- 25 Temmuz 2013
- 12.805
- 52.336
Evet yenmeli tabi de ben henüz yemeye başlamadım. Başlar mıyım bilinmez.Nideeen? Bana çok faydali ye dedi herkes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yenmeli tabi de ben henüz yemeye başlamadım. Başlar mıyım bilinmez.Nideeen? Bana çok faydali ye dedi herkes.
Üzdün. Bana da daş ye deseler kemirecem.Ben faydalı şeylere karşı oluyoring
Espri bi yana, cıkkkks sevmiyorum canım ben.
Basla başla.Evet yenmeli tabi de ben henüz yemeye başlamadım. Başlar mıyım bilinmez.
Hamileyken tüp bebek yaptıran M. Negatif sonuç alınca doktorlara tazminat davası açtı. İşte detaylar...O zaman ben 4 aylıkken 1 tüp bebek denemesi yaptım negatif aldım.
Ramazan geliyor hurmalardanda faydalanmak gerekBasla başla.
Ayyy hurma çok severim.Ramazan geliyor hurmalardanda faydalanmak gerek
Aldım biliyo musun 1 tane yedim. O da iyi di mi onu da yiyeyim.Ramazan geliyor hurmalardanda faydalanmak gerek
Ay deme ben de onu hiç sevmiyom ya. Ananaslı meyve suyu bile içmem.ananas da tavsiye ettiler bana bebeğin rahime tutunması için hemde antikoagülan kan sulandırıcı özelliğide varmış
Ayyy hurma çok severim.
Bende severimm iyi iyi onuda cok okumuştum faydalı diye böyle böyle dünyaya kıtlığı getiririzAldım biliyo musun 1 tane yedim. O da iyi di mi onu da yiyeyim.
Böyle böyle mideleri de bozcaz onu ye bunu ye derken.Bende severimm iyi iyi onuda cok okumuştum faydalı diye böyle böyle dünyaya kıtlığı getiririz
Ozaman soruyu gelsin Neresinden ?Ben fındık da yiyom hergün kabuğunu kendim kırıp. Kavrulmamış. Çünkü karadenizliliquee.
bende hiç yemezdim. ama önerilince yemeye başladım2 günde bir ananası bitiriyorum şimdilikAy deme ben de onu hiç sevmiyom ya. Ananaslı meyve suyu bile içmem.
Düzce. Ama Yalova'da yaşıyorum.Ozaman soruyu gelsin Neresinden ?
Şifa olsun.bende hiç yemezdim. ama önerilince yemeye başladım2 günde bir ananası bitiriyorum şimdilik
Bak burada çatışıyoruz ben ananas severim, kokusuna hastayım. Ama dikkat ananas çok tüketmemeliymiş, tabii her şey gibi fazlası zarar.Ay deme ben de onu hiç sevmiyom ya. Ananaslı meyve suyu bile içmem.
O kadarcık olsun canım napalım.Bak burada çatışıyoruz ben ananas severim, kokusuna hastayım. Ama dikkat ananas çok tüketmemeliymiş, tabii her şey gibi fazlası zarar.
Kahkahalarla güldüm ya Allah da seni güldürsün.Bende severimm iyi iyi onuda cok okumuştum faydalı diye böyle böyle dünyaya kıtlığı getiririz
Bende ordu ama Balıkesirde yaşıyorum olsun yinede hemşeriyiz diyelimDüzce. Ama Yalova'da yaşıyorum.