2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Embriyo kaliteniz nasılmıs? 2 tane olması daha iyi biri tutmazsa diğeri tutar,ihtimal daha yüksek
Valla doktor telefonda sadece ikisi de 1.kalite dedi baska da bisey demedi Hayirlisi bakalim transfer sonrasinda belli bi sure ayaga kalkmama vs gibi etkenlere de bagli tabi tutup tutmamasi. O yuzden yarin transferden sonra kesinlikle kalkmicam gerekirse altima yapar yine de yatarim

Benim de cumartesi test günüm günler geçmiyor sanki.. inşallah güzel sonuçlar alırız. 2. transferim ilki Haziran ayındaydı negatifti sonuç. İnşallah bu sefer tutunmuştur pozitif olsun diye dua ediyorum.

İzmir de irenbede sperm de hiç sorun yoktu2 defa test yapıldı biri devlet hastanesinde biri irenbede oldu inşallah sorunsuz devam ederler bende pcos var bide doğuştan sol tüpüm ve rahmimin sol tarafı oluşmamış başka sorun görünmedi eski doktorum hidroselpinks var demişti aşılama yaptı olmadı ama şimdiki doktorum öyle bi görüntü yok dedi hsg sonucunda bende bilmiyorum hangi doktor haklı ALLAH sonumu hayır etsin inşallah

Beni ilk transferimden sonra kaldırdılar yatağa kadar yürüdüm sonra 25 30 dk yattım. Sonuç negatif oldu. Bu sefer yatağı getirdiler hemen işlemden sonra kalkmadan yan tarafa yatağa geçirdiler 40 dk yattım bakalım cumartesi test günüm. Tavsiyem kalkmayın yatın mutlaka

Belirten mi var bide catlatma ıgnesi vurundun mu benim 3gun arayla vuruldum 3 defa
Yok bana hiç üç tedavimde de çatlatma iğnesi nden bahsetmedi doktor canım ilk defa burda duydum bende.Belirti olarak da baş donemsi bulantı kasıklarım patlayacak gibi halsizlik herşey var ama geçen defa da belirtilerin vardı negatifti ama o zaman tek embriyoydu şimdi çift bende bilmiyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…