Adetime son 5 gün kalmış eğer düzenim bozulmamışsa haftaya hastane gözüküyor banatabi korktuğum başka birşey gerçekleşmesse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?