• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bna verlmiyor şuan diğer devlet hastanesi de sadece serum verip progestan yapmıyordu 🤷‍♀️ demek ki her yerin farklı
Muhtemelen canim her yigidin yogurt yemesi farkli derler doktorlarin da kendine gore izledigi bir yol oluyor 2gunde oksapar igne vurulmustu ayriyeten bana

Kizlar malesef iyi haberlerle gelmedim. Hic hazirligim yokken doktorum vaginal ultrasonla acilma var mi diye bakti, smear aldi😢 Gunde 3 kasilmadan fazlasi tehlikeliymis, 4olursa araman gerekir dedi. Sizin de bilginiz olsun. Bir suru ilac verdi hepsini kullanip iki hafta takipte kalicaz, eger devam ederse sebebini arastirmaya devam edicek. Simdi kan ve aldigi diger orneklerjn sonucu ptesi cikicak o zaman anlicaz neden bu kadar cok kasilma oldugunu😢
Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız süreci atlatacaksınız . Ben kasılmanın ne olduğunu cidden anlamıyorum netten bakınca da saçma sapan birbirini tutmayan adlandırmalar var olsa da anlamayacagim o kadar yani :/

Kizlar malesef iyi haberlerle gelmedim. Hic hazirligim yokken doktorum vaginal ultrasonla acilma var mi diye bakti, smear aldi😢 Gunde 3 kasilmadan fazlasi tehlikeliymis, 4olursa araman gerekir dedi. Sizin de bilginiz olsun. Bir suru ilac verdi hepsini kullanip iki hafta takipte kalicaz, eger devam ederse sebebini arastirmaya devam edicek. Simdi kan ve aldigi diger orneklerjn sonucu ptesi cikicak o zaman anlicaz neden bu kadar cok kasilma oldugunu😢
Gecmis olsun canim hangi ilaclari verdi bu donemde yalanci kasilmalar da olabiluyor ama sancin mi vardi senin

Nst girdinmi peki cnm :s hayirli haberler alirsin ins pztsi

Bebeğin göbeğinde top gbi oluyor mu veya serteliyor mu

Son düzenleme:
Muhtemelen canim her yigidin yogurt yemesi farkli derler doktorlarin da kendine gore izledigi bir yol oluyor 2gunde oksapar igne vurulmustu ayriyeten bana
Aynen . Yok vurmadı bana sizin sancı kaç çıkıyordu

Ben 23haftaliktim daha canim o kadar korkmustum ki cok sukur yoktu ama kasilmalarim falan devam ediyor cok fazla ayaga kalkmiyorum
Çok şükür, bnde 10.haftamdan heri yatyrdum ailemn yanındaydım, kendi evime geldm bebek kıyafetlerini ayarldm dolabını yerleştirdim sonra olan oldu 😔 sizde dikkat edin atlatalım inşallah bu günleri

Çok şükür, bnde 10.haftamdan heri yatyrdum ailemn yanındaydım, kendi evime geldm bebek kıyafetlerini ayarldm dolabını yerleştirdim sonra olan oldu 😔 sizde dikkat edin atlatalım inşallah bu günleri
Ben de gecen gun tetanoz asimi vurdurmak icin saglik ocagina gittim 2gun kasilma ve agri yasadim rabbim korusun evlatlarimizi insallah gelisimlerini tamamlarlar saglikla aliriz kucagimiza 🤲

Az daha dursun hemmen doğurcam göbeğimi severken helak oluyorum 🥲 sabah bi kalktım sağa doğru sipsivri 🥲 Oyy annem diyorum toton mu var burda bacakların mı var? Kırt kırr ısırcam onlarıı 🥲
Oy yesinler😍😅 aynen dogsalar da sevsek hayirli vaktinxe

Ben de gecen gun tetanoz asimi vurdurmak icin saglik ocagina gittim 2gun kasilma ve agri yasadim rabbim korusun evlatlarimizi insallah gelisimlerini tamamlarlar saglikla aliriz kucagimiza 🤲
İnşallah canım 🤲

Genel olarak ev temizligini ne zaman yapacaksiniz .. ? Valla ruyalarima giriyor artik ev temizligi . Temizlik olmadan dogurursam :KK57:
Seninle aynıyız. Ben kasım ayını bekliyorum. Derinlemesine temizleteceğim evi. Koltukları bile yıkatacağım. Ama biraz doğuma yakın olsun ki ev uzun süre temiz kalsın istiyorum. Tabii o zamana kadar kaloriferler de tam gün yanmaya başlar, koltuklar hızlı kurur diye de bekletiyorum. Merkezi sistem ile ısınıyor da bizim site. Doğalgaz yine.

Canım yaklaşık 3 haftadır yatıyorum. Ama artık yatmaktan da yoruldum. Dün ve bugün kalktım. Gelinimizinde yardımı ile birşeyleri hazır etmem lazım. Sonuçta 2.5 cm açıklık var. Her her dakika birşey gelişebilir. Mecbur hazırlık için bana ihtiyaç var evde çoğu şeyin yerini bilmiyor gelinimiz
Kalkmamaya çalış lütfen yerini söyle bulsunlar, bebişlerin bir gün bile fazladan karnımızda kalması çok önemli, bende yatıyorum ilk çocukta erken doğumdu

Sen yaşadığın şeyin kasılma olduğunu nasıl anladın? Benim de son 1 hafta 10 gündür ekstra hissettiğim şeyler var da. Sanki karnım ara ara farklı bölgelerden geriliyor. Bebek sanki iki eliyle iki yandan karnımı esnetip kendine yer açıyor gibi bir gerilme. Bir de sanki içinde kendi kollarını bacakları iki yana açmış esniyor da karnım geriliyormuş gibi. Acaba bu yalancı doğum sancısı dedikleri şey mi? Yoksa o kasıklarımda olursa mı doğum sancısı oluyor?

Back
X