- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
Bana o zman da sahte gelmişti ahha ama yaşanymuş sonra alel acele nikah kıymak zorunsa kaldılrInanılmaz ama tlcde program yaptılar inandık böylelerine valla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana o zman da sahte gelmişti ahha ama yaşanymuş sonra alel acele nikah kıymak zorunsa kaldılrInanılmaz ama tlcde program yaptılar inandık böylelerine valla.
Ay bi de evli değilken ne zor durum yav.Bana o zman da sahte gelmişti ahha ama yaşanymuş sonra alel acele nikah kıymak zorunsa kaldılr
Hoş da değil ama olmuş artık , sevgilisi de sahiplendi çok şükür sorun yaşamadıAy bi de evli değilken ne zor durum yav.
Neyse yargılamıyorum tabi. Sen kese görmüş müydün canım?Hoş da değil ama olmuş artık , sevgilisi de sahiplendi çok şükür sorun yaşamadı
Evet canm pazartesi gördk çok şükür oluşmuş dedi doktor 2 hafta sonra embryo ve kalp atıışı için gel dedi .Neyse yargılamıyorum tabi. Sen kese görmüş müydün canım?
Şimdi baktım 5 gün önde görünüyorsun benden. Ben de cuma gideceğim kese için. Bebe görme ümidim de var nedense.Evet canm pazartesi gördk çok şükür oluşmuş dedi doktor 2 hafta sonra embryo ve kalp atıışı için gel dedi .
Ay hadi inşallahh ❤ ya ama doktor 4 4 buçuk haftalık dedi bnm için adete göre uymuyo söyledği ama 4 4 buçuk haftalkta karından ultrasndan kese görnmyor diye okudum bilemdm bende.Şimdi baktım 5 gün önde görünüyorsun benden. Ben de cuma gideceğim kese için. Bebe görme ümidim de var nedense.
Ben kendim hesapladım. Çünkü yumurtlamamdan eminim. Hatta 3 gün geç yumurtlamışım. Regl tarihini de ona göre atıyorum kafamdan. Gittiğimde 5+4 olacak.Ay hadi inşallahh ❤ ya ama doktor 4 4 buçuk haftalık dedi bnm için adete göre uymuyo söyledği ama 4 4 buçuk haftalkta karından ultrasndan kese görnmyor diye okudum bilemdm bende.
Ay bi arkadşımın sancısı dahi olmamı doğuma 2 3 hafta kala rastgele hastaneye gitmiş o zaman öğrenmiş hala inanamyrum
Inanılmaz ama tlcde program yaptılar inandık böylelerine valla.
Ay biri ikiz doğuruyodu hem de.Aklım almıyor ya nasıl farkedilmez
Aynen, ben de çok izledim o programı bi ara
Günaydıııın.Günaaaydııınnnn canım anneler
2 hafta sonra netleşir inşallah benmdeBen kendim hesapladım. Çünkü yumurtlamamdan eminim. Hatta 3 gün geç yumurtlamışım. Regl tarihini de ona göre atıyorum kafamdan. Gittiğimde 5+4 olacak.
İnan bnmde almıyor , kız zaten kiloluydu hiç kilo almamış belli değildi son haftasında bile. Ama işte bebekte mi hiç kıpırmadı diye merk edyr insanAklım almıyor ya nasıl farkedilmez
Aynen, ben de çok izledim o programı bi ara
Netleşir netleşir2 hafta sonra netleşir inşallah benmde
allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ben 2 günde bir kan verdim bu sabah yine verdim öğlene doğru çıkar sonucu senin kan değerin kaç çıktıSanırım aynı günlerde doğum yapacağız nasip olursaa benimde kanda pozitf cıktı bat 2 gün geçti
Bu sabah erken uyandım bu bile bi farklılık benim içinKizlar bu sabah hangi belirtiyle uyandiniz ben de sol kasik agrisi var bacagimi cektirio sanki
Ben de 2 3 gun 6da kalkmistim benden 2 3 gun sonra geliyorsun galiba mervisBu sabah erken uyandım bu bile bi farklılık benim için
allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ben 2 günde bir kan verdim bu sabah yine verdim öğlene doğru çıkar sonucu senin kan değerin kaç çıktı