• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kızlar 14 ünde transfer oldu 6 eylülde ilk ultrason muayenesi varmış o zamana kadar bekliycem acaba kesesi görünücekmi o kadar beklemeden bi gitsem mi. O gittiğim de kalp atışıda duyulucak kadar olmuş olur mu falan falan aklımda deli sorular 😅bi yazılar bununla ilgili konuşmalar arıyorum 😅 temmuz 27 son adet tarihim,14 ağustos transfer, 6 eylül ilk muayene sizce kalp atışıda duyulur mu ? 😊

Kızlar 14 ünde transfer oldu 6 eylülde ilk ultrason muayenesi varmış o zamana kadar bekliycem acaba kesesi görünücekmi o kadar beklemeden bi gitsem mi. O gittiğim de kalp atışıda duyulucak kadar olmuş olur mu falan falan aklımda deli sorular 😅bi yazılar bununla ilgili konuşmalar arıyorum 😅 temmuz 27 son adet tarihim,14 ağustos transfer, 6 eylül ilk muayene sizce kalp atışıda duyulur mu ? 😊
Kalp atışı için sanki erken o tarih bilmiyorum ki bende hiç o kısma geçmedim daha 😂 ben de yarın test vericem bakalım pozitif olduğu gibi giderim belki hastaneye :)

Pcos olan birine göre az cıkmış sayısı evet aradılar mı bişey söylediler mi ? Suan daha kalite belli olmaz suan söyleyecekleri sey olgun yımurta ve döllenme sayısıdır yarın muhtemelen aramazlar oerşemve günü ararlarsa 3. Gün yani o zaman kalitelerinş sorabilirsin her hastane farkşı dereclendirme yapar benm gittiğim 1. Kalite demişti grade 1 de diyen olabilr ya da iyi kalite bunların 5. Güne gitme ihtimali cok yüksektir iç ve dış çepet kalitezi 4. Günden sonra belli olur
Aradılar sabah 8 tane olgun çıkmış 8 de döllenmeye başlamış 2 gün sonra tekrar arayıp haber vericeklermiş benim opu öncesi sorun oldu doktorum acil doğuma gitmiş o yüzden biraz geç başladık yani galiba birazda orda yumurta kaybettim 🥺

Kızlar bugün 10.gun kasıklarım sanki alev almış gibi bu şekilde yaşayan var mii yada yaşayıp pozitif gören içinde alev var sanki

Kizlar benim de yarin 2 tane 3.gun embriyo transferim olacak ama 2 tane yapilacak olmasi beni biraz tedirgin etti. İlk seferde 2 tane transfer olup ikisi de tutan duydunuz mu? Ben genelde 1i tutuyor diye biliyorum ama istisnalar vardir illa ki

Kizlar benim de yarin 2 tane 3.gun embriyo transferim olacak ama 2 tane yapilacak olmasi beni biraz tedirgin etti. İlk seferde 2 tane transfer olup ikisi de tutan duydunuz mu? Ben genelde 1i tutuyor diye biliyorum ama istisnalar vardir illa ki
Ben iki tane olunca daha güvende hissediyorum nedense biri tutmasa da diğeri tutar şansımı arttırım diye bence 2 tane olmasının zarar dan çok yararı var

Embriyo kaliteniz nasılmıs? 2 tane olması daha iyi biri tutmazsa diğeri tutar,ihtimal daha yüksek

9 çıktı resmen yıkıldım bitti işte benim bebişim gitti olmadı 😢 inşallah seninki olur 🙏
Bir dahaki tedavinize daha güçlü başlayın lütfen tabiki üzüleceksiniz ama yılmak yok tüp bebeğin zorlu bir süreç olduğunu hepimiz biliyoruz karşılığını alacaksınız🙏

Aradılar sabah 8 tane olgun çıkmış 8 de döllenmeye başlamış 2 gün sonra tekrar arayıp haber vericeklermiş benim opu öncesi sorun oldu doktorum acil doğuma gitmiş o yüzden biraz geç başladık yani galiba birazda orda yumurta kaybettim 🥺
Yok canım çatlama olsa hic birini toplayamazlardı 8 de 8 cok iyi rakam bence bakalım diğer günler nasıl gidecek ilk 3 gün yumurta kalitesi son 3 gün sperm kalitesi belirliyor embriyo kalitesini eger spermde sıkıntı yoksa 3 günü atlattıktan sonra gerisi gelir hangi hstanede tedavi oluyosun

Ben yarın test yapacağım da dünden beri çok baş dönmem filan var yaa vücudum beni kandirmiyordur ins baş dönmesi mide bulantısı tutsa da hemen olur mu ya 😂

Yok değil test gunumdu bugün 12. Gün malesef olmadı genetikte yaptırdım histereskopide yaptırdım demekki nasip naparsan yap 🥺
Canim senin haberini geçen gün okuyup yorum da yazmıştım ilk değerinde çok da sevinmiştim...
Gerçekten nasip inşallah bir sonraki denemende yüzün güler canim hatta inşallah denemeye gerek kalmadan normal yoldan rabbim nasip eder. Umdugumuzda mahrum etmez bizi inşallah.. allahim sabrını artırsın.
En yakın zamanda inşallah yüzünüzü güldürsün 🙏🙏🙏

Back