2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Benim normalde adet öncesinden 2-3 gün önce lekeler geliyor ondan korkuyorum inş öyle değildir. Yazdıkları umut oldu çok teşekkürler inş yerleşmedir.

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar lütfen benim için dua edin bugün 10.30 opu işlemim var ve çok korkuyorum inşallah herşey yolunda gider
Hiiç sıkıntı yapma canım ben de 14ünde oldum inanılmaz stresli girdim ama hic bişey yokmuş uyudum resmen uyandıgmda odama cıkarılıyodum yumurta sayısına göre biraz ağrı olabiliyor bende ilaç içeçek kadar olmamıştı hic kullanmadım sayım azdı o sebeple 6 tane toplanmıştı .senin fazlaysa bir tık ağrın olabilr oda adet öncesi ağrı gibi oluyor ilk 1-2 gün ondan sonrq geçiyormuş hic sıkıntı etme göz acıp kapayıncaya kadar geciyo hakketten

Kızlar benm dondurulmuş 1 embriyom var 5. Gün 5ab kalite doktora sordum kalite fena değil dedi ama nedir de değildir bilemiyorum bilgisi olan var mı bu kalitelerle ilgli? Önümzxeki ay adet dönemiyle beraber 2. Yumurta toplamaya gideceğiz bakalım nasip

beeeeeeen biraz geciktim gaiba 5. günüm iğnede hayırlarla hepimizin kucağı dolsun tedavimiz hayırlı olsun

Perşembe opum var :) şükür bitiyor yumurta büyütme işlemim
Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle tedaviniz :)) benim de kısmetse opum haftasonu gibi olacak sanırım yarın kontrolüm var, sana şey sorucaktım en büyük yumurtanın büyüklüğü ne kadar oldu acaba bir de centrotide iğnesini kaç gün kullanmıştın?

Hayırlı olsun. Benim de öyleydi. 4-5 folikül görünüyordu ultrasonda ama dün 3 tane toplandı

Kizlar merhaba 1 hafta önce opu islemim oldu 3 4 gündür sirtimin ortasına ağrı saplanıyor sonra kendiliginden gecryor opudan dolayi olablirmi yada anestezinin yan etkisi böyle birşey yasayan oldumu aranizda

kızlar embriyolog aramış eşimi,2 yumurtadan bir tanesi iyi,3.gün transfer edicez demişler.yani yarın.

tek yumurta,tek embriyo,3.gün transferi... ne diyorsunuz çok gerginim korkuyorum olumsuz olacak diye.
Merhaba, transferiniz oldu mu acaba? Umarım her şey yolunda gitmiştir kolay geçmiştir transferiniz

Kizlarr bugün 8.gunum ve normal de hayatta adet ağrısı filan çekmem adet ağrısı gibi sancım var kasıklarım dan ayağıma atıyor gibi.Midem de bulanıyor gibi bu belirtileri yaşayan var mı zaten çok umitsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…