Hata vermiş. Sonucun açılmamış. Bilgiye ulaşılamıyor yaziyorYukarıda rakamlar var ne bu amlaanlamadim madim
Hiç kimsenin açılmıyor nasıl bi sistem sabah öğreniriz artıkHata vermiş. Sonucun açılmamış. Bilgiye ulaşılamıyor yaziyor
Evet kuzum nasip vallaBen çalışıyordum özel de çok uzun geldi gerçi ikinci denemem devlete gidenlerin ilkinde bile tutuyor kısmet iste
Ben transfer bekliyorum corasprin çoğu kişiye veriyorlar bana hiç vermediler niye acabaTeşekkür ederimŞimdilik coraspin estrofem ve folik asit kullanıyorum
Coraspirin transferden sonra verirler belki canım transfere iki gün kala bana vermislerdiBen transfer bekliyorum corasprin çoğu kişiye veriyorlar bana hiç vermediler niye acaba
Uff hiç sorma canım valla ya bende senin gibiyim patladım vallahi bide ilk defa aileme söyledim normalde gizliyordum herkes sonucu soruyor daha strese girdimHiç kimsenin açılmıyor nasıl bi sistem sabah öğreniriz artık
Belki de ama eğer üçüncü gün transferim olacaksa zaten bugün 2 gün kaldıCoraspirin transferden sonra verirler belki canım transfere iki gün kala bana vermislerdi
Yeminle hergun telefon konuşması bitmiyor durmadan arıyorlar iyice stres oldumUff hiç sorma canım valla ya bende senin gibiyim patladım vallahi bide ilk defa aileme söyledim normalde gizliyordum herkes sonucu soruyor daha strese girdim
Evet yaa annem geldi bide yanıma annem babam kayınvalidem bugün test sonucuna benle geldiler iyice kalpten gidiyordumYeminle hergun telefon konuşması bitmiyor durmadan arıyorlar iyice stres oldum
Transfer den sonra da verebilirler belki kan sulandırıcı başka bişi vermişlerdir iğne filanBelki de ama eğer üçüncü gün transferim olacaksa zaten bugün 2 gün kaldıbütün merkez ve doktorlar böyle mi bilmiyorum ben sağlıklı bilgi almada bazen sıkıntı yaşıyorum sürekli hemşirelerle iletişimdeyiz
Kan sulandırıcı hiçbir şey yok sadece progestron ve folik asitTransfer den sonra da verebilirler belki kan sulandırıcı başka bişi vermişlerdir iğne filan
Olsun transferden sonra verilir hiç sıkma canıni sen düşünme onu :) sabaha ins hayırlı haberleri veririz bu ay bereketliydi bir çok arkadaş pozitif di gözlemlerime göre :)Kan sulandırıcı hiçbir şey yok sadece progestron ve folik asitsizin olumlu haberinizi bekliyoruz inşallah
Tabi ki. Bizim için neyin hayırlı olduğunu daha iyisinin olacağını ancak Rabbim bilir. Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eylerİnsAllah herşey de vardır bir hayır dimi :)
Bu labimkod di mi. Sonuç çıkmayınca böyle yazıyorKizlar su resme bi bakın bisey anlamadim böyle tahlil mi olurEki Görüntüle 2906931
Aynen canimBu labimkod di mi. Sonuç çıkmayınca böyle yazıyor
Bu mesajı geç gördüm kusura bakma Antalya memorial Murat Özekinci tavsiye ederim. Daha evvel Antalya tüp bebek merkezinde de tedavi olmuştum ama asla kıyaslama bile yapılmazArkadaşlar merhaba aranızda Antalya da tedavi gören var mı
Belki gerek görmemiştir doktorun nerde tedavi görüyorsunzBen transfer bekliyorum corasprin çoğu kişiye veriyorlar bana hiç vermediler niye acaba
İzmir tavmergenBelki gerek görmemiştir doktorun nerde tedavi görüyorsunz
Günaydın canım doktor ertesi gün ise donebilirsin dedi ama benim içim rahat etmediği için bı dört gün gitmedim.Banyo konusunda da ayakta ılık duş alabilirsin ama onun için de 2-3 gün bekle bence.Calisan arkadaslar, transferden kac gun sonra işe döndünüz acaba? Bir de kacinci gun banyo yapiliyo bana bi yol gosterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?