Günaydın canım hayırlı olsun inşallah tutunmusturGünaydın kızlar bir süredir bende takip ediyordum bu başlığı. Hesabıma giriş yapamayınca yazamıyordum neyseki siteye girebildimBenim de bu süreçte 2. Denemem. İlkinde iki embriyo yerleştirilmişti. Şimdi ise toplanan 5 yumurtadan 5. Güne gelen tek embriyo yerleştirildi. Beta Hcg sonucunu 31’inde alacağım. İlkinde gün geçmişti bu sefer hiç geçmiyor gibi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız Rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin.
Gunune ne kadar var kac çıktı sonucKızlar benim negatif ins siz güzel sonuçlar alirsiniz
Canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim güç kuvvet versin canımGunune ne kadar var kac çıktı sonuc
Bugün 11.gundu transfer hariç işte 0 bilmem ne çıkmış sen aldın mı sonucunuGunune ne kadar var kac çıktı sonuc
Allah razı olsun canim ins senin ki hepinizin ki pozitif cikarCanım benim ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim güç kuvvet versin canım
Çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun. Demek ki doğru zaman değilmişBugün 11.gundu transfer hariç işte 0 bilmem ne çıkmış sen aldın mı sonucunu
Benim 2 embriyo transfer edilmişti. Tek istersen tek koyarlar, kalanları da dondururlar. Daha sonraki yıllarda bebek düşündüğünde onlardan biri transfer edilirKızlar nasılsınız? benim yarın son kontrolüm var sonrasında pazartesi günü opu olacak. Gonal f beraberinde merional ve cetrotide iğneleri de kullanıyorum pazartesiden beri. Göğüslerim aşırı şişti dokunamıyorum bile bu hormonlar beni mahvetti ve sıkıldım açıkcası iğne yapıp durmaktan. Aslında şu an yeterince yumurtam var ama pazartesiyi bekleyelim dedi doktor ne kadar çok olursa o kadar iyi dedi. Şimdi anlamadığım zaten tek embriyo transferi yapılmıyor mu? 30 tane olsa yumurtam ne yapacaklar o kadar yumurtayla siz biliyor musunuz?
Çıkmamış 2 de gel dedi sınır oldun belkide pazartesiye kalır diyor pazar günü gidecem hastanede kan verecem gunundeBugün 11.gundu transfer hariç işte 0 bilmem ne çıkmış sen aldın mı sonucunu
Ben bu 2. reglimde tekrar gideceğim ikinci bir yumurta toplama yapacaklar aynı sürevi tekrar yaşayacağım ondan sonra elde edilen embriyo sayısına göre transfer planlanacak suan icin transfer son aşama bizde .Hakkımızda hayırlısı bakalımYarın öğrencez bakalım kaç tane kaldığını inşallah sonuç güzel olur benim yaşımda 37 bakalım hala yumurtalarımda iş varmı amh yaşıma göre yüksekmiş sende üzülme sağlıklı olsun o da senin meleğin olsun inşallah senin transferin ne zaman olcak benim dondurulcakmış embriyolarım doktor taze yapcaktı fazla yumurtan var seni riske atamam o yüzden dondurcam dedi 2. reglimde kontrole gidicem bakalım ne zaman yapcak transferi
Öyle canım malesefÇok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun. Demek ki doğru zaman değilmiş
Başka yerde yap en iyisi yaaÇıkmamış 2 de gel dedi sınır oldun belkide pazartesiye kalır diyor pazar günü gidecem hastanede kan verecem gununde
Moralim çok bozuk inan ki hic yaptırmak istemiyorum negatif miş gibi geliyorBaşka yerde yap en iyisi yaa
Hayirli olsun, ilkinde neden olmadigina dair bi sebep bulabilmislermiydi?Günaydın kızlar bir süredir bende takip ediyordum bu başlığı. Hesabıma giriş yapamayınca yazamıyordum neyseki siteye girebildimBenim de bu süreçte 2. Denemem. İlkinde iki embriyo yerleştirilmişti. Şimdi ise toplanan 5 yumurtadan 5. Güne gelen tek embriyo yerleştirildi. Beta Hcg sonucunu 31’inde alacağım. İlkinde gün geçmişti bu sefer hiç geçmiyor gibi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız Rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin.
Canim sakin modunu dusurme, elbet uzuleceksin bi duygu bosalmasi yasayabilirsin ama gercekten herseyin bi vakti olduguna gonulden iman et, Allahim biz sana biraktik diyorum her duamda, hic simdi olsun su zaman olsun demiyorum. Allah en hayirli olacagi bilir, o hangi zamansa o zaman olsun insallahKızlar benim negatif ins siz güzel sonuçlar alirsiniz
Bu duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim sabrını arttırsın canım. Vakti zamanı var demekki Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Kızlar benim negatif ins siz güzel sonuçlar alirsiniz
ilk denemede eşimde sayı ve morfoloji sorunu olduğu için bende bir problem gözükmüyordu doktorum da rahim filmi istememişti. Film’de ‘Y’ şeklinde rahim olduğu gözüktü. histeroskopik septum ameliyatı oldum. Sınırda bir çöküntü vardı doktor tam buna bağlamadı ama bir tutunmama sebebi olarak gösterdi.Hayirli olsun, ilkinde neden olmadigina dair bi sebep bulabilmislermiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?