2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Günaydın kızlar bir süredir bende takip ediyordum bu başlığı. Hesabıma giriş yapamayınca yazamıyordum neyseki siteye girebildim Benim de bu süreçte 2. Denemem. İlkinde iki embriyo yerleştirilmişti. Şimdi ise toplanan 5 yumurtadan 5. Güne gelen tek embriyo yerleştirildi. Beta Hcg sonucunu 31’inde alacağım. İlkinde gün geçmişti bu sefer hiç geçmiyor gibi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız Rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin.

Günaydın canım hayırlı olsun inşallah tutunmustur

Kızlar nasılsınız? benim yarın son kontrolüm var sonrasında pazartesi günü opu olacak. Gonal f beraberinde merional ve cetrotide iğneleri de kullanıyorum pazartesiden beri. Göğüslerim aşırı şişti dokunamıyorum bile bu hormonlar beni mahvetti ve sıkıldım açıkcası iğne yapıp durmaktan. Aslında şu an yeterince yumurtam var ama pazartesiyi bekleyelim dedi doktor ne kadar çok olursa o kadar iyi dedi. Şimdi anlamadığım zaten tek embriyo transferi yapılmıyor mu? 30 tane olsa yumurtam ne yapacaklar o kadar yumurtayla siz biliyor musunuz?

Benim 2 embriyo transfer edilmişti. Tek istersen tek koyarlar, kalanları da dondururlar. Daha sonraki yıllarda bebek düşündüğünde onlardan biri transfer edilir

Ben bu 2. reglimde tekrar gideceğim ikinci bir yumurta toplama yapacaklar aynı sürevi tekrar yaşayacağım ondan sonra elde edilen embriyo sayısına göre transfer planlanacak suan icin transfer son aşama bizde .Hakkımızda hayırlısı bakalım

Hayirli olsun, ilkinde neden olmadigina dair bi sebep bulabilmislermiydi?

Kızlar benim negatif ins siz güzel sonuçlar alirsiniz
Canim sakin modunu dusurme, elbet uzuleceksin bi duygu bosalmasi yasayabilirsin ama gercekten herseyin bi vakti olduguna gonulden iman et, Allahim biz sana biraktik diyorum her duamda, hic simdi olsun su zaman olsun demiyorum. Allah en hayirli olacagi bilir, o hangi zamansa o zaman olsun insallah

Hayirli olsun, ilkinde neden olmadigina dair bi sebep bulabilmislermiydi?
ilk denemede eşimde sayı ve morfoloji sorunu olduğu için bende bir problem gözükmüyordu doktorum da rahim filmi istememişti. Film’de ‘Y’ şeklinde rahim olduğu gözüktü. histeroskopik septum ameliyatı oldum. Sınırda bir çöküntü vardı doktor tam buna bağlamadı ama bir tutunmama sebebi olarak gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…